Jump to content

Photo
* * * * * 1 votes

Zmax-a от Sigelei

• Please log in to reply
357 replies to this topic

#241 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 6.02.13 г. в 20:00

Не се е налагало да посягам на нито един от втора серия. Понякога имат гадния навик да слагат лепилце по резбата и става много лоша греда от това. Миналата седмица борихме една такава Лава-от най-старите с копче което си включва когато иска. Така и не даде са се влезе вътре, без рязане ;).
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#242 cuban

cuban

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 224 posts

Posted На 6.02.13 г. в 20:18

Не се е налагало да посягам на нито един от втора серия. Понякога имат гадния навик да слагат лепилце по резбата и става много лоша греда от това. Миналата седмица борихме една такава Лава-от най-старите с копче което си включва когато иска. Така и не даде са се влезе вътре, без рязане ;).

По тая резба нямаше лепило същата е като долната капачка. аз се изумих като видях че е с резба и фактически целиа мод е на винт разглобяем.

#243 Pana

Pana

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted На 7.02.13 г. в 22:20

Еиии...това беше полезно...да не се пробвам един вид да избивам винт. От два дни съм със З-макс-Сигелейчо(специални благодарности на Last) и пусто не мога да свикна с формата на кавал. Явно съм си свикнал с боксовете. При първа възможност ще му направя квадратна кутия. Единствената причина да не ми слиза от ръката е убийствената работа на мода. Просто е доста по-добър от ВВ Грипър-а като възможности(не, че грипъра е лош мод). Достатъчно по-добър, за да изпарявам в съчетание с бухалка :thumbup:

Колеги, на колко волта като ви падне батерията З-макса спира? При Грипъра е 3,4в по данни на устрийството, а при Макс-а на 3.3в продължава да си работи, но аз я вадя и зареждам.

Edited by Pana, На 7.02.13 г. в 22:04.

#244 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 7.02.13 г. в 22:47

Вярвай му като каже Low vol - сменяй. На мен ми прави впечатление че чифта го отсича малко по-рано от колкото VMax-а.Не съм мерил какво е останало в батериите де.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#245 cuban

cuban

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 224 posts

Posted На 7.02.13 г. в 23:08

При мен 3.3 3.2 аз и да не сменям като падне да кажем 3.2 и ми изпише Low искаш не искаш то няма как да не смениш щото няма пауър

Edited by cuban, На 7.02.13 г. в 23:09.

#246 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 7.02.13 г. в 23:26

По-малко от 3.3V никога не ми е показвало. С 2 батерии, понякога за кратко показва 6.5V.

Edited by asiyaolo, На 7.02.13 г. в 23:26.

#247 Pana

Pana

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted На 8.02.13 г. в 08:28

Ясно, да не му се шашкам. Благодаря ви.

#248 NiOOH

NiOOH

Silver потребител

• Супер потребители
  • PipPipPip
  • 477 posts

Posted На 8.02.13 г. в 08:40

Aз сменям батерията, когато напрежението и падне под 3.7 В. 3.6 В без товар се равнява на около 10-15 % оставащ капацитет, не ги цедя съвсем докрай. Това се препоръчва за удължаване на живота на батериите.

#249 Pana

Pana

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted На 8.02.13 г. в 08:57

Аз и на двата мода съм забелязал, че на 3.6 волта работят много време и от 3.5 до 3.3 ги смъква бързичко(по данни на устройството). Не съм капацитет, но мисля, че на 3.6волта няма никакъв проблем човек да си изпарява. А колко е критичното напрежение, под което 18650 не трябва да се разрежда?

Edited by Pana, На 8.02.13 г. в 09:00.

#250 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 8.02.13 г. в 09:26

Зависи от батерията, но по принцип под 2.75 може да я увреди безвъзвратно.
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#251 NiOOH

NiOOH

Silver потребител

• Супер потребители
  • PipPipPip
  • 477 posts

Posted На 8.02.13 г. в 09:30

А колко е критичното напрежение, под което 18650 не трябва да се разрежда?

Под 3 В не е хубаво да се пада. Защитата на повечето защитени 18650 сработва при 2.5 В, но това става под товар. Модовете обикновено мерят напрежението без товар. Не знам дали самата защита на мода сработва при пад на напрежениуето под определена стойност под товар (по време на дърпане) или не.

Що се отнася до волтажа, зависи и с какво се ползва. Аз ги действам с DCT над 4 В и под 3.7 В на батерията трудно държи регулация. Когато ползвам G5 на 3.4 В, спокойно си я свалям до 3.4-3.5 В.

Edited by NiOOH, На 8.02.13 г. в 17:10.

#252 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 13.02.13 г. в 15:27

вече и мини з-макс на Смок http://www.ecigareta...-stainless.html

Edited by vladimirh, На 13.02.13 г. в 16:44.

#253 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 13.02.13 г. в 16:16

Това е Смок Минито. Аз лично на този формат не съм особен фен - губи един от основните си козове - да работи със стакнати батерии ако се гледа без екстенжъна. Аз лично ( може и да си въобразявам) но на бустер режим се чувствам леко "незадоволен". Успявам за 6-7 часа да стопя една 18650 3100 и усещането не е същото като на понижаване на 13 вата ;). А не смея да си помисля за 1х 18350 напъната на тоя режим ;)

#254 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 13.02.13 г. в 16:42

Това е Смок Минито. Аз лично на този формат не съм особен фен - губи един от основните си козове - да работи със стакнати батерии ако се гледа без екстенжъна. Аз лично ( може и да си въобразявам) но на бустер режим се чувствам леко "незадоволен". Успявам за 6-7 часа да стопя една 18650 3100 и усещането не е същото като на понижаване на 13 вата ;). А не смея да си помисля за 1х 18350 напъната на тоя режим ;)

ми аз на една 18650 съм напълно доволен устисква ми 2-3 дена и 12 мл течност ама аз сега и не знам на колко вата пуша карам го на усещане :smoking-8570:

#255 d-f0rmati0n

d-f0rmati0n

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 69 posts

Posted На 18.02.13 г. в 23:56

няма ли някой мераклия да направи скинове за ZMax-a че направо ми потекоха лигите като ги гледам. Ако някой му разбира, да направи един шаблон с точните размери, може и да стане яко. Мерси предварително :)
VaporSkinz :super:

П.П - Омръзна ми тоя мод тихо мълком да ми се приплъзва в ръката.

ей това направо ще го сънувам след малко :help:

Posted Image

Edited by dfrmtn, На 19.02.13 г. в 00:00.

Sigelei Zmax Rev2 + (BgGen3, Vision Vivi Nova, Smoktech Vivi Nova, Vision Eternity)

#256 gstavrev

gstavrev

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 160 posts

Posted На 19.02.13 г. в 11:08

Въртят ми се едни мисли в главата да отида и да купя малко карбоново фолио и да си облепя Вамото и Змакса, ама все не ми остава време да се занимая и с това. Идеята обаче ми харесва и особено Вамото вече има нужда от някакъв скин, че вече много се надра черния хром :smiley_emoticons_joint:

#257 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 19.02.13 г. в 11:14

Както и белия хром...
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#258 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 19.02.13 г. в 11:17

Така се ражда съпътстващата индустрия, което не е лошо де :drinks: .

#259 cuban

cuban

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 224 posts

Posted На 19.02.13 г. в 12:00

Ми аз от ден първи съм със скин на Змакса както бях писал.. имах листи ShieldSkin това е протектор който го използват военните в САЩ за перките на хеликоптерите против надраскване адски здраво фолио дори с търкане на цимент и какво ли не няма надраскване но лепнах последното парче което имах... скин да се направи е елементарно с ножицата поради простата причина че Макса има само малък дисплей и бутон тоест 2 дупки грубо казано :)

Сега имам Карбоново фолио под ръка в нас колегата dfrmtn ако искаш мога да ти изрежа едно за твоя.

Проблема е там че нямам шаблон а го правих на ръка и сега ако искам да пресъздам съшият скин трябва да разлепя моя да ползвам за шаблон а веднъж разлепя ли го после става ужас и няма смисъл да го слагам обратно.

или да ти изпратя Карбоново фолио сам да си го изрежеш може да направиш Шаблон с Хартия примерно.

#260 gstavrev

gstavrev

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 160 posts

Posted На 19.02.13 г. в 12:34

Както и белия хром...

За 30$ не съм и очаквал да е нещо специално. В интерес на истината обаче оцеля след няколко стабилни падания и още бачка на 6. Лично за себе си съм му дал срок от 3 месеца, които ако издържи ще го приема за добра покупка :) Днес му е 40тия ден :)