Jump to content

Photo
- - - - -

Течност PG + Глицерол + аромат

• Please log in to reply
39 replies to this topic

#21 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 4.09.12 г. в 22:52

Само да вметна за чорбите дето си бъркам с ПГ-то и ВГ-то от Валерус и чистия никотин
....

И аз да попитам за чистия никотин.

#22 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 4.09.12 г. в 23:25

И аз да попитам за чистия никотин.

Абе и аз питам ама засега е глас в пустиня :) Не че 38мг граница е ниска...ама като може да е повече........що да не ?
....Тури му Мента и ще се оправи.... гаранция :)
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com

#23 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 4.09.12 г. в 23:32

Шо ке ти изпадат зубете !!!

:drinks:

chelsea f.c.

#24 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 4.09.12 г. в 23:36

Шо ке ти изпадат зубете !!!

:drinks:

Е нали съм жичкаджия.....отдавна тоКот ги е намалил на половина :sSig_censored:

#25 tangra

tangra

Участник

• Участници
  • Pip
  • 16 posts

Posted На 4.09.12 г. в 23:50

Принципно се продава и в магазина на сайта - 5 вида със 36-38% никотин , но това са бази ,които според човека са по зле за ел.цигарата от тази ,която си приготвя сам.Между другото в Пловдив през 1958год.се е произвеждал чист никотин за износ.В друга тема се споменава ,че никотин над 50% е контролирано вещество и за неприятности с митниците.В страната ни все още се отглеждат тютюни ,като тютюнопроизводителите се чудят на кой да продадат реколтата си - малка инсталацийка и всички ще са щастливи.

#26 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 4.09.12 г. в 23:53

От 18мг.,към момента съм на 6мг. ! Брах ядове с едни 24мг., и от тогава финито ! 5 х 2л. Бира и 24мг. сокче,е на другият ден щях да умра ,остави това ами и кръв ми потече от носа !А се чувствах трезвен,преди лягане !!! :drinks:

chelsea f.c.

#27 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 5.09.12 г. в 00:03

От 18мг.,към момента съм на 6мг. ! Брах ядове с едни 24мг., и от тогава финито ! 5 х 2л. Бира и 24мг. сокче,е на другият ден щях да умра ,остави това ами и кръв ми потече от носа !А се чувствах трезвен,преди лягане !!! :drinks:

Ох и аз съм на ниска концентрация "около 9-10мг а започнах с 28мг" . По-скоро заради крастата да си го добавя сам . :)

#28 gogo63

gogo63

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 275 posts

Posted На 5.09.12 г. в 00:46

5 вида със 36-38% никотин

Липсват десетични точки. Между другото 38% съвсем не е като 38мг/мл

#29 gebura

gebura

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 16 posts

Posted На 5.09.12 г. в 14:43

Вазелина и той върши такава работа :) Хахахахахха. Ей не се сърдете ама нещо ме е ударила лигата, че от сабахлян съм на плажа а чорбата е само 30мл....за 5 дена....нямам шанс да устискам като знам , че опуквам по 7-8мл на ден "да си бях взел 100-грамка". В тоя ред на мисли и доста извън темата в Бургас има ли свестен магазин ?

:offtopic: pu6com откриха магазин в Бургас наскоро. По принцип не харесвам веригата, но в Бургас май са само те, поне няма да останеш без течности. Магазинът им се намира на ул. Съединение 13, срещу Славейковото пазарче(близо е до морската).

#30 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 5.09.12 г. в 16:55

............................................................
:offtopic: pu6com откриха магазин в Бургас наскоро. По принцип не харесвам веригата, но в Бургас май са само те, поне няма да останеш без течности. Магазинът им се намира на ул. Съединение 13, срещу Славейковото пазарче(близо е до морската).

#gebura Благодаря за съвета .И аз не ги харесвам и реших притеснението с доставка от Пловдив"мой колега от днес е морски". Благодаря все пак.Ако не беше се получило предпочитах от PV-BG или Гигадринкс да си поръчам и с кеф щях да си платя и доставката ама да не е от там :)

#31 pioneer 306c

pioneer 306c

Ветеран

• Участници
  • PipPipPip
  • 406 posts

Posted На 5.09.12 г. в 19:18

Чистия никотин е 99% и както се спомена по -горе е трудно да се внесе от него.
За това си ползвайте Инаверски бази и не се хабете за такъв никотин.

#32 tangra

tangra

Участник

• Участници
  • Pip
  • 16 posts

Posted На 5.09.12 г. в 20:12

Това е в пълно противоречие с предишният ти пост.Ние любезно те попитахме от къде ,как и срещу каква цена си успял да се снабдиш с чист никотин.Ако споделиш лично аз ще съм ти безкрайно благодарен,а предполагам и всички които изпаряват.

#33 pioneer 306c

pioneer 306c

Ветеран

• Участници
  • PipPipPip
  • 406 posts

Posted На 5.09.12 г. в 20:33

Това е в пълно противоречие с предишният ти пост.Ние любезно те попитахме от къде ,как и срещу каква цена си успял да се снабдиш с чист никотин.Ако споделиш лично аз ще съм ти безкрайно благодарен,а предполагам и всички които изпаряват.

И кое е в противоречие???
Че направих съпоставка с готовите никотинови бази и тези дето си бъркам ли?

#34 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 5.09.12 г. в 20:41

Толкова ли е голяма разликата ,от готовите и тези които бъркаш ? Мерси предварително ! :drinks:

chelsea f.c.

#35 pioneer 306c

pioneer 306c

Ветеран

• Участници
  • PipPipPip
  • 406 posts

Posted На 5.09.12 г. в 20:46

Толкова ли е голяма разликата ,от готовите и тези които бъркаш ? Мерси предварително ! :drinks:

Еднаква е като сила и т.н. само дето малко повече пара вади и по-малко се задръства изпарителя

#36 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 5.09.12 г. в 20:50

Момчета (и момичета) чистия никотин >= 99% е забранено вещество. Контролиран е над 52мг/мл.
Риска е голям, а инвестицията не е малка. Така че ако се поразровите, ще видите тема и за това, доста обсъждано, има информация.
90% от доставчиците са от Китай, има и от Русия и Индия.
С две думи, приготвяте едни пари не малко и си слагате главата в торбата. Ако ви стиска, действайте.
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#37 tangra

tangra

Участник

• Участници
  • Pip
  • 16 posts

Posted На 5.09.12 г. в 20:59

Не противоречието е открил съм течност ,която превъзхожда най доброто на пазара,но вие си изпарявайте от най доброто на пазара вместо да се възползвате от моя опит.Аз ти вярвам но ми липсва едната съставка за която те помолих да дадеш информация - ако е нещо което не е за сайта ще те разбера и оттегля въпросите си.

#38 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 6.09.12 г. в 08:17

@tangra Аз лично смятам да пробвам от ТУК . Има възможност за по-малко количество. Мога да преживея 100-на лева по-малко в касичката:) но за сметка на това има възможност да получа 100мг/мл "наречено още 10%" база ВГ или ПГ или ВПГ в различни съотношения никотин. И ако моята дружка в УСА намери начин да го прати ще си оправя положението за доста време. :)

Edited by batko32, На 6.09.12 г. в 08:25.

#39 Рени

Рени

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 6.09.12 г. в 09:04

Аз пуща само Деканг,и много ми харесва.Имаше и разни други проби от ралични производители,но нямат нищо общо с вкуса на Деканга.А някой ще ми каже ли къде мога да намеря Инавра в София да опитам дали става за пушене.Благодаря предварително.

#40 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 6.09.12 г. в 09:29

Аз пуща само Деканг,и много ми харесва.Имаше и разни други проби от ралични производители,но нямат нищо общо с вкуса на Деканга.А някой ще ми каже ли къде мога да намеря Инавра в София да опитам дали става за пушене.Благодаря предварително.

Този форум е към магазин , а адреса е : ул. "Липа " № 17

Edited by PepiSuni, На 6.09.12 г. в 16:57.

chelsea f.c.