Mini Vivi Nova MiT и Mini Vivi Nova Vision
Posted На 23.11.12 г. в 09:38
А ако помниш и откога го бях обещал... е - те тогава ги платихме, сега дойдохаПринципно не би трябвало да е лош, но аз поне до сега не съм виждал някой от познатите търговци да е предлагал такъв, така че няма как и да има отзиви все още.
Затова и друг не ги предлага. Vision - вече не мога да си намеря мейлите, ама и до тях ще стигнем.
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 24.11.12 г. в 00:56
Edited by LxD, На 24.11.12 г. в 00:57.
Posted На 24.11.12 г. в 19:08
Защо да не може да се поправи? Моето се беше измъкнало малко, след падане. Стегнах го с едни клещи и го върнах в нормално положение - работи си както трябва......вижънското мини виви.....
Ако седи завито на батерията и ако малко се напъне настрани долната част на вивито се избушва/отлепва и не може да се поправи.
Posted На 24.11.12 г. в 21:44
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 28.11.12 г. в 10:55
Че то по-добре така, иначе тези с по-високото съпротивление така или иначе не ти тряват за стандартни батерии.
А ако помниш и откога го бях обещал... е - те тогава ги платихме, сега дойдоха
Принципно не би трябвало да е лош, но аз поне до сега не съм виждал някой от познатите търговци да е предлагал такъв, така че няма как и да има отзиви все още.
Затова и друг не ги предлага. Vision - вече не мога да си намеря мейлите, ама и до тях ще стигнем.
Здравейте,
Днес си поръчах един MiT MINI VIVI NOVA - 2.0 мл. и скоро ще споделя мнение ...... въпросът ми е от горното мога ли да заключа, че скоро ще предлагате с Vision Mini Vivi Nova? Също така искам да попитам дали поръчаният от мен картомайзер е със същото качество сторед вас?
Хайде хубав ден на всички!
Posted На 28.11.12 г. в 11:56
За качеството - MiT като цяло са окей откъм качество, имат издънки:
CE4+ са малко на късмет, някои се развалят за няколко дена, други траят по месец. Понеже преди това ползвахме същите, но от друг производител (не знаем кой, но не е MiT) - същата работа, така че може и просто да са си така, все пак са най-евтини от всичките
ViVi-тата им не са особено съвместими, освен с техните си CE6 (които Слав похвали, аз още не съм пробвал)
Батериите им не струват по мое мнение, за радост - ние така или иначе не предлагаме такива.
Дали Vision-ските са по-качествени - нямам идея. Ако съдя по грандиозната разлика в цената на големия - би трябвало, на мен лично тези картомайзери с цени на атомайзер ми идват в повече.
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 28.11.12 г. в 15:35
Инвестицията си заслужава 100 кратно, лично мнение.
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 4.12.12 г. в 18:07
П.П.
След 10тина мл прекарани през вивито имам малко повече наблюдение над този карт (говоря за митския)
1во: Ако го заредя до горна чертичка на 3.5мл гъргори
2ро: Ако падне под 1.6 почва да смърди ужасно за пърлена свиня
3то: Има сериозно разминаване между металната цуйка на силиконовата шапчица и капачката всеки път и трябва да напасвам с игла (ужасно неприятно е)
Питам дали още някой има подобно наблюдение или просто аз съм попаднал на глухата акула
Edited by Тончо, На 7.12.12 г. в 00:04.
Posted На 8.12.12 г. в 14:43
За мен е хубав картомайзер, без да е идеалния такъв. Дали е най-доброто на пазара не мога да кажа преди да съм пробвал всичко, но определено е един от по-добрите. Ще трябва да взема и един на MiT за сравнение някой ден.
Posted На 8.12.12 г. в 15:45
Edited by PepiSuni, На 9.12.12 г. в 12:53.
chelsea f.c.
Posted На 9.12.12 г. в 14:14
Като всичко друго произведено от "MiT",и това е със съмнително качество !
От моя, съвсем скромен опит с MiT, страхувам се, че си прав. Ползвах един СЕ6 за около седмица и си има бая ядове. Като цяло, изработката не е на особерно високо ниво. Мундщукът е закрепен хлабаво и няма силиконово уплътнение. Шапката на изпарителя е малко по-дълга от необходимото, което докарва вкус на изгоряло. Оправя се с изрязване на съвсем малко от шапката, но защо трябва да е така. От ден първи си сълзи леко откъм батерията.
За сметка на това обаче предава вкус и удар по-добре от всичко, което съм ползвал. В момента, в който го закача на батерията и дръпна, има чувството, че пуша течност с по-високо никотиново съдържание и с повече овкусител.
Ако MiT-ската ViviNova предава вкуса така, но е по-добре направена, много бързо ще се превърне в любимия изпарител.
Edited by NiOOH, На 9.12.12 г. в 14:17.