Jump to content

Photo
- - - - -

Искам да закупя две цигари за подарък ?

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#21 vakill

vakill

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 238 posts

Posted На 27.12.12 г. в 18:09

А тази

http://prodavalnik.c...igari-i14377783

Дали не става ?

Колеги аз до колкото мога да различа на снимките това хич НЕ Е менте.Просто е старото моделче Ego-T ,което евентуално в бъдеще ще се допълни примерно с Т2 картомайзери.Но като за начало не е зле.Остават обаче рисковете като липса на гаранция,възможност все пак да е добре направено менте и т.н.

п.п.Хмм не зная joyetech да имат 1100mah батерии :bottom:

Edited by vakill, На 27.12.12 г. в 18:12.

Щастлив user на VAMO+Nimbus

#22 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 27.12.12 г. в 18:54

А бе щом няма гаранция или гаранцията е франция, ако ще да е "оригинална"
Който иска - намира начин, който не иска - намира оправдание.

#23 зенит-е

зенит-е

млад изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 79 posts

Posted На 27.12.12 г. в 19:04

Ма то иригиналнУ, ба. За ко ти е гаранциъ? Ъ? То ни съ чупи. Пък и е еВтину. :Koshechka_08:

#24 Seomancer

Seomancer

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted На 27.12.12 г. в 22:13

От това което казва че му трябват 2 цигари ми идва на ума че иска 2ма души да ползват комплекта .Приятелю тези батерии 2 броя не могат да задоволят един човек камо ли двама .

Поне от 2-3 комплекта такива "евтини" дето съм попадал покрай познати и тествал нито един комплект от 2 батерии не ми е издържал един ден да не говорим колко време после се зареждат тва просто е мъка да искаш да ползваш такива цигари но те като те оставят всеки ден на средата на деня примерно и увисваш .

Това при положение че имаш 2 батерии ако е по една на човек просто няма как да се получи .
Моят съвет е дай още около 30 лв от горе и вземи 2 качествени батерии примерно 650mah passtrough не са най-доброто но съм почти сигурен че отделен индивид може да искара деня си с една батерия без много ядове.

Бил съм така с месеци и не съм имал проблеми вярно че не издържа целия ден но се зарежда доста по бързо дори и за 1час да се остави пак се изкарва деня .Общо казано ментелив комплект трудно задоволява сам човек а и не се зная кога ще се развали за 2ма души да ползват по една батерия абсурд

#25 зенит-е

зенит-е

млад изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 79 posts

Posted На 27.12.12 г. в 22:29

От това което казва че му трябват 2 цигари ми идва на ума че иска 2ма души да ползват комплекта .Приятелю тези батерии 2 броя не могат да задоволят един човек камо ли двама .

Първо до колкото чета от коментарите на колегата, никъде не пише че ще са за двама изпарители.
Второ, аз също съм от онези които са купили цигари на далавера. Причината за това е, че първо купих, после четох. ГОЛЯМА глупост от моя страна и за това искам да кажа на всеки бъдещ изпарител НЕ КУПУВАЙТЕ евтини цигари. Но това с батериите... не е вярно. Моите са 650mAh и издържат повече от 24 часа всяка. Така че твърдението: "тези батерии 2 броя не могат да задоволят един човек камо ли двама ." е малко пресилено.

Edited by зенит-е, На 27.12.12 г. в 22:29.

#26 Mitazi

Mitazi

е-сталкерче

• Участници
  • PipPipPip
  • 239 posts

Posted На 27.12.12 г. в 22:44

... Моите са 650mAh и издържат повече от 24 часа всяка. Така че твърдението: "тези батерии 2 броя не могат да задоволят един човек камо ли двама ." е малко пресилено.

Ерго, малко изпаряваш.
Твоята батерия може да издържи и 6 месеца, но въпросът е какво се случва когато започне да се използва? :smiley_emoticons_joint:
Измерването не е на часове, а на изпарени милилитри.
Аз съм с две баретии - 1000 mAh и 1100 mAh. Всяка от тях изкарва ден до ден и половина при прекарани между 2.5 до 4 мл течност на ден.
Така че по-коректно е да се дава издръжливостта на батериите на изпарени милилитри (още по-точно се получава ако се вземе предвид и съпротивлението на главата, режима на батерията и разхода на карта).
Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина…

#27 Seomancer

Seomancer

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted На 27.12.12 г. в 23:22

съгласен съм че не са много стока и тези в мазазина са наистина добри,но търся нещо по евтино което също ще върши работа. Ако може предложете нещо и то ми трябват две цигари :)

От това така си помислих не виждам за какво друго ще му трябват две .Ти ако имаш идеи може да споделиш

#28 зенит-е

зенит-е

млад изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 79 posts

Posted На 28.12.12 г. в 11:32

Но това с батериите... не е вярно. Моите са 650mAh и издържат повече от 24 часа всяка.

Тук съм допуснал една съществена грешка. Батериите ми са 900mAh. А това че издържат около 24 часа означава 1 денонощие, а не 24 часа работа... А аз също си търсих 2 цигари и то само за себе си, защото какво щях да правя докато едната се зарежда?

#29 Seomancer

Seomancer

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted На 28.12.12 г. в 18:41

Но това с батериите... не е вярно. Моите са 650mAh и издържат повече от 24 часа всяка.

Тук съм допуснал една съществена грешка. Батериите ми са 900mAh. А това че издържат около 24 часа означава 1 денонощие, а не 24 часа работа... А аз също си търсих 2 цигари и то само за себе си, защото какво щях да правя докато едната се зарежда?

ми може би тогава ти трябват 2 батерии не цели цигари