Jump to content

Photo
- - - - -

Проблеми с батерията при eGo-C

• Please log in to reply
21 replies to this topic

#21 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 6.01.13 г. в 21:14

Конкретно за този тип не цялостно изделие - части ( батерия,зарядно, Моде и каквото и да е друго) е 6 месеца според ЗЗП. Т.е. никой търговец , който е на светло не следва да предлага по-малка гаранция.
А една батерийка ако е читава ( бях споменавал няколко пъти какво следва да се направи с нея за да се провери, е ли читава ) съвсем спокойно може и 5 години гаранция да и се даде. Сериозен съм напълно. В 90 % от случаите , потребителите след максимум 3 месеца вече са забравили къде са я заврели. Останалите 10%, след 3 месеца са се преориентирали към някое друго устройство а тази ако си стои все още, се ползва като байпас за всеки случай. Така че 5 години гаранция си е напълно в реда на нещата.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#22 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 6.01.13 г. в 21:19

...
Виж за модовете има смисъл...

Според сайта (цитирам), "за всички батерии за електронни цигари - 18 месеца гаранция". Така че, според мен модовете са вътре, което поставя покупката на такава скъпа джаджа на съвсем друго ниво. Погледнах специално (не са подменени описанията), преди един Vmax е бил с 6 месеца гаранция.

Добавих болд в цитата :drinks: - към момента се отнася само за батериите. И на мен не ми се рови по ЗЗП, но е много вероятно модовете да трябва да са с гаранция 24 месеца, ама... Все пак става въпрос за китайска ширпотреба :D.
Едит: last_hope вече се е произнесъл за 6-те месеца и му се доверявам.

Edited by Jenevus, На 6.01.13 г. в 21:21.

Ледът се пука, господа съдебни заседатели!