Нужда от съвет за батерия
Posted На 10.10.12 г. в 18:34
Posted На 10.10.12 г. в 18:44
"Новата версия на оригиналните Joyetech eGo-T батерии с капацитет 1000mAh позволява използване на постоянно 3.3V напрежение - също както стандартните eGo-T батерии, или променливо напрежение от 3.6 до 4.15V (намалява с разреждането на батерията), което дава повече пара при използване на същия изпарител. Внимавайте, той като използването на този режим донякъде скъсява живота на атомайзерите! Превключването в режим на променливо напрежение става след като изключите батерията (5-кратно бързо натискане на бутона - достатъчно е да задържите бутона натиснат в продължение на 5 секунди и вече ще може да използвате батерията в този режим (след като отново я включите с петкратно натискане на бутона)."
Posted На 10.10.12 г. в 18:53
в смисъл в този режим "помпи" това което батерията го има като заряд?Пак там:
"Новата версия на оригиналните Joyetech eGo-T батерии с капацитет 1000mAh позволява използване на постоянно 3.3V напрежение - също както стандартните eGo-T батерии, или променливо напрежение от 3.6 до 4.15V (намалява с разреждането на батерията), което дава повече пара при използване на същия изпарител. Внимавайте, той като използването на този режим донякъде скъсява живота на атомайзерите! Превключването в режим на променливо напрежение става след като изключите батерията (5-кратно бързо натискане на бутона - достатъчно е да задържите бутона натиснат в продължение на 5 секунди и вече ще може да използвате батерията в този режим (след като отново я включите с петкратно натискане на бутона)."
Posted На 10.10.12 г. в 19:15
Почва от 4V+ и пада до 3.6V, където изключва. Предполага по-вкусно изпаряване, но и малко по-често зареждане. Този режим не е лош, даже е доста приятен.в смисъл в този режим "помпи" това което батерията го има като заряд?
Posted На 11.10.12 г. в 09:17
Posted На 12.10.12 г. в 06:15
Posted На 18.10.12 г. в 11:49
Сега съм с едни ментаци за 50 лева комплекта, никой да не си купува евтини его-т или Ц цигари от продавалник примерно.....
с риск да ме ритнат от форума още на 1 вото ми мнение искам да попитам защо никой да не си купува евтини боклуци както го наричаш?
аз съм с такъв евтин боклук както го наричаш комплект 2 броя EGO-C
естествено тия пълнители и нагреватели в комплекта за нищо не стават и ги метнах
и си купих един картомайзер разглобяем и всичко си е наред
та като обикалям по магазините гледам уж оригинални батерии но на външен и надпис всичко е едно и също
само че струват 4 пъти по скъпо от моята
ама в тоя ред на мисли то не е важно външният вид а какво има вътре
аз разглобих еднo менте 900mah да видя какво има вътре в моята има това
bateriq.jpg 75.88KB
127 downloadshttp://www.powerwhol...rint_page_p2116
гледам че струва 2$
някой ако има оригинална дето не става за нищо да разглоби да видим ква батерия има вътре)
Ако Бог беше ни създал да пушим,щяхме да имаме комини на главите си! (баба Ванга )
Posted На 18.10.12 г. в 17:16
Не знам за колко долара слагат китайците батерия вътре, но знам две неща - изкарва една батерия т.нар. "оригинална" до 4х повече милилитри от ментаците и второ, като изгори/спре/прецака преди края на гаранцията, се сменя без коментар.
А ти гаранция, таковата... имаш ли ?
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 18.10.12 г. в 18:22
И в крайна смека, каква е файдата, дори да попаднеш на добри батерии? От къде си сигурен, че електрониката ще е добра и ще издържи на късо? Да приемем, че е такава, остава въпроса, като изхвърлиш изпарителите и пълнителите, а на тяхно място сложиш качествени, цената горе-долу ще се изравни, ама за същата цената, получаваш ли гаранция?
Edited by Туранага, На 18.10.12 г. в 18:53.
Posted На 18.10.12 г. в 19:54
гаранция Франция-Америка плаща има такъв лафИма - гаранция Франция.
И в крайна смека, каква е файдата, дори да попаднеш на добри батерии? От къде си сигурен, че електрониката ще е добра и ще издържи на късо? Да приемем, че е такава, остава въпроса, като изхвърлиш изпарителите и пълнителите, а на тяхно място сложиш качествени, цената горе-долу ще се изравни, ама за същата цената, получаваш ли гаранция?
на батерия,която струва 10лв в Бг и наполовина навънка каква гаранция
тя цялата цигара е картомайзер батерия и зарядно
въпросът ми беше някой има ли снимка на оригинална батерия 900mah?разглобена да видим какво има вътре
демек цифричките на батерията
иначе далаверата е 3пъти по евтино.ся колко ще издържи батерията,колкото толкова засега 10 ти ден държи от сутрин до вечер а павкам яко (по 5мл),ако скапя 3-4 батерии ще пробвам и оригинала
Edited by Burgazliq, На 18.10.12 г. в 20:05.
Ако Бог беше ни създал да пушим,щяхме да имаме комини на главите си! (баба Ванга )
Posted На 18.10.12 г. в 21:52
Posted На 18.10.12 г. в 22:50
Разликата между ментетата и оригинала обикновенно са 2:гаранция Франция-Америка плаща има такъв лаф
Има - гаранция Франция.
на батерия,която струва 10лв в Бг и наполовина навънка каква гаранция
тя цялата цигара е картомайзер батерия и зарядно
въпросът ми беше някой има ли снимка на оригинална батерия 900mah?разглобена да видим какво има вътре
демек цифричките на батерията
иначе далаверата е 3пъти по евтино.ся колко ще издържи батерията,колкото толкова засега 10 ти ден държи от сутрин до вечер а павкам яко (по 5мл),ако скапя 3-4 батерии ще пробвам и оригинала
1.В повечето случаи ментетата нямат защита от късо,или понякога натискаш копчето,дърпаш,пускаш копчето ама тя не спира и гори нагревателя или заедно с батерията.
2.някои от ментарките не палят нагреватели под 2 ома,а да изкараш качествен пушек и удър над 2 ома на 3.3 волта... мне,забрави.
Имам поне 20 колеги които в последните 6 месеца минаха на ел.цигари и всички извървяха твоя път,къде с батерии без гаранция,къде с по месец-два,някои още им се мъчат ама скоро ще се светнат кое и как.
Posted На 18.10.12 г. в 23:00
ама ти ме принуждаваш
2 батерии +зарядно ментаци са по малко от 28лв това е в Бг навънка е евтино
и според теб трябва да си купя оригинален комплект за 90лв +2картомайзера за още 20
и ще ми излезе само 10лв по скъпо?
и като ми се скапи оригиналната батерия с 6 месеца гаранция която според теб е 25 лв
ама аз над 900mah под 30 лв не виждам и няма налични,и при евентуална рекламация да си платя куриера в 2 те посоки да се разходя 3пъти до еконт
е не е ли по добре да си купя 5 ментака за по 10лв
или от някой китайски сайт да си поръчам 10 до месец най-късно ще дойдат
Edited by Burgazliq, На 18.10.12 г. в 23:41.
Posted На 18.10.12 г. в 23:46
мразя да влизам в глупави спорове
ама ти ме принуждаваш
2 батерии +зарядно ментаци са по малко от 28лв това е в Бг навънка е евтино
и според теб трябва да си купя оригинален комплект за 90лв +2картомайзера за още 20
и ще ми излезе само 10лв по скъпо?
и като ми се скапи оригиналната батерия с 6 месеца гаранция която според теб е 25 лв
ама аз над 900mah под 30 лв не виждам и няма налични,и при евентуална рекламация да си платя куриера в 2 те посоки да се разходя 3пъти до еконт
.....след 10 седмици "около 3 месеца" ще имаш възможност да експериментираш за съживяване на 2-3 батерии. Да речем ще изкараш 6 месеца или 8....не знам. И това на цената на САМО 100 лева "10 батерии по 10 лева не правят 30-40 лева лева за качествена батерия и над година и кусур живот за сега "
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
Posted На 18.10.12 г. в 23:51
batko32 що заряза омегата
още търся
Edited by Burgazliq, На 18.10.12 г. в 23:53.
Posted На 19.10.12 г. в 00:02
...
Да доразвия "идеята" - купуваш 20-30, продаваш ги с една "справедлива търговска надценка от 100%" (препоръчително е да не е на приятели и познати) и ... ще разбереш, че хубавото и евтиното се продават отделно
Posted На 19.10.12 г. в 01:06
Меги я полазиха много "термитите" и Белканто я призова. Дигиталката красИ един Сенатор в момента.Не съм гледал за друга по Пловдив но ще метна един белтък.бе карай кво са 100 лв за 8 месеца на фона на над 300лв на месец за цигари?
batko32 що заряза омегатааз мойта още я карам язък че не можах да купя от тебе дигиталката
още търся
И за да не се отвяваме в спомени за отминали времена и за да не е офф.Така е прав си за парите. Не са толкова колкото даваш за цигари.А за батериите.Имам честта да съм пробвал доста видове еГо А,б,ц,д.....Досега с опознавателна цел а и за проба. Нали казват " око да види ръка да пипне" . Разликата е в елементите които се ползват и електрониките. Външно са подобни/еднакви/приличащи. Сам знаеш за 1-во и 101-во качество. Ние ползваме да речем около 10-то.Просто по-евтините също работят но не е задоволително. За всеки начинаещ е все тая каква е батерията стига да се постига пАра/пушек и да е с ниска цена.Когато обаче се скапе не се казва "Да бе беше евтина и за това е така" А се започва "Егати и боклуците тея електронни цигари хич не си взимайте аз съм пробвал" .
ДА пробвал е ама качество под всякаква критика "залежала стока, дефектни партиди дали от софтуер дали от компоненти или от елементи" . Имат защита от късо.....ама дали сработва....Божа работа. Въпрос на късмет.
Аз лично винаги бих си взел 1 батерия за 40 лева от читав магазин отколкото 4х10 лева от битака.Няма смисъл да ходя с един джоб батерии за всеки случай
Edited by batko32, На 19.10.12 г. в 01:07.
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
Posted На 19.10.12 г. в 10:16
Добре, следва логичния въпрос. След като даваш 300лв на месец за цигари, защо ти се свидят 100лв за комплект качествени батерии с гаранция, с картомайзери и тн?бе карай кво са 100 лв за 8 месеца на фона на над 300лв на месец за цигари?
batko32 що заряза омегатааз мойта още я карам язък че не можах да купя от тебе дигиталката
още търся