Изобщо не си помисляй за по- малка батерия, ще трябва да я зареждаш по два пъти на ден. А за течностите на иновейшън е изписано достатъчно тук, достатъчно, че да не си купуваш повече от тях. Бъркат си ги сами, а ти взимат пари за уж оригинални,полски течности. И аз имах неблагоразумието да си взема веднъж - е няма такова дране на гърлото, ако не бях пробвала други по-добри течности, можеше спокойно да ме откажат от изпаряването. Така че поръчай си някоя 18ка на флейвърарт и се КЕФИ
Много вещи се извъдихте тцтцтц и.... викаш от там течности и пред умиране а? А дали не е било защото аромата не ти допада да кажем? Плюете без причина,btw shade е оригинално на фа само кутиите менят,Hangsen също.А ти видя ли ги,че ги "мешат на нивата до вадата и за бъркалки ползват масури от царевица".Айде моля ви се.И още 1 път искам да заявя на тези които сега ще ме яхнат,че съм на процент и може би съм съсобственик.Е.. ще ви разочаровам,не съм нито 1то от 2те.
Тцтцтц и.... викам от там течности и хоп пак на аналогови!Но не заради ароматите, щото пробвах три и... тцтцтц все тая.Плюя, защото не обичам да ме баламосват, може да не съм ги виждала, но си бъркам сама течности и имам такива, които са си с инаверска база и аромат Inawera (фирма Droper Gabriela Geca, на която би трябвало да са и въпросните течности на иновейшън)и разликата е огрооомна - в полза на моите бъркочи.Освен това не разбирам какво толкова скачаш, как пък не видях (а форума съм го изчела почти целия) някой да ги похвали, дори специална тема няма за тях...
А пък това къде си на процент, на какво си съсобственик и най-вече това, от къде обичаш да си купуваш течности си е лично твоя работа.