Jump to content

Photo
- - - - -

Разни въпроси които ме вълнуват

• Please log in to reply
365 replies to this topic

#261 itsofar

itsofar

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted На 17.08.12 г. в 13:51

[/quote]

Нищо лично, просто исках да поясня, че няма нищо лошо в чуждиците в предния си пост :) Айде стига оф топици. Приятно и на теб.

П.С. а кажи колко чуждици ползвах в горното изречение :D
[/quote]

:drinks: В "Приятно и на теб" няма нито една чуждица струва ми се, освен ако нямаш предвид целият си пост, където виждам 3 чуждици и една правописна грешка :) :hi:

#262 ashandarey

ashandarey

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 23 posts

Posted На 17.08.12 г. в 13:55

[quote name='itsofar' date='На 17.08.12 г. в 13:51' timestamp='1345204301' post='8061']
[/quote]

Нищо лично, просто исках да поясня, че няма нищо лошо в чуждиците в предния си пост :) Айде стига оф топици. Приятно и на теб.

[/quote]

:drinks: В "Приятно и на теб" няма нито една чуждица струва ми се, освен ако нямаш предвид целият си пост, където виждам 3 чуждици и една правописна грешка :) :hi:
[/quote]

Добре де, предния пост :D Айде наистина стига :offtopic: че ще ни се карат :)

#263 itsofar

itsofar

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted На 17.08.12 г. в 14:02

[quote name='ashandarey' date='На 17.08.12 г. в 13:55' timestamp='1345204558' post='8062']
[quote name='itsofar' date='На 17.08.12 г. в 13:51' timestamp='1345204301' post='8061']
[/quote]

[/quote]

[/quote]

Добре де, предния пост :D Айде наистина стига :offtopic: че ще ни се карат :)
[/quote]

Чак да ни се карат, едва ли, но сме на крачка да се изложим и двамата :)

Нека темата да си продължи в досегашния академичен дух :drinks: Брей че хубава е бирата днес.

#264 ashandarey

ashandarey

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 23 posts

Posted На 17.08.12 г. в 21:59

Хубава е биричката в петък вечер след работа спор няма :) Вече ми е 4ти ден на изпаряване, исках да опитам една аналогова цигара, запалих ...дръпнах си два пъти и щях да повърна, все едно пепелник с фасове и пепел ям ....Всички ли се чувствате по този начин ? Виждам хора, които пушат електронни и аналогови ....Аз пуша от 14 години и за 4 дена чак такъв ефект ...Мислех да направя нова тема, интересно ми е какви промени наблюдавате върху себе си, след като сте започнали с изпаряването, но тази тема все пак е за такива въпроси, които ни вълнуват :)

#265 missy

missy

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted На 17.08.12 г. в 22:40

Вече има няколко такива теми, поразрови се във форума. :)

#266 preparatos

preparatos

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 10 posts

Posted На 22.08.12 г. в 13:26

Здр те, преди малко ми пристигна и моята 1 ел. цигара. Още я гледам, като индианец. Не очкавах , че ще е кат голяма пурааа :smiley_emoticons_joint:

Сега обаче имам др проблем. Не знам как се пълни пълнителя с дозатора. Дозатора е запечатен. Трябва ли да се реже с ножица?.... и на пълнителя от долу има нещо, като пъпчица. Маха ли се цялата, понеже като пъхнах дозатора, сега в момента виси.....

Дано след малко отговори някой колега, ще чакам за напътствия. :)
Благодаря и публично на колегата Sisq0, за съветите.....
Мерси....

#267 mugiwara

mugiwara

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 127 posts

Posted На 22.08.12 г. в 14:13

Ако може само да кажеш каква ти е цигарата ^_^
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!

#268 preparatos

preparatos

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 10 posts

Posted На 22.08.12 г. в 15:25

цигарата е ego-c ...не ми ясно как се пълни този филтър с този разтвор....
Posted Image Posted Image

реже ли се върха на дозатора? защото мисля, че е запечатен и като наклоня шишето не пуска нищо....

#269 mugiwara

mugiwara

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 127 posts

Posted На 22.08.12 г. в 15:45

Режеш малко от въха на дозатора и си готов :)
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!

#270 preparatos

preparatos

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 10 posts

Posted На 22.08.12 г. в 17:40

Режеш малко от въха на дозатора и си готов :)

Благодаря :) Проблема е решен.

Здравейте ...сега следва друг проблем.......напълних пълнителя, след което като задържа копчето на батерията за 2-3 секунди, се чува леко пукане. Но няма никакъв дим. Развинтих я, след което я завих отново. И толкова...

..проблема е бил, че при самото дръпване, копчето трябва да се задържа. А аз чакам 3-4 сек, пускам го и чакам тогава дърпам....много ясно, че няма никой в къщи. :smiley_emoticons_joint:

Всичко е добре, когато свършва добре.

Благодарности, към всичко включили се...... :smiley_emoticons_joint:

Edited by preparatos, На 22.08.12 г. в 21:52.

#271 Destiny

Destiny

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 197 posts

Posted На 24.08.12 г. в 20:14

Въпрос (вероятно глупав): Това (заедно с това) ще стане на тази батерия, нали? :pardon:

Edited by locoo, На 25.08.12 г. в 13:36.

#272 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 24.08.12 г. в 20:22

Да :drinks:

chelsea f.c.

#273 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 24.08.12 г. в 20:22

Ще стане :)
Ама v1 бая голям топуз е :) Тя двойката ми се струва едричка, пък това буренце хептен :)
Който иска - намира начин, който не иска - намира оправдание.

#274 Destiny

Destiny

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 197 posts

Posted На 24.08.12 г. в 20:32

Благодаря :)

Мина ми желанието за малко и добре изглеждащо устройство. Готова съм за нещо по-сериозно :smiley_emoticons_joint:

Edited by Destiny, На 24.08.12 г. в 20:33.

#275 missy

missy

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted На 24.08.12 г. в 20:56

Мина ми желанието за малко и добре изглеждащо устройство. Готова съм за нещо по-сериозно :smiley_emoticons_joint:

Вдигаш левъл, а :laugh: :good:

#276 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 24.08.12 г. в 21:05

Той размера винаги е от значение ( така са ми казвали а пък аз съм един наивен и вярвам на всичко) но в конкретния случай не препоръчвам. Течността е доста повече и в карта влиза доста по-вече от необходимото. В тази конфигурация гъргоренето и сръбването са независимо от състоянието на карта и атмосферните условия. Много му се бях зарадвал , защото в определен момент ми пасваше идеално на Лавата, но и бързо го изоставих като вариант.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#277 Destiny

Destiny

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 197 posts

Posted На 24.08.12 г. в 21:13

Ех, да беше казал по-рано... Вече съм го поръчала. Ако знаех, щях да поръчам V2. Нищо, ако наистина се окаже, че сръбването е постоянно явление, ще взема един от по-малките контейнери. Жалко, че металните не се продават отделно. Но пък и картът не е вечен, така че няма проблем. Все пак, тайничко се надявам да не си прав. :D

Но защо да влиза повече течност? Нали самият картомайзер е еднакъв и за V1, и за V2, т.е. дупката за течността е еднаква и би трябвало да влиза еднакво количество... :unknw:

Edited by locoo, На 25.08.12 г. в 13:37.

#278 lex

lex

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 38 posts

Posted На 25.08.12 г. в 09:59

Тази батерия има два режима на работа. Въпросът ми е кой, кога се ползва. В единият вариант лампичката свети бяло, в другият жълто. :blush: Имам нещо, а не знам за какво ми е.

Edited by lex, На 25.08.12 г. в 10:01.

#279 mugiwara

mugiwara

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 127 posts

Posted На 25.08.12 г. в 10:11

Когато свти бяло батерията ти е между 100% и 50 %,светло синьо между 50% и 10 %,тъмно синьо под 10%.Това е нормален режим на работа.Когато свети жълто цигарата ти е в променлив режим.При променлив режим батерията използва повече енергия при активация ( от 4,15V до 3,6V с отслабване на батерията) и прави самата цигара по-силна,но се губи индикацията за оставаща батерия.

#280 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 25.08.12 г. в 17:29

Но защо да влиза повече течност? Нали самият картомайзер е еднакъв и за V1, и за V2, т.е. дупката за течността е еднаква и би трябвало да влиза еднакво количество... :unknw:

Стълба течност става доста по-голям.Респективно налягането с което течността се опитва да влезе в карта става доста по-голямо ( налягането се увеличава квадратично в зависимост от диаметъра ;)). Долу горе се уравновесява ако се държи по-ниско ниво на течността , но малко се обезсмисля да държиш голямия резервоар празен на 2/3.
Тествал съм с един и същ карт, който на голям резервоар прави локва под себе си, сложен на малък се държи съвсем прилично и се ползва поне 10 дни още.

... прави самата цигара по-силна...

Извинявам се за оффтопик-а ама не можах да се стърпя ,със сигурност вдига 200 от лежанка , особено ако е правилно назобана :sSig_goodjob2:
А ако се сменя цвета е по лицеприятно да си направиш снимка и да я сложиш у фейсбука, върви заедно с карт тип CE4 - "розав" и джуки тип "свирки в кошер".
Извинявам се още веднъж :give_rose:

Edited by last_hope, На 25.08.12 г. в 17:36.

Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com