Страхотен форум сте си спретнали! Много ми харесаха някои теми и научих много неща.
Пуша електронна цигара вече 3-ти ден. Не вярвах, че мога да издържа 3 дни без цигари. По принцип не пуша много, може би по 10-12 цигари средно на ден. Жена ми ме нави да пробвам и тъй като не знаех с какво е добре да започна се доверих на един продавач в складовете на Брезовска в Пловдив. Препоръча ми картомайзер Ego-T2 с батерия 900mAh и някаква течност, ако не се лъжа Desert ship 10ml.
Сега по темата. Докато четох във вашия форум разбрах, че течностите могат да се разреждат, комбинират, разбрах за VG, PG, VPG, PEG400 и за глицерола от аптеките. Въпроса ми е следния:
Мога ли да разбъркам следното сокче:
1. 5ml PG Eco-base 12mg
2. 5ml Глицерол 85% - от аптеката
3. Аромат Maxx-Blend - 4 капки
4. Аромат Shade 3капки
Въпроси:
1. Дали така ще се получи течност 6мг никотин
2. Дали ще става за изпаряване с моя T2
3. Някой пробвал ли е да смесва PG с глицерол, да каже какво се получава. Мога ли да взема PG с по-висока концентрация и да го смесвам в отношение 1:2 с глицерол, за да получа по-мек удар?
Не знам дали ми е правилна логиката, така че ще ме извините за новобранските въпроси!
Естествено целта ми е да мина по-тънко, докато се ориентирам каквъв точно вкус търся. Не ми се дават стотици левове за готови аромати от по 10 мл, докато се спра на това, което ми харесва. Определено за 3 дни станах фен на е-цигарата ми
Desert ship-a, който ми продадоха, мисля, че е 18mg, но ми идва малко твърд, а и вкуса някак не ме кефи особено.
Видях, че в магазина към сайта има богат каталог с аромати на много добри цени, но налични са само 2. Ще се появят ли скоро аромати?
Предварително ви благодаря за всяка идея и коментар!