Jump to content

Photo
- - - - -

Проблем с батерията (за кой ли път)

• Please log in to reply
38 replies to this topic

#21 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 6.03.13 г. в 20:32

Дааа, както е писал Васко, 4.2V Li-ion батерия и 5V зарядно ... Добре поне, че си я изключвал преди да се "зарадваш" на домашна заря.

#22 gogo63

gogo63

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 275 posts

Posted На 6.03.13 г. в 20:33

Именно това имах предвид, Васко, когато писах че "зарядното му зашива батериите", а му се предлагат комбинации от изпарители и подобни.
Аз в момента зареждам с подобно зарядно, но дори и за миг не съм си помислил да сложа в механичния си мод незащитена платка

Edited by gogo63, На 6.03.13 г. в 20:37.

#23 Змей

Змей

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 40 posts

Posted На 6.03.13 г. в 21:01

Именно това имах предвид, Васко, когато писах че "зарядното му зашива батериите", а му се предлагат комбинации от изпарители и подобни.
Аз в момента зареждам с подобно зарядно, но дори и за миг не съм си помислил да сложа в механичния си мод незащитена платка

Искам да продължа да пуша ел. цигара, какво е нужно според вас да направя?
"Тук гладни ще стоите,но от глад няма да умрете".СТРАНДЖАТА-Браила 1875г.

#24 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 6.03.13 г. в 21:37

За съжаление с тези батерии е свършено щом ги е газил валяка ( това зарядно ). Ако са купени от някъде където биха уважили гаранция опитай да си вземеш парите обратно( не те съветвам да искаш замяна защото най-вероятно ще получиш следващите от същото кашонче).
Ами трябва ти нова батерия и ново зарядно. Дано да е нормално.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#25 Змей

Змей

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 40 posts

Posted На 6.03.13 г. в 22:02

ами освен да питам това http://www.pv-bg.com...ml#.UTeeLBw5lZ8
+ това http://www.pv-bg.com...ml#.UTegZRw5lZ8 и течност ще е добре ли за начало?
И се извинявам че питам там дет не му е мястото.

#26 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 6.03.13 г. в 22:08

Не е зле. Ползвах и все още имам такава батерия (черна), и нямам проблеми. Хубавото е, че е pass-through, т.е. не ти трябва зарядно, а и можеш да пушиш докато се зарежда. Редукса също не е лош карт, но е малко крехък.

Edited by asiyaolo, На 6.03.13 г. в 22:11.

#27 Змей

Змей

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 40 posts

Posted На 6.03.13 г. в 22:16

Не е зле. Ползвах и все още имам такава батерия (черна), и нямам проблеми. Редукса също не е лош карт, но е малко крехък.

Ще съм ти благодарен да ми предложиш някакъв карт, който да изпарява повече. Просто пушех силни цигари а тоя карт. дето го имам (уж С4) дърпам по 5,6 пъти докато тръгне пушек. Голяма мъка е с тия китайски цигари а в началото бяха добре.

Edited by Змей, На 6.03.13 г. в 22:16.

#28 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 6.03.13 г. в 22:32

Редукса изпарява достатъчно добре за тази батерия. Както писах, само внимаваш да не го натиснеш странично, че пластмасата лесно се разлепя или пука. Главите му също са на добра цена. Има малки течове, но нищо по-различно от СЕ4. Според повечето потребители (и според мене) по-добрият вариант е Vision mini Vivi Nova, но там и цената е по-висока. Старият ти карт е бил с високо съпротивление (повечето идват с 2.4Ω) или задръстена вече глава и затова не е вадил пара.
Ако искаш още повече пара това е батерията. Недостатък е, че не може да се зарежда и пуши едновременно. Освен това и трябва и това.

Edited by asiyaolo, На 6.03.13 г. в 22:54.

#29 Змей

Змей

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 40 posts

Posted На 6.03.13 г. в 22:46

Редукса изпарява достатъчно добре за тази батерия. Както писах, само внимаваш да не го натиснеш странично, че пластмасата лесно се разлепя или пука. Главите му също са на добра цена. Има малки течове, но нищо по-различно от СЕ4. Според повечето потребители (и според мене) по-добрият вариант е Vision mini Vivi Nova, но там и цената е по-висока. Старият ти карт е бил с високо съпротивление (повечето идват с 2.4Ω) или задръстена вече глава и затова не е вадил пара.
Ако искаш още повече пара това е батерията. Недостатък е, че не може да се зарежда и пуши едновременно. Освен това и трябва и това.

Втория линк е същия като първия

#30 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 6.03.13 г. в 22:54

Грешка. Поправих го.

#31 locoo

locoo

Редовен посетител

• Администратори
  • 345 posts

Posted На 6.03.13 г. в 22:55

Ще съм ти благодарен да ми предложиш някакъв карт, който да изпарява повече

Ако мислиш да пазаруваш от нас,бих ти препоръчал ето този картомайзер.Голяма вместимост,лесно пълнене,практически никакви течове,достатъчно издръжливи глави(с първата,която ползвах прекарах около 120 мл. течност,разбира се с 2 или 3 драй бърна).Лично според мен нямаме в момента по-добро предложение в раздел картомайзери.
Biohazard

#32 Змей

Змей

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 40 posts

Posted На 6.03.13 г. в 23:10

Ще съм ти благодарен да ми предложиш някакъв карт, който да изпарява повече

Ако мислиш да пазаруваш от нас,бих ти препоръчал ето този картомайзер.Голяма вместимост,лесно пълнене,практически никакви течове,достатъчно издръжливи глави(с първата,която ползвах прекарах около 120 мл. течност,разбира се с 2 или 3 драй бърна).Лично според мен нямаме в момента по-добро предложение в раздел картомайзери.

Естествено
Благодаря ви на всички които ми помогнахте за избора :drinks:

#33 Mitazi

Mitazi

е-сталкерче

• Участници
  • PipPipPip
  • 239 posts

Posted На 7.03.13 г. в 08:55

Ако се насочиш към препоръката на колегата locoo, ти препоръчвам да си вземеш "за всеки случай" и карта препоръчан от колегата asiyaolo, поради 2 причини (субективни):
1. Ако Tabac BCC има подобно качество като Kanger T3 е възможно поради разни причини да се получат "сакатлъци". Не съм пробвал Tabac BCC и може да си е чудесен карт (за което вярвам на locoo), но поради сходната конструкция си имам едно на ум от нещастния си опит с Kanger T3. Мое мнение, не ангажирам никого с него.
2. Картовете са консуматив, дали сега ще вземеш един или два според мен няма значение, дори е по-добре да разнообразяваш. Както се казва - 10 лева се изпиват, 10 лева се изяждат, сал споменът остава да грее в нашите души :D
Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина…

#34 nCuXaPa

nCuXaPa

Летящият холандец

• Участници
  • PipPipPip
  • 84 posts

Posted На 7.03.13 г. в 14:40

Ако се насочиш към препоръката на колегата locoo, ти препоръчвам да си вземеш "за всеки случай" и карта препоръчан от колегата asiyaolo, поради 2 причини (субективни):
1. Ако Tabac BCC има подобно качество като Kanger T3 е възможно поради разни причини да се получат "сакатлъци". Не съм пробвал Tabac BCC и може да си е чудесен карт (за което вярвам на locoo), но поради сходната конструкция си имам едно на ум от нещастния си опит с Kanger T3. Мое мнение, не ангажирам никого с него.
2. Картовете са консуматив, дали сега ще вземеш един или два според мен няма значение, дори е по-добре да разнообразяваш. Както се казва - 10 лева се изпиват, 10 лева се изяждат, сал споменът остава да грее в нашите души :D

Tabac BCC си е Kanger T3 отвсякъде. Дори главите са взаимозаменяеми, т.е. клонинг 1:1. Ползвам такъв от доста време, но по-скоро и аз не бих го препоръчал за начинаещ, поради някой условности в конструкцията. С малко кантал, фитил и повече желание става прекрасен карт, но това вече е тема на друг разговор.

#35 Змей

Змей

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 40 posts

Posted На 7.03.13 г. в 17:30

Tabac BCC си е Kanger T3 отвсякъде. Дори главите са взаимозаменяеми, т.е. клонинг 1:1. Ползвам такъв от доста време, но по-скоро и аз не бих го препоръчал за начинаещ, поради някой условности в конструкцията. С малко кантал, фитил и повече желание става прекрасен карт, но това вече е тема на друг разговор.

Аз си поръчах и от двата :rolleyes: Дано имам късмет в събота да ми го доставят

#36 Змей

Змей

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 40 posts

Posted На 9.03.13 г. в 13:44

Това което ми препоръчахте е страхотно, БЛАГОДАРЯ :drinks: Да питам последно да не направя беля, имам зарядно за смартфона ми което е с извод за USB на 5V. та става ли ако ми се наложи да го ползвам за 220волта ?

#37 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 9.03.13 г. в 14:35

Да!

#38 Mitazi

Mitazi

е-сталкерче

• Участници
  • PipPipPip
  • 239 posts

Posted На 9.03.13 г. в 19:05

Можем само да се радваме, че си доволен :Koshechka_08:

Допълнителна информация за Redux може да намериш тук. Само трябва да имаш предвид, че пластмасата не държи на страничен натиск.
За изпарители подобни на Т3 евентуално може да ти е от полза това.

Успех с изпаряването :drinks:

Edited by Mitazi, На 9.03.13 г. в 19:07.

Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина…

#39 Змей

Змей

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 40 posts

Posted На 9.03.13 г. в 19:54

Картовете са ми mini Vivi Nova и Tabac BCC Доволен съм благодаря за линковете човек винаги може да научи нещо ново :thumbup: Аз 3 седмици пуших какво ли не но това е нещо 100пъти по добро. Та да не отклонявам много темата (макар че вече май прекалих) все пак е за батерия.Вчера реших да разглобя прецаканите батерии и във eGo-T беше със зелената батерийка вътре а еGo-C беше със нещо като руло навито и като взех да го развивам (понеже съм поразяващата ръка )почнаха да излизат искри и по късно някаква течност и взе да пари като котлон за миг си помислих че пироман като мен ще вземе да взриви с една батерийка :smoking-8570: ама явно господ ме опази .