Не е необходимо да се прави нищо друго освен след набиване на пълнителя да се врътне веднъж на ляво и веднъж обратно на 90 градуса. Сдед това цигарката тръгва та пее.
Тя пее, но нееднократно фолиото се уви около атомайзера, което някак не намирам за нормално. На мен ми се вижда, че с празните е по-лесно, пълните - само за първоначално разпушване.
За да не наводнява следвайте описанието за удачно позициониране на пълнителя, което kostedd беше направил "като за американци".
Да, видях го, още когато го пусна, много добро и полезно и за други модели. Освен това така се намалява опасността от протичане към устата.
Фолиото може и предварително да се махне, или просто да се цепне.
Да де, но се губи идеята, заради няколкото милилитра течност по заредените пълнители...
Атомизатора влиза в оптимална работа някъде на втория -третия ден, въпреки че още от първо набиване почва да рита здраво.
Бързо се разпушват - по това си прилича с 901, аз съм доволен много, че като се замисля 801 колко време въртя на манивела...
Относно капачета, ако ви се намират такива от 901 или 510 могат да се ползват без проблем.
Аз раздавам на приятели от един куп 510 пълнители които се търкалят в една кутия
.
Хм, кой да се сети, ще пробвам утре, само да не бях ги хвърлял, де да зная, че ще влязат в употреба...
Кутийката зарежда доста меко батериите, но трябва да се гледа за премигване , че започват едни цилки...
Аз доколкото схванах, когато мига, това е нейният вариант на "бавното" зареждане - понеже не може да намали тока, започва периодично да пуска ток на импулси. Не, че е правилно, но не вярвам да се изтощи за ден - все пак не съм пробвал, де.
Не е добре да дрипвате с J-ката!
Аз по принцип съм противник да се дрипва на всичко друго, освен отворени картомайзери и 801/302 изпарители, но в тоя случай уж да разпуша, но сипах VG течност, а тя направо го запечата, вместо да тръгне, та после сипах друга... сещай се накрая какво стана, като "отлепи"...

Малеее, писах, писах... Днес за първи път не съм препушил - просто не отидох в офиса