Проблем с батерията (за кой ли път)
Posted На 6.03.13 г. в 20:32
Posted На 6.03.13 г. в 20:33
Аз в момента зареждам с подобно зарядно, но дори и за миг не съм си помислил да сложа в механичния си мод незащитена платка
Edited by gogo63, На 6.03.13 г. в 20:37.
Posted На 6.03.13 г. в 21:01
Искам да продължа да пуша ел. цигара, какво е нужно според вас да направя?Именно това имах предвид, Васко, когато писах че "зарядното му зашива батериите", а му се предлагат комбинации от изпарители и подобни.
Аз в момента зареждам с подобно зарядно, но дори и за миг не съм си помислил да сложа в механичния си мод незащитена платка
Posted На 6.03.13 г. в 21:37
Ами трябва ти нова батерия и ново зарядно. Дано да е нормално.
Posted На 6.03.13 г. в 22:02
+ това http://www.pv-bg.com...ml#.UTegZRw5lZ8 и течност ще е добре ли за начало?
И се извинявам че питам там дет не му е мястото.
Posted На 6.03.13 г. в 22:08
Edited by asiyaolo, На 6.03.13 г. в 22:11.
Posted На 6.03.13 г. в 22:16
Ще съм ти благодарен да ми предложиш някакъв карт, който да изпарява повече. Просто пушех силни цигари а тоя карт. дето го имам (уж С4) дърпам по 5,6 пъти докато тръгне пушек. Голяма мъка е с тия китайски цигари а в началото бяха добре.Не е зле. Ползвах и все още имам такава батерия (черна), и нямам проблеми. Редукса също не е лош карт, но е малко крехък.
Edited by Змей, На 6.03.13 г. в 22:16.
Posted На 6.03.13 г. в 22:32
Ако искаш още повече пара това е батерията. Недостатък е, че не може да се зарежда и пуши едновременно. Освен това и трябва и това.
Edited by asiyaolo, На 6.03.13 г. в 22:54.
Posted На 6.03.13 г. в 22:46
Втория линк е същия като първияРедукса изпарява достатъчно добре за тази батерия. Както писах, само внимаваш да не го натиснеш странично, че пластмасата лесно се разлепя или пука. Главите му също са на добра цена. Има малки течове, но нищо по-различно от СЕ4. Според повечето потребители (и според мене) по-добрият вариант е Vision mini Vivi Nova, но там и цената е по-висока. Старият ти карт е бил с високо съпротивление (повечето идват с 2.4Ω) или задръстена вече глава и затова не е вадил пара.
Ако искаш още повече пара това е батерията. Недостатък е, че не може да се зарежда и пуши едновременно. Освен това и трябва и това.
Posted На 6.03.13 г. в 22:55
Ако мислиш да пазаруваш от нас,бих ти препоръчал ето този картомайзер.Голяма вместимост,лесно пълнене,практически никакви течове,достатъчно издръжливи глави(с първата,която ползвах прекарах около 120 мл. течност,разбира се с 2 или 3 драй бърна).Лично според мен нямаме в момента по-добро предложение в раздел картомайзери.Ще съм ти благодарен да ми предложиш някакъв карт, който да изпарява повече
Posted На 6.03.13 г. в 23:10
ЕстественоАко мислиш да пазаруваш от нас,бих ти препоръчал ето този картомайзер.Голяма вместимост,лесно пълнене,практически никакви течове,достатъчно издръжливи глави(с първата,която ползвах прекарах около 120 мл. течност,разбира се с 2 или 3 драй бърна).Лично според мен нямаме в момента по-добро предложение в раздел картомайзери.Ще съм ти благодарен да ми предложиш някакъв карт, който да изпарява повече
Благодаря ви на всички които ми помогнахте за избора
Posted На 7.03.13 г. в 08:55
1. Ако Tabac BCC има подобно качество като Kanger T3 е възможно поради разни причини да се получат "сакатлъци". Не съм пробвал Tabac BCC и може да си е чудесен карт (за което вярвам на locoo), но поради сходната конструкция си имам едно на ум от нещастния си опит с Kanger T3. Мое мнение, не ангажирам никого с него.
2. Картовете са консуматив, дали сега ще вземеш един или два според мен няма значение, дори е по-добре да разнообразяваш. Както се казва - 10 лева се изпиват, 10 лева се изяждат, сал споменът остава да грее в нашите души
Posted На 7.03.13 г. в 14:40
Ако се насочиш към препоръката на колегата locoo, ти препоръчвам да си вземеш "за всеки случай" и карта препоръчан от колегата asiyaolo, поради 2 причини (субективни):
1. Ако Tabac BCC има подобно качество като Kanger T3 е възможно поради разни причини да се получат "сакатлъци". Не съм пробвал Tabac BCC и може да си е чудесен карт (за което вярвам на locoo), но поради сходната конструкция си имам едно на ум от нещастния си опит с Kanger T3. Мое мнение, не ангажирам никого с него.
2. Картовете са консуматив, дали сега ще вземеш един или два според мен няма значение, дори е по-добре да разнообразяваш. Както се казва - 10 лева се изпиват, 10 лева се изяждат, сал споменът остава да грее в нашите души
Tabac BCC си е Kanger T3 отвсякъде. Дори главите са взаимозаменяеми, т.е. клонинг 1:1. Ползвам такъв от доста време, но по-скоро и аз не бих го препоръчал за начинаещ, поради някой условности в конструкцията. С малко кантал, фитил и повече желание става прекрасен карт, но това вече е тема на друг разговор.
Posted На 7.03.13 г. в 17:30
Аз си поръчах и от двата
Ако се насочиш към препоръката на колегата locoo, ти препоръчвам да си вземеш "за всеки случай" и карта препоръчан от колегата asiyaolo, поради 2 причини (субективни):
Tabac BCC си е Kanger T3 отвсякъде. Дори главите са взаимозаменяеми, т.е. клонинг 1:1. Ползвам такъв от доста време, но по-скоро и аз не бих го препоръчал за начинаещ, поради някой условности в конструкцията. С малко кантал, фитил и повече желание става прекрасен карт, но това вече е тема на друг разговор.
Posted На 9.03.13 г. в 13:44
Posted На 9.03.13 г. в 19:05
Допълнителна информация за Redux може да намериш тук. Само трябва да имаш предвид, че пластмасата не държи на страничен натиск.
За изпарители подобни на Т3 евентуално може да ти е от полза това.
Успех с изпаряването
Edited by Mitazi, На 9.03.13 г. в 19:07.
Posted На 9.03.13 г. в 19:54