Здравейте реших да споделя малко за Вивито като ми е слабост за в момента
Пуша от 2 месеца с виви и съм супер доволен, Обилна пара, Удар, Аромата е жесток няма забележки като цяло.
Какво обаче може да се случи при вивито.
Пуша с 1.8 глави понеже такива си напазарувах, след време ще тествам и 2.4 как е.
при 1.8 главите с ежедневно солидно пушене след около 13-15 дена започна да има лек привкус на изгоряло.
Почистих го 2-3 драи бърна му правих и какво ли не, оправя се за малко и след това пак идва привкусът.
Решението е следното, просто сменяте главата с нова. Все пак една кутия цигари ми е 6лв на ден не може със сухо дупе да се лови риба ако трябва и през ден ще му сменям главите но вкусът е жесток, та в този ред на мисли мисля че 15 дена пушене с една глава е чудесно поне за мен.
Кога мини вивито може да прави малко пара, или да не пуши или да има кофти вкус ако главата е нова.
Когато завивате нова глава не я презатягаите до край, просто затегнете с умерена сила без да напъвате, казвам го от тест при много стегната завита глава не работи добре.
Другото което е ако всичко с главата е наред то проблема може да е ако сте капнали без да искате в централната тръбичка течност, след това тази течност отива и влиза в тръбичката където трябва да се получава контакт между самата глава и долния метален модул.
Ако ти е ново Вивито главата и прочие и имаш проблем направи следното.
Разглоби го на съставните му части, измий го под течащта вода.
след това със сешоар подсуши супер всяка една част да е перфектно суха и почистена. Не е желателно много да духате пластмасовата туба все пак е пластмаса
След като сте готови завивате главата както казах нормално без да и давате зор. сглобявате си вивито и сте готови за пушене едно добре почистено виви и подсушено вади страхотен аромат удар и доста обилна пара. аз го ползвам със Его Т батерия и постоянно хора ме питат защо цигарата ми пуши повече от техните.
Има си кусурите но като цяло е чудесен карт, при правилна употреба няма никакви ядове. Скоро не мисля да го сменям само чакам да пуснат метални туби за Мини виви, който имат прозрачна лента да си следя течността.