Jump to content

Photo
- - - - -

Недостатъчно пара от CE4+ Clearomizer V1

• Please log in to reply
29 replies to this topic

#21 detencetooo

detencetooo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 70 posts

Posted На 3.10.12 г. в 10:25

:thumbup1: Така трябва :) И все пак внимателската с разглабянето - ако издърпваш, може да счупиш батерия (което е мноооого лошо), ако избутваш - може да изкривиш централната ос или да счупиш нещо по корпуса (което не е голяма загуба защото така и така карта не работи).
Успех с пробите и грешките ;-)

Благодаря за съветите, със сигурност ще са полезни не само на мен :) :blush:
Ще си ползвам аз тези с резбата :) И без това са на еднаква цена :)

Edited by detencetooo, На 3.10.12 г. в 10:26.

#22 itsofar

itsofar

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted На 3.10.12 г. в 10:41

:thumbup1: Така трябва :) И все пак внимателската с разглабянето - ако издърпваш, може да счупиш батерия (което е мноооого лошо), ако избутваш - може да изкривиш централната ос или да счупиш нещо по корпуса (което не е голяма загуба защото така и така карта не работи).
Успех с пробите и грешките ;-)

Благодаря за съветите, със сигурност ще са полезни не само на мен :) :blush:
Ще си ползвам аз тези с резбата :) И без това са на еднаква цена :)

Те са иделани за рециклиране. Аз също ги ползвам, но фаворита ми остана първия вижън СЕ4+ , който купих преди повече от 4 месеца. Рециклирам си го редовно и вероятно си внушавам, но по-добри показатели на пара, удар и вкус съм имал само с една пура която взех за проба преди 2 години.

#23 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 3.10.12 г. в 20:32

Не знам защо определени съфорумци си мислят че ние - новите, целим да се заяждаме или че мрънкаме че не ни се обяснява подробно, или че нас ни мързи да четем и да търсим информация. Както казах, който иска споделя впечатленията си, който не иска - не е длъжен. :thumbup1: Нямам против нито едно от двете.
Аз съм благодарна на всички, които ни помагат (ако случайно съм разбрана неправилно).
А т'ва че един по-нагоре си избиваше комплексите (тоя дет раздаваше банани и пури), мен слабо ме вълнува на колко велик се опита да се направи :smiley_emoticons_joint: :thumbup:

Офф: С нетърпение чакам следващият кадаиф от бисери, за да си избивам неизбиваемото :) И за да не е постът ми само за тези, които без да са задали въпрос, констатират/реват (на капсок и в чужда тема), че някой не им отговаря продължавам по темата на neronski и ще споделя, че според мен прането на СЕ4+ е палиативна мярка, даже никаква. За няколко месеца ползване, единственото, което според мен върши работа е нова намотка на нов фитил. И за да бъде полезен поста за "новите" описвам как може да се разглоби системата "тръбичка в тръбичка":
  • Може да се натиска/удря (даже с чукче) от горния край;
  • Може да се натиска/удря (даже с чукче) от долния край;
  • Може да се навие на батерията или на нещо със същата резба и да се дърпа;
  • Може да се сложи на твърда повърхност и с чук/ваза/глава да се разбие външната тръбичка и да се
    извади вътрешната.
Интересното започва после. Успехът зависи от:
  • Навиването на тела около фитила - зависи от наличния фитил;
  • Напасване на съпротивлението - от наличния кантал/нихром/или какъвто и да "реотан" и наличният фитил;
  • Сухите дръпки, - от сглобяването;
  • Вкусът - от броя намотки;
  • Продължителната употреба - от броя намотки (ама не е сигурно);
  • Сухите дръпки и течовете - от сглобяването и нещо което не е ясно, защо когато всичко е направено "идеално" се получават сухи дръпки и/или течове.
  • От фазите на луната, международното положение и достъпът до Интернет в Северозападна България.
п.с. От шест дни (35+ ml) ползвам Redux 1.8om, наличен в РV. Течове, бълбукания и салфетки няма. След разработката (два дни или 10-12ml) няма проблем и с вкуса. При верижно изпаряване или настойчиви/продължителни дръпки дългия фитил (в реда на нещата) не помага - вкус на... Обаче от гледна точка "стреляй и забрави" е много добър. Пълни се лесно, не иска обслужване, изпаряването е сходно с СЕ4+, отличен за еГо батерии. Над 3.5V, поне при мен, дава прегорял вкус. След пренавиване (още не съм тествал) ще постна повече впечатления.
Едит: Пропуснах, че ми вдигна разхода на течност и ток.

Edited by Jenevus, На 3.10.12 г. в 20:59.

Ледът се пука, господа съдебни заседатели!

#24 detencetooo

detencetooo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 70 posts

Posted На 4.10.12 г. в 10:26

Не знам защо определени съфорумци си мислят че ние - новите, целим да се заяждаме или че мрънкаме че не ни се обяснява подробно, или че нас ни мързи да четем и да търсим информация. Както казах, който иска споделя впечатленията си, който не иска - не е длъжен. :thumbup1: Нямам против нито едно от двете.
Аз съм благодарна на всички, които ни помагат (ако случайно съм разбрана неправилно).
А т'ва че един по-нагоре си избиваше комплексите (тоя дет раздаваше банани и пури), мен слабо ме вълнува на колко велик се опита да се направи :smiley_emoticons_joint: :thumbup:

Офф: С нетърпение чакам следващият кадаиф от бисери, за да си избивам неизбиваемото :) И за да не е постът ми само за тези, които без да са задали въпрос, констатират/реват (на капсок и в чужда тема), че някой не им отговаря продължавам по темата на neronski и ще споделя, че според мен прането на СЕ4+ е палиативна мярка, даже никаква. За няколко месеца ползване, единственото, което според мен върши работа е нова намотка на нов фитил. И за да бъде полезен поста за "новите" описвам как може да се разглоби системата "тръбичка в тръбичка":
  • Може да се натиска/удря (даже с чукче) от горния край;
  • Може да се натиска/удря (даже с чукче) от долния край;
  • Може да се навие на батерията или на нещо със същата резба и да се дърпа;
  • Може да се сложи на твърда повърхност и с чук/ваза/глава да се разбие външната тръбичка и да се
    извади вътрешната.
Интересното започва после. Успехът зависи от:
  • Навиването на тела около фитила - зависи от наличния фитил;
  • Напасване на съпротивлението - от наличния кантал/нихром/или какъвто и да "реотан" и наличният фитил;
  • Сухите дръпки, - от сглобяването;
  • Вкусът - от броя намотки;
  • Продължителната употреба - от броя намотки (ама не е сигурно);
  • Сухите дръпки и течовете - от сглобяването и нещо което не е ясно, защо когато всичко е направено "идеално" се получават сухи дръпки и/или течове.
  • От фазите на луната, международното положение и достъпът до Интернет в Северозападна България.
п.с. От шест дни (35+ ml) ползвам Redux 1.8om, наличен в РV. Течове, бълбукания и салфетки няма. След разработката (два дни или 10-12ml) няма проблем и с вкуса. При верижно изпаряване или настойчиви/продължителни дръпки дългия фитил (в реда на нещата) не помага - вкус на... Обаче от гледна точка "стреляй и забрави" е много добър. Пълни се лесно, не иска обслужване, изпаряването е сходно с СЕ4+, отличен за еГо батерии. Над 3.5V, поне при мен, дава прегорял вкус. След пренавиване (още не съм тествал) ще постна повече впечатления.
Едит: Пропуснах, че ми вдигна разхода на течност и ток.

Да, особено от достъпът в Северозападна България :) Проверено е! 8P

#25 Fado

Fado

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 81 posts

Posted На 29.10.12 г. в 19:38

Моят въпрос е малко встрани от дискусията. Имам карт Kanger CC от две седмици и започна да пуска малко пара, слаб удар в гърлото и т. н. Та питането ми е колко е животът на един карт? Нямам нерви и нужната сръчност да разглобявам и да му бая. Дали му е време за смяна или нещо съм го прецакала? :smiley:

#26 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 29.10.12 г. в 19:55

Колега /колежке, позволих си да използвам поста Ви за да отговоря в една друга тема . Мисля че това своеволие не е непростимо.
А отговора на въпроса се нарича резервна глава за Т2 и струва към 2 лева . Което за двуседмичен срок на употреба е идеално!
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#27 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 29.10.12 г. в 23:30

Моят въпрос е малко встрани от дискусията. Имам карт Kanger CC от две седмици и започна да пуска малко пара, слаб удар в гърлото и т. н. Та питането ми е колко е животът на един карт? Нямам нерви и нужната сръчност да разглобявам и да му бая. Дали му е време за смяна или нещо съм го прецакала? :smiley:

С каква течност го ползвате? Колко милилитра сте изпарили? Много малко живот за Т2 ми се струва...
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#28 Fado

Fado

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 81 posts

Posted На 30.10.12 г. в 00:30

Течността, която използвам е Dekang 11мг,но в никакъв случай не мога да кажа колко съм изпарила. Нямам навика да контролирам количеството, за да не си вменявам чувство за вина. Пуша си, колкото ми се иска. :smiley_emoticons_joint:

#29 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 30.10.12 г. в 08:58

Питам заради износването на картомайзера, не за това колко ви се пуши.
Ако сте изпарили 100мл е нормално, ако сте изпарили 20мл - не е.
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#30 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 30.10.12 г. в 11:50

Аз в петък за първи път сменям глава на T2 - даже още не съм я ползвал, понеже беше нова (и вкусът... бла) и го оставих да се напоява, сега пуша вярното старо CE4+ V2. Така че - въпрос на късмет, както при атомайзерите. Само че главата струва 2-3 лева, атомайзерът - поне +10 лева отгоре. Като количество - прекарал съм едно 100-150 мл през този карт, може би повече - реално го имам откакто за първи път проимахме T2 CC...