Jump to content

Photo
* * * * * 1 votes

Zmax-a от Sigelei

• Please log in to reply
357 replies to this topic

#301 slavkov

slavkov

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 155 posts

Posted На 17.03.13 г. в 16:22

а като дойде мъртвородено...

#302 akozo1

akozo1

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 36 posts

Posted На 17.03.13 г. в 23:48

Изпратих към трима в алибаба запитване за цена за 1 сет з-макс телескоп преди два дни, но отговор все още няма. На 4 март пък към двама други - също няма отговор. Явно нещо бъркам. Помощ?

Пича който ми прати Zmaxa,каза че до сега тествали телескопчетата и от 11.03.2013 ги пускали за продажба.Ето и малко снимки,които ми прати:

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us
Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

SvoeMesto Semovar VV/Vw ES v3,Kayfun lite,Nemesis.Ryrex RSST,Smoktech Kanger Aerotank,Vision V-Fate,Sigelei Zmax v2,Smoktech Glass DCT .AGA-T2 , Kanger Tech Protank,Vamo 5s VV Passthrough,Vision STV Nova Dual Coil Heads Tank,Efest LUC,XTAR IMR18350,XTAR 18650 3.6V 2900mAh ,Sony 30a.

•  
INNOKIN iTaste SVD

#303 maxo

maxo

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 31 posts

Posted На 18.03.13 г. в 07:05

Изпратих към трима в алибаба запитване за цена за 1 сет з-макс телескоп преди два дни, но отговор все още няма. На 4 март пък към двама други - също няма отговор. Явно нещо бъркам. Помощ?

Пича който ми прати Zmaxa,каза че до сега тествали телескопчетата и от 11.03.2013 ги пускали за продажба.Ето и малко снимки,които ми прати:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Определено търся такъв телескоп - като на втора, трета и четвърта снимка.Изпратих запитване и до
Zhang както препоръчваш за това - http://s-cigarette.e...LED_screen.html но няма отговор.

#304 akozo1

akozo1

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 36 posts

Posted На 18.03.13 г. в 09:32

На мен ми отговориха веднага.Потърси Chris Zhang.
SvoeMesto Semovar VV/Vw ES v3,Kayfun lite,Nemesis.Ryrex RSST,Smoktech Kanger Aerotank,Vision V-Fate,Sigelei Zmax v2,Smoktech Glass DCT .AGA-T2 , Kanger Tech Protank,Vamo 5s VV Passthrough,Vision STV Nova Dual Coil Heads Tank,Efest LUC,XTAR IMR18350,XTAR 18650 3.6V 2900mAh ,Sony 30a.

•  
INNOKIN iTaste SVD

#305 checho_58

checho_58

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 7 posts

Posted На 18.03.13 г. в 10:59

Ако все пак, някой се наеме да организира кооперация за телескопичният Zmax, да свирка, че смятам да се включа!

#306 Туранага

Туранага

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 340 posts

Posted На 18.03.13 г. в 15:06

Ако все пак, някой се наеме да организира кооперация за телескопичният Zmax, да свирка, че смятам да се включа!

Колко време мислиш, че ще е нужно, за да се съберат 50 човека, които да имат желание за телескопа? :)

#307 checho_58

checho_58

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 7 posts

Posted На 18.03.13 г. в 16:21

Кoлко време мислиш, че ще е нужно, за да се съберат 50 човека, които да имат желание за телескопа? :)

Питаш, искаш да знаеш, и двете или просто си чешеш пръстите?
Колкото-толкова!

#308 slavkov

slavkov

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 155 posts

Posted На 18.03.13 г. в 16:24

Брей че лош този checho_58... :bottom: :bottom: :bottom:

#309 Туранага

Туранага

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 340 posts

Posted На 18.03.13 г. в 17:00

Питаш, искаш да знаеш, и двете или просто си чешеш пръстите?
Колкото-толкова!

Въпроса ми беше риторичен...

А дали питам или искам да знам са две едни и същи неща...само да не беше риторичен въпроса.

#310 checho_58

checho_58

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 7 posts

Posted На 18.03.13 г. в 17:39

Толкова ли сложно за разбиране беше изречението, което написах преди няколко поста, или някои се мъчат да ни докажат, че са царчета по засиране на пейзажа в темите?

Туранага, някъде да съм посочил срок, а и нещо после не схвана иронията ми?!
slavkov, лекичко с гьостериците, че знаеш ли как ме уплаши, май ще трябва да ходя да ми леят куршум!?

П.С. Моля някой Администратор, да разчисти ненужните постове!

#311 Mitazi

Mitazi

е-сталкерче

• Участници
  • PipPipPip
  • 239 posts

Posted На 18.03.13 г. в 18:32

Вместо да се карате, прочетете 14-та страница - телескопа ще го има и в БГ, просто трябва да се изчака малко :rolleyes:
Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина…

#312 checho_58

checho_58

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 7 posts

Posted На 18.03.13 г. в 19:51

Не се караме, просто си говорим разгорещено:laugh:
А иначе, щом ще дойде скоро и в България, освен да чакаме, друг избор май нямаме:drinks:

#313 maxo

maxo

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 31 posts

Posted На 18.03.13 г. в 21:19

Вместо да се карате, прочетете 14-та страница - телескопа ще го има и в БГ, просто трябва да се изчака малко :rolleyes:

Дано last_hope ги внесе, а пък и да ни уведоми за постоянното присъствие, че в сайта на е-пушком седи само едно тяло з-мах за 166 лв. - http://shop.e-pushco...&product_id=109
last_hope моля те да потвърдиш със сигурност дали ще ги внесеш и на каква цена. Ако трябва да правим нов списък ще го очаквам с нетърпение.Тук го има телескопа и по 5 бр. - http://s-cigarette.e..._Zamx_ecig.html .

#314 Krasi_T

Krasi_T

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 49 posts

Posted На 18.03.13 г. в 21:34

Ще си чакаме , а немците му се радват - http://www.besserdam...-pure-stainless
Лошото е , че точно тези за шовинисти и продават само за Германия и Австрия ...

#315 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 18.03.13 г. в 22:10

Не му се радват още. Снимките са щипнати от предварителните анонси на китайците.Все още не е готов за продажби мода, информацията е "топла" така да се каже. В тая връзка ТМакс-а го обявиха преди празниците си за готов за продажба.Е в ръцете ми е вече, след около 2 месеца след обявата.
Преди средата на април няма да го има никъде и ще бъдат "алфа" бройките.Съветвам да се изчака малко.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#316 maxo

maxo

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 31 posts

Posted На 19.03.13 г. в 13:44

Не му се радват още. Снимките са щипнати от предварителните анонси на китайците.Все още не е готов за продажби мода, информацията е "топла" така да се каже. В тая връзка ТМакс-а го обявиха преди празниците си за готов за продажба.Е в ръцете ми е вече, след около 2 месеца след обявата.
Преди средата на април няма да го има никъде и ще бъдат "алфа" бройките.Съветвам да се изчака малко.

Тогава чакаме и се надяваме :smiley:

#317 d-f0rmati0n

d-f0rmati0n

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 69 posts

Posted На 19.03.13 г. в 21:47

Ще си чакаме , а немците му се радват - http://www.besserdam...-pure-stainless
Лошото е , че точно тези за шовинисти и продават само за Германия и Австрия ...

Ще взема да поръчам един аз че и цената не е лоша :)
Sigelei Zmax Rev2 + (BgGen3, Vision Vivi Nova, Smoktech Vivi Nova, Vision Eternity)

#318 shtedroto

shtedroto

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 20.03.13 г. в 08:57

С интерес чакам ревю на Т-макса от колегата last_hope ,че от известно време се услушвам за някой бокс мод.

#319 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 20.03.13 г. в 11:01

И на мен ми беше интересен. В събота или неделя ще му направя една фото сесия и ще пусна едно малко по-подробно описание.
Накратко - като изработка е добре , изцяло метална кутийка.Капаците горе и долу са на винтчета , така че може да се отваря много лесно и бързо. Платката и дисплея са същите като на Змакса.
Забележки - основната - неефективно използване на пространството вътре- при целия тоя обем е направен да работи с една 16340 батерия!Резбата на капачето на батерията е правена с теслата и е необходимо малко изкуство да се навие и развие.
Добра концепция, но според мен ще претърпи развитие - ако не изкарат версия която да работи с 1х18650 или 2Х 18350/16340, няма да се радва на особена популярност.

За сега се чудя все още дали да го оставя за себе си и да му оптимизирам вътрешното пространство с цел ползване на по капацитивни елементи или да го обявя за продажба , другата седмица ;).
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#320 maxo

maxo

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 31 posts

Posted На 20.03.13 г. в 14:02

С интерес чакам ревю на Т-макса от колегата last_hope ,че от известно време се услушвам за някой бокс мод.

По добре изчакай какво ще предложи колегата last_hope :smoking-8570: