Предлагам работа
Posted На 6.01.13 г. в 13:36
Личен пример- преди са започна да купувам по-големи количества готова течност, изчетох почти целия форум. Еднозначно, всички определяха Shade като върхово изживяване. и си купих 50 мл на FA. и добре, че зарибих още един човек та отиках половина. другата още си се търкаля тук.
Posted На 6.01.13 г. в 13:45
Не разбирам обаче защо такава потайност заобикаля цялата обява? Не мисля, че някой ще я изтрие ако се напише кой и какво точно предлага.
Edited by NiOOH, На 6.01.13 г. в 13:46.
Posted На 6.01.13 г. в 13:49
Факт!Аналогията със сомелиерите е удачна в случая. Не става въпрос на кой какво му харесва или не, а за възможно най-точно и обективно описание на вкуса. Това би било полезно на мнозина. Този подход е особено добре развит и в парфюмерията.
Не разбирам обаче защо такава потайност заобикаля цялата обява? Не мисля, че някой ще я изтрие ако се напише кой и какво точно предлага.
Точно заради това колегите се отнасят с недоверие към такива обяви (не е първата, доколкото си спомням) и то не е от някаква язвителност, ами защото всички знаем какво може да излезе. Едва ли ще е първата или последната фирма, която ще сложи тежки фирми в листата си, мнения на вейпъри и превюта и накрая....много съмнителни течности.
Нищо лично към Андрей, човека явно е с добри намерения. Но такава е действителността в милата ни родина (от къде ги вземате тези круши, а?)
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 6.01.13 г. в 14:26
лично на мен ще ми бъде много интересно и ще следя подобен канал (примерно в тубата), ако някой започне да пуска ревюта- както за масовите модели, така и за модове, течности и други.
може да се направи нещо като образователен канал-
-какво е ел.цигара
-как работи
-какви са предимствата
.
.
.
Posted На 6.01.13 г. в 15:17
тук има достатъчно "отворковци" (казвам го в добрия смисъл на думата), които са запознати из основи с нещата и биха могли да спретнат една поредица.
за по-нататък (лично мое мнение), едва ли е толкова голям проблем за pv-bg, bgvape, giga ... да изпратят на съответния човек един мод или комплект, който след ревю да се върне. винаги ще се намери кой да го купи след това.
честно казано ме е яд, че се изпуска подобен шанс, особено като знам, че не е толкова сложно да се осъществи.
Posted На 6.01.13 г. в 15:33
Posted На 6.01.13 г. в 15:49
Знанията са едно, да имаш продукта на който ще правиш видео преглед е съвсем друго нещо.тук има достатъчно "отворковци" (казвам го в добрия смисъл на думата), които са запознати из основи с нещата и биха могли да спретнат една поредица.
Като фантазия е хубаво, ама няма как да се случи. Никой от тези магазини не продава да речем Provari, iHybrid, Poldiac, Z-Atty, DID, Cobra и прочие, за да ги изпратят на някого за ревю. Максимумът ще е Vmax, Zmax, Gripper, Telescopе и нещо на Innokin.за по-нататък (лично мое мнение), едва ли е толкова голям проблем за pv-bg, bgvape, giga ... да изпратят на съответния човек един мод или комплект, който след ревю да се върне. винаги ще се намери кой да го купи след това.
Въпросът на NiOOH е доста по-логичен и практичен. Ама как да направиш ревю на нещо, като ще следват коментари от сорта на "ти луд ли си да дадеш еди-колко-си пари за това, като еди-кое-си китайско нещо върши същата работа и е двойно/тройно по-евтино".
п.п.
Да ме прощава авторът на темата за офтопика.
Edited by Sisq0, На 6.01.13 г. в 15:55.
Posted На 6.01.13 г. в 16:08
Sisq0, прав си за проварито, хибрида и другите, но какво ти пречи, ако смея така да се изразя, ти да направиш едно ревю на твоето
относно евентуалните коментари под ревюто- какво ти пука бе човек.
моята идея е първоначално да се направят 3-4 видеа като:
-какво е електронната цигара
-стартов пакет- отличен пример от грък в америка
-основни разлики между отделните групи електронни цигари/PV-та
-видове течности
-ревю на основните видове хххх-майзери
До тук са 5 видеа, всяко от което може да бъде направено от всеки от нас (със слово разбира се, защото примерно аз съм се пробвал и съм мишок пред микрофон, а за камера не ме търси изобщо)
след това може да се задълбае по-дълбоко- специални модове, хибриди, пренавиване, кантали, мантали... (тук вече и аз започвам да издишам с термините)
Posted На 6.01.13 г. в 16:15
Edited by vladimirh, На 6.01.13 г. в 16:15.
http://sincemylastci...R_3_default.png
)) bravo na men
Posted На 6.01.13 г. в 20:36
Нито си мисля да ставам популярен,нито съм самовлюбен, нито ще кажа нещо ново. Аз съм редови потребител.
Търговците да си правят ревюта....или съвсем по темата....Търговците да си наемат хора, но не да тестват микстурите на баба Яга, ми да тестват фардуер, софтуер, снимат и публикуват.
Edited by kuhara, На 6.01.13 г. в 20:37.
Posted На 6.01.13 г. в 20:39
Това богоугодно дело е закъсняло с около 2-3 години.
Posted На 6.01.13 г. в 22:31
Известни са за тези които изпаряват...а за останалите пушачи НЕ САДа си кажа моите две стин'ки.
След няколко години изпаряване съм разбрал със сигурност едно - за мен едно е вкусно, за друг е средна работа, за трети е отврат. За това отдавна вече не гледам описанията на течностите, камо ли ревюта.
Идеята не е лоша. Но ако направим аналогия със сомелиерите, те тези умения за анализ ги учат с години, като през това време се учат да разпознават основни вкусове, главно по метода на сравнението. И накрая анализрат вината, като ги сравняват с познатите им вече вкусове. Тук с какво да ги сравняват
Да не говорим, че май течностите на FA, Dekang, Hangsen са до болка известни, какво повече да им се описва. Сещам се обаче за "класификацията" на Шейда - от "тютюнев" аромат, през карамел, до захарен памук. Ха сега де
Но аз лично пожелавам успех на идеята. Дано се получи добра база данни
Всичко е много просто аз съм работодател ,който иска да наеме човек..и повече не е нужно да обяснявам(поне според мен),конкретиката ще я дискутирам с желаещите(ако има такива)
Още нещо. Не се занимавам с търговия от вчера, и конкретно с ел.цигари и течности.
Но се радвам ,че темата ми предизвиква интерес
Edited by andrey, На 6.01.13 г. в 22:38.
Posted На 6.01.13 г. в 23:19
Казах го, защото вече ги има написани на 100 места. И все са субективни.Известни са за тези които изпаряват...а за останалите пушачи НЕ СА
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA