И мойте наблюдения са, че на 10мл. си е вече за чистене, което не е философия и става за 4-5 минути.
Ставаше въпрос за атомайзера...
А пълнителя не е фатално и две - три зареждания да не се чисти, но е добре да се направи при първа възможност.
Posted На 28.05.12 г. в 19:53
Posted На 29.05.12 г. в 10:22
Намотката по defaut си свети в оранжево. В бяло няма как да свети, осен ако не е загрята до космическа температура..
аз днес си изчистих атомайзера с разглобяване и драй бърн, но в първия половин час пушене например си имаше един опушен лош аромат. Хубавото е, че за сега няма течове (а съм с най-рядката чорбица) и ще докладвам какво ще стане и колко ще издържи атомайзерчето.
Само ме притеснява, че намотката свети в оранжево, а не бяло и като палнах фитила със запалка (държейки го с пинсети) силиконовите влакна станаха някои бели, други сиви, но пък и се поразхвърчаха и леко се оскубаха... това нормално ли е?
Posted На 29.05.12 г. в 10:43
Posted На 29.05.12 г. в 10:50
Posted На 29.05.12 г. в 17:04
Posted На 29.05.12 г. в 17:43
Батериите вероятно имат протекция за ниско съпротивление затова не "палят" а дават знак че им идва ниско съпротивлението. Аз например имам батерия ECHO която не работи с атомайзери и картомайзери под 2ома, а копчето само свети постоянно. Също не бачка с атомайзери LR.Мили хора,
този атомайзер дето го чистих вчера май издъхна.... и двете батерии са в мен, но като ги завинтя на цигарата, нищо не светка и не работи - а са заредени едната напълно (мигва в бяло 2 пъти и после няма никой), а другата на под 50% (отново мигва в светло синьо и няма никой).
Няма логика и двете батерии да спрат да работятдори не мигат и извадени от цигарата... в пълно недоумение съм... може би има някаква защита, знам ли...
Сега завинтих една друга батерия (на заем от колежка) и като вдишах направо щях да се удавя от миризма на изгоряло и гадост... - значи наистина атомайзера е изгорял...
Май с това чистене вчера му разказах играта тотално...
Posted На 29.05.12 г. в 21:56
Мили хора,
този атомайзер дето го чистих вчера май издъхна.... и двете батерии са в мен, но като ги завинтя на цигарата, нищо не светка и не работи - а са заредени едната напълно (мигва в бяло 2 пъти и после няма никой), а другата на под 50% (отново мигва в светло синьо и няма никой).
Няма логика и двете батерии да спрат да работятдори не мигат и извадени от цигарата... в пълно недоумение съм... може би има някаква защита, знам ли...
Сега завинтих една друга батерия (на заем от колежка) и като вдишах направо щях да се удавя от миризма на изгоряло и гадост... - значи наистина атомайзера е изгорял...
Май с това чистене вчера му разказах играта тотално...
Posted На 30.05.12 г. в 11:33
Edited by Sisq0, На 30.05.12 г. в 11:34.
Posted На 30.05.12 г. в 11:49
Поздравления! Много добро решение. Само гледай да си вземеш оригинала на фирма Vision, а не тези на Mit, че има разликаТоку-що атомайзер на четири дена с прекарани не повече от 5ml течност замина на боклука.
Както си пуша (пара и аромат та дрънка), при поредното дръпване и "О, ужас!" - нулева тяга и вкус на въглени напоени с бензин.
Възмутен съм! Вече съм твърдо решен да изпробвам тези Vision eGo картомайзери с дългия фитил. Ще видим за девет лева колко ще изкара и как е качеството.
Posted На 30.05.12 г. в 14:03
Posted На 30.05.12 г. в 14:51
Posted На 30.05.12 г. в 14:55
Да и аз за него се сетихVlad, от другия магазин за ел. цигари. Да не правя реклама. Магазинът срещу общината.
Posted На 30.05.12 г. в 15:13
Edited by zeroed, На 30.05.12 г. в 15:36.