Zmax-a от Sigelei
Started by yass, От 28.10.12, 01:37
357 replies to this topic
Posted На 26.03.13 г. в 09:17
Можеш да си го сметнеш и сам според закона на Ом. Ето ти един пример:Toва колко часа значи?
Ако батерията е 1000mAh (т.е. 1Ah), то тя може да отдава към консуматор 1А в продължение на 1h.
За изпарител със съпротивление 1.8ома, при 3.6V, получаваме отдадена мощност 7.2W (P=V2/R) и консумиран ток 2А (I=V/R).
В този случай горната батерия от 1Ah може да захранва изпарителя за 30 минути при консумация 2А. Ако една дръпка ти е 3 секунди, то тогава ще можеш да направиш [30min*60sec]/3 = 600 дръпки. Това е на теория, на практика е около 600
Edited by Mitazi, На 26.03.13 г. в 09:24.
Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина…
Posted На 27.03.13 г. в 13:20
Мдам, явно не ставам за обяснител
Представи си, че си купуваш 80 литров бойлер. Ако попиташ продавача колко часа ще имаш топла вода се съмнявам да получиш отговор, който ще те задоволи. Защото времето, за което ще имаш топла вода, зависи от това колко си отвъртял кранчето на чешмата
Ако смениш бойлера с батерия, водата с ток и кранчето на чешмата с бутона на мода, и при малко въображение, нещата се нареждат
Представи си, че си купуваш 80 литров бойлер. Ако попиташ продавача колко часа ще имаш топла вода се съмнявам да получиш отговор, който ще те задоволи. Защото времето, за което ще имаш топла вода, зависи от това колко си отвъртял кранчето на чешмата
Ако смениш бойлера с батерия, водата с ток и кранчето на чешмата с бутона на мода, и при малко въображение, нещата се нареждат
Posted На 13.04.13 г. в 17:08
Не вярвам last_hope да е взел V1. Дори не знам дали още се произвежда. А за батериите, ако не се включи тук, може да го питаш в неговия форумВамото V2 ли е и има ли го проблема с използването на батерии без пъпка?
Posted На 14.04.13 г. в 17:00
За нещастие нямам възможност да се оборудвам с него/Вамо–то . Но за сметка на това се информирам редовно какво се предлага на нашия пазар !Създаваш впечатление на собственик
Много ме радва,че изкараха и стоманена версия на този Мод !
Edited by PepiSuni, На 14.04.13 г. в 17:03.
chelsea f.c.
Posted На 6.06.13 г. в 03:36
Взех си мини Zmax но нещо не мога да разбера менюто.Има 8 точки от които разбрах само колко ома ми е главата(2.2о) и от къде се изключва дисплея.Другите неща не ми са ясни.Моля някой който разбира да ми каже как да си настроя мода (ако може точка по точка) Предварително благодаря