Jump to content

Photo
- - - - -

как се различават ментетата ?

• Please log in to reply
27 replies to this topic

#21 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 25.01.13 г. в 20:16

Десетина поста по-нагоре съм писал няколко неща които една добра батерия трябва да държи. Няма никакво значение как и свети "ламбата" и какво пише или не пише по нея.
В твоя случай батерията ти е менте по една единствена причина - продадена ти е за 1100 мАч а има даян колкото за 400-500 мАч, т.е. изпарава под 2 милилитра преди да сгъне.
Ако е 1100 мАч, трябва да може да се сбори с до около 5-6 милилитра чорбица. Ако те дразни размера можеш да я скъсиш с около 1/3 до 1/2 посредством ъглошлайф или друго устройство.Няма никаква опасност да удариш на батерия - по-скоро на гумени тампончета.Ако те радва как работи и не се чувстваш лично засегнат от това че са ти продали "половинка" вместо "литър" няма никакъв проблем.Ползвай си я със здраве!
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#22 PG-Izparyavasht

PG-Izparyavasht

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 25.01.13 г. в 20:41

Десетина поста по-нагоре съм писал няколко неща които една добра батерия трябва да държи. Няма никакво значение как и свети "ламбата" и какво пише или не пише по нея.
В твоя случай батерията ти е менте по една единствена причина - продадена ти е за 1100 мАч а има даян колкото за 400-500 мАч, т.е. изпарава под 2 милилитра преди да сгъне.
Ако е 1100 мАч, трябва да може да се сбори с до около 5-6 милилитра чорбица. Ако те дразни размера можеш да я скъсиш с около 1/3 до 1/2 посредством ъглошлайф или друго устройство.Няма никаква опасност да удариш на батерия - по-скоро на гумени тампончета.Ако те радва как работи и не се чувстваш лично засегнат от това че са ти продали "половинка" вместо "литър" няма никакъв проблем.Ползвай си я със здраве!

Ама аз я имам от сряда-тогава съм я заредил след закупуване и още не съм я зареждал,а съм изпарил вече 3 резервоарчета,което дава около 4.8 мл,още произвежда пушек,следователно,не е изморена,бая е тежичка,за да е по-малко от 1100 милиампера пък и на кутията с цигарите си го пишеше 2 батерии по 1100 милиампера....

#23 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 25.01.13 г. в 20:49

...пък и на кутията с цигарите си го пишеше 2 батерии по 1100 милиампера....

Това разбира се, е най-сигурното доказателство. :Koshechka_08:

ПП: Шегичката е поради двата напълно противоречащи си поста. :)

Edited by asiyaolo, На 25.01.13 г. в 20:50.

#24 Krasi_T

Krasi_T

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 49 posts

Posted На 25.01.13 г. в 20:51

Може да пише каквото си иска , важното е че е изпарила вече почти 5 мл . Остава да си намериш и течност по вкус. Тук вече внимавай и заобикаляй ако може всякакви "изгодни" предложения и се насочвай към течности и бази с аромати на проверени производители. И аз така една седмица "благославях" и Dekang и E-health и почти бях готов да приема , че всички доволни изпарители опитват да ме дръпнат в "казана на прецаканите " :) Забърках си собствена течност и открих разликите :)
Успех и на теб !

#25 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 25.01.13 г. в 20:59

Ама аз я имам от сряда-тогава съм я заредил след закупуване и още не съм я зареждал,а съм изпарил вече 3 резервоарчета,което дава около 4.8 мл,още произвежда пушек,следователно,не е изморена,бая е тежичка,за да е по-малко от 1100 милиампера пък и на кутията с цигарите си го пишеше 2 батерии по 1100 милиампера....

Ако се сборва с 5 милилитра може и да е с истински елемент.Извинявам се, останах с впечатление че след един резервоар е сгънала.Ако и на късо държи- ще върши работа ;).
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#26 зенит-е

зенит-е

млад изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 79 posts

Posted На 25.01.13 г. в 22:07

...

Най вероятно си купил комплекта от сайт за колективно пазаруване или от прдавалника, т.е. както аз направих. И сигурно гаранцията ти е само месец-два. Та да си дойдем на въпроса - батерията ти е менте, но щом си работи няма нищо по-добро от това. Направи като мен, изхвърли тези течности и си купувай само с доказан произход. Спокойно можеш да си пазаруваш от магазина на форума. Тук супичките може да са по-скъпи от тези по пазарите или кварталните магазинчет, но поне са истински. Има и други "истински" магазини, но не бих ги написал тук и сега, защото ще разсърдя началниците на форума. Пък и никой не ми плаща за да му правя реклама.
Последно ти препоръчвам да си смениш картомайзера, защото твоя е чист (или вече зацапан) боклук!

Пак казвам, това го знам от личен опит.

#27 Seomancer

Seomancer

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted На 25.01.13 г. в 23:00

бая е тежичка,за да е по-малко от 1100 милиампера пък и на кутията с цигарите си го пишеше 2 батерии по 1100 милиампера....

само ти показвам нещо ...

1- елемент батерия от joyetech 650mAh
2- елемент батерия от менте представено за 1100mAh (са като се замисля вече всички ментета са по 1100 не си играят на дебно с по малки :D )
3- елемент батерия от по-висок клас менте (хаха)900 mAh
4- сглобено менте уж 1100 mAh
5- 2 батерии на joyetech 1000mAh

значи само като видиш размерите на тия ментета на батерийките и ти става ясно какво става :)
уцелил си читава явно може и с др елемент да е вътре но тези са масовите .И моето менте държеше доста в началото след 2-3 седмици вече падаше за 1 час и се зареждаше за 5-6 часа .Дано не ти се случи де може да си извадил късмет

Attached Files

• Attached File  batt.jpg   144.66KB   44 downloads

#28 PG-Izparyavasht

PG-Izparyavasht

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 26.01.13 г. в 00:34

...

Най вероятно си купил комплекта от сайт за колективно пазаруване или от прдавалника, т.е. както аз направих. И сигурно гаранцията ти е само месец-два. Та да си дойдем на въпроса - батерията ти е менте, но щом си работи няма нищо по-добро от това. Направи като мен, изхвърли тези течности и си купувай само с доказан произход. Спокойно можеш да си пазаруваш от магазина на форума. Тук супичките може да са по-скъпи от тези по пазарите или кварталните магазинчет, но поне са истински. Има и други "истински" магазини, но не бих ги написал тук и сега, защото ще разсърдя началниците на форума. Пък и никой не ми плаща за да му правя реклама.
Последно ти препоръчвам да си смениш картомайзера, защото твоя е чист (или вече зацапан) боклук!

Пак казвам, това го знам от личен опит.

Ами не,не е от сайт за колективно пазаруване,а от магазин за табакови изделия и алкохол,по принцип собственика пътува доста по света и е запознат с това онова-алкохола специално в магазина му е доказано марков,цигарите които не са БГ марки -също,та е-цигарата е от така известните комплекти дето са по 2 цигари 2 картомайзера,няколко мундщука и зарядно на цена от 70 лева-цената най-вече ме упъти към това че са менте,но поради факта,че бяха развалили комплекта-продавайки само едната цигара от него,останалото аз взех за 20 лева,което е на далавера поне за мен,така че и да излезе калпава-няма да ме е яд,картомайзера задължително ще сменя утре като си взема нова течност,защото имам чувството,че пуска повече от колкото трябва защото някъде тук прочетох,че щом ти боцка на езика значи попадат миниатюрни капчици течност,а аз на по-сериозните дърпания имам това оплакване,което ще рече че майзерчето не става,иначе не е зацапано и си пуска доволно количество пушек,особено ако задържа леко бутончето преди да вдишам,за гаранция не стана дума щото като я вземах с шефката си бъбрихме за други глупост ,защото сме познати,иначе ето какво получих-разликата с моята е че картомайзера ми е разграфен и прозрачен и батерията ми е по дълга:

Attached Files

Edited by PG-Izparyavasht, На 26.01.13 г. в 00:35.