Много мразя да съм прав...
Ето до тук се страхувах, че ще се стигне с тез излишно усложнени електроники.
Аз как ли изпарявам, като не знам колко пъти съм дръпна?
По-добре ми е 
Тук не става дума за това колко пъти си дръпнал. А за това, че устроиството е нежно и не носи на силови натоварвания както и физическо изпускане.
Всички модове правят едно и също нещо подават ток които загрява една жичка реотанче което пък изпарява течноста.
Модовете служат само за подаване на ток. Останалото са екстри. Някои си падат по повечко джаджи каквото има Evic
Други са по опростени. Някои са по лекички от алуминиеви сплави други са стоманени и като си ги сложиш в джоба ти падат гащите.
Всеки си избира каквото му е симпатично. и по каквото си пада. Аз си падам по технологични джаджи и си избрах тъпия eVic които се оказа по сложен и кекав отколкото очаквах. Ако това си имал в предвид като каза че си прав значи си прав, кекав е.
Вчера купих за жената е
такава джаджа . Оказа се , че тубата от eVic се навива перфектно както и че главата от eVic се навива на малката туба на джаджата. Е простичко нещо на цената на една его батерия ма се пуши с него сякаш по добре отколкото с кви ли не модове.
И все пак ако някой има решение как да си стартирам тъпия eVic и има ли шанс да му сложа някакъв фирмуер стар или да го ресетна по някакъв начин със заводски първоначали настроики да казва. Ще съм му благодарен .
Edited by MERLIN, На 15.05.13 г. в 15:22.