Jump to content

Photo
- - - - -

Почистване на Т2

• Please log in to reply
22 replies to this topic

#21 unr3al

unr3al

ъЪ ?

• Участници
  • PipPipPip
  • 78 posts

Posted На 3.02.13 г. в 22:17

Промивал съм със спирт и след това с вода, също така спирт и палене - ефекта според мен е един и същ. Важно е наистина да не се докосва с пръсти фитила. :drinks:

Edited by unr3al, На 3.02.13 г. в 22:18.

#22 KoLeTo

KoLeTo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 55 posts

Posted На 3.02.13 г. в 22:43

Да не отварям нова тема, ще пиша тука.
Зех си Кангер Т2 да го пробвам. След седмица и половина почна да има леко лош вкус. На игоряло (като превряло мляко или нещо подобно). Махнах оригиналната глава измих всичко и сложих чисто нова глава. Проблема си остана. Някакви съвети ?

Недей пипат фитилите с ръце при навиването на главата. Когато я поставиш внимавай с това и след това с една игла ги намести както ти е кеф. Може да ги прегориш с малко спирт, ако имаш под ръка, ако не без спир. Чува се едно пукане. Аз така си реших проблема на моята T2-ка.

Възможно ли е наистина само от едно докосване леко с ръка така гадно да миришат? Ако ги измия дали ще се оправи.

И това второто за което говориш как да го направя със запалка ли? Няма ли да пламнат. Сори ако въпроса ми е глупав просто не знам.

Еми възможно е, при мен се е случвало и да, със запалка се прави. Фитилите не горят, трябва да чуеш едно пукане. Измий го, обгори го и пробвай.
новак ...

#23 dechovek

dechovek

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 15 posts

Posted На 4.02.13 г. в 00:43

Окей, ще тествам утре на свежо и ще пиша.