Jump to content

Photo
- - - - -

Питане относно Деканг

• Please log in to reply
53 replies to this topic

#1 eli13

eli13

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 17 posts

Posted На 1.11.12 г. в 23:14

Здравейте!
Искам да попитам защо видът на шишенцата с течности Деканг в нашия магазин не е като на сайта на производителя?
Аз също си купих течности Деканг - по сведение на продавача в едно много хубаво магазинче в Центъра, те пък са трети вариант и никъде върху опаковката не пише производител. Иначе са много благи, направо върхът.
Забелязах, че съществува сайт деканг.бг - там шишенцата много приличат на тези на производителя, но снимките са супер размазани.
Масово е налице несъответствие в заглавията с тези, които чета на сайта на производителя.
Някой може ли да обясни как се стига до това и как можем да сме сигурни какво купуваме.
В магазинчето в Центъра човекът ми беше казал, че продава само Деканг и Хангсен, тъй като само те били сертифицирани на пазара в САЩ, а и течностите, които продавал той, били внос от Америка. Иначе имат кутийки, но аз тях не ги загледах. На шишенцата не пише нищо освен заглавия и милиграми никотин.

Edited by eli13, На 2.11.12 г. в 01:49.

#2 itsofar

itsofar

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted На 1.11.12 г. в 23:52

Би ли уточнила кой е "нашия" магазин?

Такива ли са шишенцата?

Attached File  20ml-dekang-e-cig-e-juice.jpg   25.51KB   121 downloads

Edited by itsofar, На 2.11.12 г. в 00:00.

#3 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 2.11.12 г. в 00:24

В магазинчето в Центъра човекът ми беше казал, че продава само Деканг и Хангсен, тъй като само те били сертифицирани на пазара в САЩ, а и течностите, които продавал той, били внос от Америка. Иначе имат кутийки, но аз тях не ги загледах. На шишенцата не пише нищо освен заглавия и милиграми никотин.

Много "пряк" маршрут - Китай-САЩ-БГ... :Koshechka_08:

за какви сертификати (в САЩ) става дума (за тези течности) - за шишенцата или за кутийките?... :tongue4:

#4 eli13

eli13

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 17 posts

Posted На 2.11.12 г. в 01:47

"Нашият магазин" е pv-bg.com
Сега открих шишенцата в нета - грешката е моя, били са на Хангсен.
Изглеждат точно така : http://www.fullecig....doff-p-343.html
Предполагам, че на кутийките им пише производителя, но на шишенцата - не, та оттам дойде объркването.
Много са добри!
Излиза, че още не съм пробвала нищо от мастодонта Деканг.
Предстои :whistle2:
А защо в нашия магазин почти няма 10мл. течности на Деканг? Бих пробвала Вирджиния например, но не ми се купува без проба 30мл.

БДУ снимката на тази връзка е неправилно озаглавена D'doff. Вижда се от самолет, че течността е USA Mix, което е заглавието на Хангсен за Малборо. D'doff си е D'doff и аз в момента с кеф пафкам от него :brunette:

Edited by eli13, На 2.11.12 г. в 01:47.

#5 Chuck Norris

Chuck Norris

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 9 posts

Posted На 2.11.12 г. в 14:44

Логично - като пише на шишенцето "USA mix", следователно е от САЩ, а ако пише "Вирджиния", следователно е пак от САЩ, ама от щата Вирджиния! 8P :laugh:
Страхотна логика, господа търговци :Koshechka_08:
Когато Чък Норис говори и фактите мълчат!

#6 eli13

eli13

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 17 posts

Posted На 2.11.12 г. в 21:44

Е, ама много сте ехидни.
Лоша работа, когато човек се има за всезнайко.
USA Mixx е заглавието на Хангсен за Малборо.
На този сайт продават всички течности на Хангсен, но е снимано само едно от шишенцата. С букви са обозначени имената на останалите.
Както и да е - аз подадох линка, единствено за да се види формата и изгледът на шишенцето.
Никой не е твърдял, че това заглавие е "доказателство" за внос от САЩ.
Отново ще кажа, че от 10-те течности, които до момента съм пробвала, Desert Ship на Хангсен в точно такова шишенце е най-добрата.
Вие, ако искате, я пробвайте.

А ето го и оригиналният линк, за да не спорим повече излишно - http://hkhangsen.com/default.aspx
Изходът на шишенцата е направен съвсем различно от тези на FlavourArt и не се налага да ползваш спринцовка, за да зареждаш кръгъл пълнител за Joye510. Накрайникът е съвсем тъничък и прецизен и директно с него се действа. Това е много удобно за хора като мен, чиято цигара налага често пълнене - не е приятно да носиш в чантата си спринцовка, която малко или много пръска наоколо никотинови капки.
Enjoy!

#7 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 2.11.12 г. в 21:47

Спокойно. Не се пали. Някои хора са си местни " в УСА" та...познават си щатите :)
....Тури му Мента и ще се оправи.... гаранция :)
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com

#8 eli13

eli13

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 17 posts

Posted На 2.11.12 г. в 21:56

:whistle2:
Мда, за тези хора специално отразявам написаното в сайта, че никотиновите течности са регистрирани от FDA. Те си знаят :acute:

#9 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 2.11.12 г. в 21:59

Аз лично съм силно впечатлен! Много искам да опитам тези течности, но трудно се намират.
Доверявам се абсолютно на мнението на колежката!Ще си изхвърля всички спринцовки от чантата и няма да разхвърлям повече пръски около себе си!Обещавам!
На мен лично започва да ми писва! А на вас?
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#10 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 2.11.12 г. в 22:18

Аз лично съм силно впечатлен! Много искам да опитам тези течности, но трудно се намират.
Доверявам се абсолютно на мнението на колежката!Ще си изхвърля всички спринцовки от чантата и няма да разхвърлям повече пръски около себе си!Обещавам!
На мен лично започва да ми писва! А на вас?

Уви аз ще продължа да си джуркам самосмес...и да се отрупвам с шишенца "дано да не го прочете това жена ми ".
Благодарение на познати заредих шишета за експерименти. ювероятно и на мен може да ми писне и да започна да си взимам готови. Но.....тръпката да си забъркам сам бульона.....ами ...за сега не ми е минала :)
П.П.
Така няма как да се сърдя на друг за лошия вкус/дъх/мирис/цвят и т.н. :)
....Тури му Мента и ще се оправи.... гаранция :)
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com

#11 pioneer 306c

pioneer 306c

Ветеран

• Участници
  • PipPipPip
  • 406 posts

Posted На 2.11.12 г. в 22:24

...ако започна да си купувам пак готови ... ша трябва да си продам колата де.ба
с тия 8-10мл дневно....

#12 eli13

eli13

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 17 posts

Posted На 3.11.12 г. в 00:22

Last hope, тези течности ги има във Варна в магазините на electrosmoke. Аз утре ще разгледам новооткрития им в София.

#13 Sisq0

Sisq0

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 302 posts

Posted На 3.11.12 г. в 03:03

last_hope много добре знае къде във Варна продават Хангсен, ама имаше нещо съвсем друго предвид. :)

#14 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 3.11.12 г. в 03:13

...

last_hope,

Ако не успееш да се докопаш - мога да те уредя ;)

#15 Туранага

Туранага

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 340 posts

Posted На 3.11.12 г. в 09:49

Last hope, тези течности ги има във Варна в магазините на electrosmoke. Аз утре ще разгледам новооткрития им в София.

И какво точно ще видиш в тоя магазин - витрина като всички остнали - с лепенка на еКаб, бюро, компютър и два стола. Може и да има някоя батерия и някой карт изкаран, но до там. Смях в залата...

#16 mugiwara

mugiwara

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 127 posts

Posted На 3.11.12 г. в 10:17

И какво точно ще видиш в тоя магазин - витрина като всички остнали - с лепенка на еКаб, бюро, компютър и два стола. Може и да има някоя батерия и някой карт изкаран, но до там. Смях в залата...

:rofl: Да прав си.Но да съм честен повечето магазини във Варна са точно такива :D
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!

#17 itsofar

itsofar

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted На 3.11.12 г. в 10:44

:rofl: Да прав си.Но да съм честен повечето магазини във Варна са точно такива :D

А аз пред магазина видях продавачките да пушат цигарри (имам предвид цигари). Зачудих се - как ли продават продукти, които не са ползвали..? другия път ако имам време като минавам, ще се спра да попитам нещо за някой от продуктите им - ей така за спорта. Подозирам че са много компетентни :)

Edited by itsofar, На 3.11.12 г. в 12:16.

#18 lans88

lans88

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 3.11.12 г. в 11:08

Може ли да ми кажете пред кой магазин на Electrosmoke сте видял да се пуши цигара ?

Това са оригиналните опаковки http://www.yndekang....ny/silver-label на деканг новите опаковки
и на хангсен са тези http://www.hkhangsen.com/default.aspx

Edited by lans88, На 3.11.12 г. в 11:02.

#19 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 3.11.12 г. в 11:17

Може ли да ми кажете пред кой магазин на Electrosmoke сте видял да се пуши цигара ?

Да няма глоби а ?

chelsea f.c.

#20 mugiwara

mugiwara

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 127 posts

Posted На 3.11.12 г. в 11:26

Да няма глоби а ?

:sSig_busted:
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!