Jump to content

Photo
* * * * * 1 votes

Предлагам работа

• Please log in to reply
34 replies to this topic

#21 slavkov

slavkov

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 155 posts

Posted На 6.01.13 г. в 13:36

Абсолютно съм съгласен с Topper.
Личен пример- преди са започна да купувам по-големи количества готова течност, изчетох почти целия форум. Еднозначно, всички определяха Shade като върхово изживяване. и си купих 50 мл на FA. и добре, че зарибих още един човек та отиках половина. другата още си се търкаля тук.

#22 NiOOH

NiOOH

Silver потребител

• Супер потребители
  • PipPipPip
  • 477 posts

Posted На 6.01.13 г. в 13:45

Аналогията със сомелиерите е удачна в случая. Не става въпрос на кой какво му харесва или не, а за възможно най-точно и обективно описание на вкуса. Това би било полезно на мнозина. Този подход е особено добре развит и в парфюмерията.

Не разбирам обаче защо такава потайност заобикаля цялата обява? Не мисля, че някой ще я изтрие ако се напише кой и какво точно предлага.

Edited by NiOOH, На 6.01.13 г. в 13:46.

#23 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 6.01.13 г. в 13:49

Аналогията със сомелиерите е удачна в случая. Не става въпрос на кой какво му харесва или не, а за възможно най-точно и обективно описание на вкуса. Това би било полезно на мнозина. Този подход е особено добре развит и в парфюмерията.

Не разбирам обаче защо такава потайност заобикаля цялата обява? Не мисля, че някой ще я изтрие ако се напише кой и какво точно предлага.

Факт!
Точно заради това колегите се отнасят с недоверие към такива обяви (не е първата, доколкото си спомням) и то не е от някаква язвителност, ами защото всички знаем какво може да излезе. Едва ли ще е първата или последната фирма, която ще сложи тежки фирми в листата си, мнения на вейпъри и превюта и накрая....много съмнителни течности.
Нищо лично към Андрей, човека явно е с добри намерения. Но такава е действителността в милата ни родина (от къде ги вземате тези круши, а?)
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#24 slavkov

slavkov

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 155 posts

Posted На 6.01.13 г. в 14:26

Според мен, някой който има дар слово и що-годе визия трябва да започне да прави ревюта на нашите играчки. потърсих в мрежата, няма нито едно българско видео, обясняващо що е то електронна цигара.

лично на мен ще ми бъде много интересно и ще следя подобен канал (примерно в тубата), ако някой започне да пуска ревюта- както за масовите модели, така и за модове, течности и други.

може да се направи нещо като образователен канал-
-какво е ел.цигара
-как работи
-какви са предимствата
.
.
.

#25 Sisq0

Sisq0

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 302 posts

Posted На 6.01.13 г. в 14:57

Кой ще му доставя продуктите за целта? Его батериите са ясни, ама хубавите RBA почват от 70-80 евро. За модовете да не говорим. :)

#26 slavkov

slavkov

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 155 posts

Posted На 6.01.13 г. в 15:17

поне за първите няколко видеа, не би трябвало да трябват каквито и да било продукти. всеки от нас има както базова техника, така и модове, и сокчета, и консумативи...

тук има достатъчно "отворковци" (казвам го в добрия смисъл на думата), които са запознати из основи с нещата и биха могли да спретнат една поредица.

за по-нататък (лично мое мнение), едва ли е толкова голям проблем за pv-bg, bgvape, giga ... да изпратят на съответния човек един мод или комплект, който след ревю да се върне. винаги ще се намери кой да го купи след това.

честно казано ме е яд, че се изпуска подобен шанс, особено като знам, че не е толкова сложно да се осъществи.

#27 NiOOH

NiOOH

Silver потребител

• Супер потребители
  • PipPipPip
  • 477 posts

Posted На 6.01.13 г. в 15:33

Аз пък се чудя защо толкова малко потребители публикуват ревюта на това, което притежават, при това форумът си има специално обособен раздел за статии от потребители. Тук имаме всичко, което се предлага на нашия и не само на нашия пазар. Знам, че ревютата от притежатели обикновено са малко по-положителни отколкото би било 100% обективно, но поне що се отнася до възможности на устройствата, съвместимост, менюта... би било полезно.

#28 Sisq0

Sisq0

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 302 posts

Posted На 6.01.13 г. в 15:49

тук има достатъчно "отворковци" (казвам го в добрия смисъл на думата), които са запознати из основи с нещата и биха могли да спретнат една поредица.

Знанията са едно, да имаш продукта на който ще правиш видео преглед е съвсем друго нещо.

за по-нататък (лично мое мнение), едва ли е толкова голям проблем за pv-bg, bgvape, giga ... да изпратят на съответния човек един мод или комплект, който след ревю да се върне. винаги ще се намери кой да го купи след това.

Като фантазия е хубаво, ама няма как да се случи. Никой от тези магазини не продава да речем Provari, iHybrid, Poldiac, Z-Atty, DID, Cobra и прочие, за да ги изпратят на някого за ревю. Максимумът ще е Vmax, Zmax, Gripper, Telescopе и нещо на Innokin.

Въпросът на NiOOH е доста по-логичен и практичен. Ама как да направиш ревю на нещо, като ще следват коментари от сорта на "ти луд ли си да дадеш еди-колко-си пари за това, като еди-кое-си китайско нещо върши същата работа и е двойно/тройно по-евтино". :)

п.п.
Да ме прощава авторът на темата за офтопика.

Edited by Sisq0, На 6.01.13 г. в 15:55.

#29 slavkov

slavkov

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 155 posts

Posted На 6.01.13 г. в 16:08

да, темата се отпресна яко. последен коментар от мен тук и спирам. може да се направи отделно нещо.

Sisq0, прав си за проварито, хибрида и другите, но какво ти пречи, ако смея така да се изразя, ти да направиш едно ревю на твоето :smiley_emoticons_joint:

относно евентуалните коментари под ревюто- какво ти пука бе човек.

моята идея е първоначално да се направят 3-4 видеа като:
-какво е електронната цигара
-стартов пакет- отличен пример от грък в америка :)
-основни разлики между отделните групи електронни цигари/PV-та
-видове течности
-ревю на основните видове хххх-майзери

До тук са 5 видеа, всяко от което може да бъде направено от всеки от нас (със слово разбира се, защото примерно аз съм се пробвал и съм мишок пред микрофон, а за камера не ме търси изобщо)

след това може да се задълбае по-дълбоко- специални модове, хибриди, пренавиване, кантали, мантали... (тук вече и аз започвам да издишам с термините)

#30 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 6.01.13 г. в 16:15

не е лоша идея това с видео ама оспамихте темата на човека :sSig_busted:

Edited by vladimirh, На 6.01.13 г. в 16:15.

#31 NiOOH

NiOOH

Silver потребител

• Супер потребители
  • PipPipPip
  • 477 posts

Posted На 6.01.13 г. в 16:48

Така е, но и въпросният човек упорито отказва да даде, каквато и да е информация за това, което предлага (дори и на ЛС). Ако го беше направил, дискусията щеше да тръгне в по-различна посока според мен.

#32 gogo63

gogo63

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 275 posts

Posted На 6.01.13 г. в 20:36

И каква е целта на занятието за загубя купища часове да правя видео?
Нито си мисля да ставам популярен,нито съм самовлюбен, нито ще кажа нещо ново. Аз съм редови потребител.
Търговците да си правят ревюта....или съвсем по темата....Търговците да си наемат хора, но не да тестват микстурите на баба Яга, ми да тестват фардуер, софтуер, снимат и публикуват.

Edited by kuhara, На 6.01.13 г. в 20:37.

#33 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 6.01.13 г. в 20:39

Е той човека ги е споменал някъде в началото. Два от артикулите ги продават по пазарищата тъмни субекти с имена сходни с единия от артикулите, така че определено не се нуждаят от допълнително популяризиране. Третия не е стигнал все още до там само заради мудността на производителя.
Това богоугодно дело е закъсняло с около 2-3 години.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#34 andrey

andrey

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 6.01.13 г. в 22:31

Да си кажа моите две стин'ки.
След няколко години изпаряване съм разбрал със сигурност едно - за мен едно е вкусно, за друг е средна работа, за трети е отврат. За това отдавна вече не гледам описанията на течностите, камо ли ревюта.
Идеята не е лоша. Но ако направим аналогия със сомелиерите, те тези умения за анализ ги учат с години, като през това време се учат да разпознават основни вкусове, главно по метода на сравнението. И накрая анализрат вината, като ги сравняват с познатите им вече вкусове. Тук с какво да ги сравняват :)
Да не говорим, че май течностите на FA, Dekang, Hangsen са до болка известни, какво повече да им се описва. Сещам се обаче за "класификацията" на Шейда - от "тютюнев" аромат, през карамел, до захарен памук. Ха сега де ;)
Но аз лично пожелавам успех на идеята. Дано се получи добра база данни ;)

Известни са за тези които изпаряват...а за останалите пушачи НЕ СА ;)

Всичко е много просто аз съм работодател ,който иска да наеме човек..и повече не е нужно да обяснявам(поне според мен),конкретиката ще я дискутирам с желаещите(ако има такива)
Още нещо. Не се занимавам с търговия от вчера, и конкретно с ел.цигари и течности.

Но се радвам ,че темата ми предизвиква интерес :)

Edited by andrey, На 6.01.13 г. в 22:38.

#35 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 6.01.13 г. в 23:19

Известни са за тези които изпаряват...а за останалите пушачи НЕ СА ;)

Казах го, защото вече ги има написани на 100 места. И все са субективни.
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA