Jump to content

Photo
- - - - -

Разни въпроси които ме вълнуват

• Please log in to reply
365 replies to this topic

#301 mugiwara

mugiwara

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 127 posts

Posted На 28.08.12 г. в 13:16

Ти им казвай, че нещо си болен и това ти е уредът, с който си правиш инхалации, с отвара от лайка :laugh:

Има и доза истина тук :D
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!

#302 ashandarey

ashandarey

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 23 posts

Posted На 28.08.12 г. в 13:19

Мислех си го това, да им казвам че е инхалатор и ако не го ползвам ще ритна камбаната .... :smiley_emoticons_joint:

#303 preparatos

preparatos

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 10 posts

Posted На 31.08.12 г. в 09:40

Здравейте,
търся да си купя по възможност от ЕС . 5pc Joye eGo-C Atomizer Head, притеснява ме от китайските магазини, че цената надхвърля малко над 30 лв (21$ успях да намеря), та да не ме изпратят по митницата за разни ДДс-та и губене не време. Някои може ли да сподели онлайн магазин от Европа....
Мерси :)

#304 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 31.08.12 г. в 10:50

цък или цък, или цък, или цък
:smoking-8570:
Който иска - намира начин, който не иска - намира оправдание.

#305 preparatos

preparatos

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 10 posts

Posted На 31.08.12 г. в 11:43

Може би неправилно съм се изразил, но търся да се предлага с безплатна доставка. По-малко разходи, повече пушене...:)Може и на ЛС.
Мерси :)

#306 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 31.08.12 г. в 12:03

Ами отиваш и си го взимаш на място и ще ти е безплатна доставката /относително/ :)

Реално цената си е добра дори и с доставката та не ми се е налагало да търся с безплатна такава. На мен тези глави ми държат по ~1 месец всяка, така че извинете :) оправдават си средствата напълно.
Но ти си знаеш, за съжаление не мога да ти помогна.

#307 preparatos

preparatos

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 10 posts

Posted На 31.08.12 г. в 12:16

На мен тези глави ми държат по ~1 месец всяка

Ехее направо е супер ако е така, ми аз засега карам с тях вече 10 дена около 15 мл, имам и една резервна, но да се запася все пак.

На колко милилитра се равняват горе-долу, защото на мене ми казаха за по 1 седмица.....изпарителя си е оригинален на ego-c :)

Edited by preparatos, На 31.08.12 г. в 12:26.

#308 mugiwara

mugiwara

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 127 posts

Posted На 31.08.12 г. в 12:37

Ти сам/а ще усетиш :)
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!

#309 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 31.08.12 г. в 13:38

На мен тези глави ми държат по ~1 месец всяка

Ехее направо е супер ако е така, ми аз засега карам с тях вече 10 дена около 15 мл, имам и една резервна, но да се запася все пак.

На колко милилитра се равняват горе-долу, защото на мене ми казаха за по 1 седмица.....изпарителя си е оригинален на ego-c :)

Е, може да има и отклонения във времето на работа на отделни екземпляри, но в общи линии е така.
Нямам точна представа за милилитрите. По около 2-3мл на ден изпарявам но непрекъснато сменям и въртя разнообразен хардуер. Да речем приблизително 30-40мл минават през една глава. При това моите са с ниско съпротивление и ги дават уж по-бързо изгарящи.
Наблюденията ми са лични и не ангажирам никого с тях :)

#310 gebura

gebura

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 16 posts

Posted На 7.09.12 г. в 11:31

Някой да е имал проблем с кашлица още от самото начало, когато е започнал да изпарява?Става въпрос за следното-тези дни се опитвам да навия моя близка позната да мине на електронни цигари.Има ентусиазъм от нейна страна,но всеки път, когато дръпне от цигарата, следва зверска кашлица.Обяснявах й, че се дърпа по-плавно и продължително в сравнение с нормалните цигари, така се опитва да го направи, но продължава да кашля.Твърде рано е да е почнала да се чисти от катрана-едва втори ден изпарява.Проблемът се получава с всички видове картомайзери, макар че при тези, където парата е по-малко, като че ли по-малко кашля.Течностите са от база и аромат на Инавера,но нито аз, нито други мои познати кашляме от тях.Преди малко ми каза,че ще се връща на стандартните цигари, от тях поне нямала кашлица :(.Не мога да разбера в течността или в начина на дърпане е проблема, а имам време до неделя да я откажа да не зарязва електронната цигара.

#311 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 7.09.12 г. в 11:37

С какво съдържание на никотин й е течността? Да не й е силна? Аз получавам дразнене в гърлото от силни (повече от 6-9мг/мл)
Вариант да дърпа по-кратко, не рязко, но не и да вдишв адълбоко и вариант да пробва с друга течност.

Edited by mioki, На 7.09.12 г. в 11:39.

#312 missy

missy

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted На 7.09.12 г. в 12:14

Твърде рано е да е почнала да се чисти от катрана-едва втори ден изпарява.

Не мисля, че е прекалено рано. Жената от колко време е пушач? Същото беше и при баща ми, който е пушач от 45+ години. След няколко дни кашлицата спря и дишането му се подобри значително в сравнение с преди да започне да изпарява.

#313 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 7.09.12 г. в 12:24

Някой да е имал проблем с кашлица още от самото начало, когато е започнал да изпарява?...

А какво е устройството?
Ледът се пука, господа съдебни заседатели!

#314 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 7.09.12 г. в 13:24

Някой да е имал проблем с кашлица още от самото начало, когато е започнал да изпарява?

Как да й е рано - кой пушач не "кърти" сутрин като стане, та оглася махалата, и търси цигара да запуши дупките в дробовете си с още малко катран ;) Нормално е и на 2-я ден да почне да изхвърля катран, но е възможно и течностите да са й силни. А също така да опита с повече съдържание на VG, по-меко е усещането.
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#315 galivar

galivar

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 9 posts

Posted На 20.09.12 г. в 14:02

Някой да е имал проблем с кашлица още от самото начало, когато е започнал да изпарява?Става въпрос за следното-тези дни се опитвам да навия моя близка позната да мине на електронни цигари.Има ентусиазъм от нейна страна,но всеки път, когато дръпне от цигарата, следва зверска кашлица.Обяснявах й, че се дърпа по-плавно и продължително в сравнение с нормалните цигари, така се опитва да го направи, но продължава да кашля.Твърде рано е да е почнала да се чисти от катрана-едва втори ден изпарява.Проблемът се получава с всички видове картомайзери, макар че при тези, където парата е по-малко, като че ли по-малко кашля.Течностите са от база и аромат на Инавера,но нито аз, нито други мои познати кашляме от тях.Преди малко ми каза,че ще се връща на стандартните цигари, от тях поне нямала кашлица :(.Не мога да разбера в течността или в начина на дърпане е проблема, а имам време до неделя да я откажа да не зарязва електронната цигара.

Точно щях да пускам тема по този повод,но видях,че и друг се оплаква от кашлица.
Значи известно време минах на аналогови цигари,и сега като се опитам да дръпна от електронната,направо ми се свиват дробовете(получава се нещо като спазъм),и не мога да си поема въздух от кашлица.Мислех,че срока на годност на течността е свършил,но накарах жена ми и после брат ми да пушат от цигарата,и при тях го няма този проблем.
Та някой ако има идея на какво се дължи това ще съм му благодарен да сподели.

#316 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 20.09.12 г. в 14:09

Ама, хубаво е като се поставя тоя въпос, да казвате какъв е хардуерът и какви са течностите /вид, никотиново съдържание, аромат ако щете/. Колкото повече инфо, толкова е по-голяма вероятността някой да отгатне или да е имал същия проблем, при същите условия.
Така е малко хвърляне на боб.

#317 galivar

galivar

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 9 posts

Posted На 20.09.12 г. в 14:55

Ама, хубаво е като се поставя тоя въпос, да казвате какъв е хардуерът и какви са течностите /вид, никотиново съдържание, аромат ако щете/. Колкото повече инфо, толкова е по-голяма вероятността някой да отгатне или да е имал същия проблем, при същите условия.
Така е малко хвърляне на боб.

Да,извинявай,цигарата е eGo-T,течността е Flavour Art с никотиново съдържание 18 мг.Но щом този проблем го няма при жена ми която изобщо не е пушач,явно трябва да търся проблема в мен?

Edited by galivar, На 20.09.12 г. в 14:55.

#318 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 20.09.12 г. в 15:07

Като начало, пробвай с по-ниско съдържание на никотин или с друга течност.
До колкото разбирам си бил известно време на електронна и после си минал на аналогови и сега пак пробваш електронна. Или никога не си бил на електронна преди?
Още от първата дръпка ли започваш да кашляш или след няколко такива? Как изпаряваш? Една след друга ли ги дърпаш или правиш паузи? Пиеш ли течности?

#319 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 20.09.12 г. в 21:45

А алергия към PG/VG ?
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#320 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 20.09.12 г. в 22:04

Това съм го срещал. Ефекта е точно както е описал колегата. Човек който около година е бил само на електричка, по някаква причина мина на стандартни цигари за около 2 месеца. Сега се опитва пак да се върне на електричка , но се получава точно тази описана по-горе спастична кашлица. В час е,в никакъв случай не е "новобранец". С какво ли не го мъчихме, пропилен, глицерин , смески,с вкус, без вкус, различни изпарители...е не става.
От цигара не кашля , а само да дръпне от изпарителя и се дави.
Според мен е някаква алергична реакция.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com