Въпрос за его-т!
Posted На 1.04.12 г. в 20:28
Posted На 2.04.12 г. в 21:00
Аз лично не съм ползвал автоматични Ego батерии и не знам доколко са податливи на дефекти вследствие на теч, но при други модели батерии съм имал не малко проблеми - в смисъл че батерията спира да работи, не че стават експлозии или нещо....
Edited by Xiox, На 2.04.12 г. в 21:00.
Posted На 2.04.12 г. в 21:24
Някой от вас направил ли си е труда да отвори ръчна батерия и да види вътре за какво иде реч или само си приказваме а ?
Отварял съм ръчни батерии около 5-6бр на по 2-3 месеца без явни проблеми ама вътре всичко е омазнено до нема и къде но това не значи, че ще спре да работи.
Колкото и да ви се струва невероятно течността си преминава по мъничко през гумената втулка на средния пин и това е.
Някой може да попита ти за кво си ги отварял като нищо им няма ?
Ами първо заради кеф и второ заради първото!!!
Edited by pioneer 306c, На 2.04.12 г. в 21:25.
Posted На 6.04.12 г. в 11:33
Всъщност къде си виждал автоматична eGo батерияАз лично не съм ползвал автоматични Ego батерии и не знам доколко са податливи на дефекти вследствие на теч
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 6.04.12 г. в 12:53
Всъщност къде си виждал автоматична eGo батерия
Всъщност поръчах за подарък комплект eGo-T, тип А, черна от друг магазин (е-***.bg) с батерии 1300 мАч. Оригинално брандирани са! Въобще не помислих, че може да е с автоматични, но се оказаха такива. От ноември до днес и 2-те батерии от комплекта работят. Едната са я изпуснали, като дори е паднал фланеца. Сложили са го обратно и продължава да си работи. Отпред свети при задействане в оранжево. Следващите им доставки в магазина са с ръчни (изрично посочено).
Posted На 6.04.12 г. в 13:59
Няма оригинални joyetech батерии за EGO с автоматична активация,пък камо ли със светещ лед отпред.Всъщност поръчах за подарък комплект eGo-T, тип А, черна от друг магазин (е-***.bg) с батерии 1300 мАч. Оригинално брандирани са! Въобще не помислих, че може да е с автоматични, но се оказаха такива. От ноември до днес и 2-те батерии от комплекта работят. Едната са я изпуснали, като дори е паднал фланеца. Сложили са го обратно и продължава да си работи. Отпред свети при задействане в оранжево. Следващите им доставки в магазина са с ръчни (изрично посочено).
Щастлив user на VAMO+Nimbus
Posted На 6.04.12 г. в 14:16
Така или иначе вероятността начинаещ да е попаднал на автоматична ми изглежда малка... при ръчните както pioneer 306c каза едва ли ще стане проблем.
За съжаление проблемът с течовете няма категорично сто процентово решение, но със силиконовите капачки на резервоарчетата поне за мен се редуцира почти напълно.
Posted На 6.04.12 г. в 17:51
еГо е запазена марка на Джой, а това, че всички ги имитират си е част от пазарната икономика.
Влезте на сайта на Джойтех и вижте дали има/имало някога/ батерии от 1300мАч, автоматични, с ЛЕД или други подобни вариации.
Джанти са известни със собствените си копия, даже мисля че Смок и Джой ги плашеха със съд за патенти, след което Джанти взеха да правят "подобрения" в конструкциите, за да се различават от оригиналите. Тяхна беше и измислицата еGo-W, за което Джойтех не са и сънували.
С две думи, пазете се от имитации и "усъвършенствани" версии. И аз, стига да намеря плашка с тази тъпа резба, ще нарежа един фланец и ще го метна на 14мм алуминиева тръба и ....eGo-Topper
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 6.04.12 г. в 18:06
Posted На 6.04.12 г. в 19:58
Имаше една тема на един колега, който също прокламираше разни 1300мАч батерии Ехо.
След 1 месец отвори тема, че я продава/подарява. Разпаднала се, неволно.
Да, обикновени батерии с обикновенно "реотанче". Само интересно, защо са го патентовали, че и търговски марки, защитени от копиране в световен мащаб - това са средства все пак
Edited by Topper, На 6.04.12 г. в 20:03.
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
Posted На 6.04.12 г. в 21:52
А забелязал ли си каква е основната разлика между българските форуми и чуждите такива (не става дума само за електронните цигари, а изобщо - примерно форумите за смартфони, за автомобили и каквото се сетиш)? Предполагам че си забелязал че почти всички бг форуми си имат аналогични такива в русия, щатите и къде ли не. Сигурен съм че си чел и чужди форуми - нещо направи ли ти впечатление там?
Posted На 6.04.12 г. в 22:18
Направих си труда да снимам еГо-Т с автоматична - Линк №1 и Линк №2 - в dox.bg са. Валидни до 20.04.2012
Xiox, в твоя линк кликни на "tech.specs." и виж 2-я ред - "Color of LED: White"...
Хмм, видях го това още първия път, но си помислих че става въпрос за LED на бутона. Трудно ми е всъщност да твърдя каквото и да било, защото не съм виждал такава батерия на живо никога.
По въпроса за оригиналните в сравнение с имитациите на еGo ... не съм имал никога оригинална еGo батерия, тези на Eastmall брандирани като Riva докато ги ползвах с нормални изпраители всичко беше ОК няколко месеца. След което ги прецаках и двете батерийки за няма и месец с LR306 изпарители. Нямам представа дали оригинална еGo батерия би се държала по различен начин.... може би някой използвал тази комбинация ще сподели.
Posted На 6.04.12 г. в 22:55
Аз само 306 ползвам и едната ми батерия е от ноември... 2010-а обаче. другата от март 2011. От януари ползвам 1000mAh - също не е мръднала, а последния месец дори не съм я свалял, просто дозареждам..... може би някой използвал тази комбинация ще сподели.
Аз само 306 ползвам и едната ми 650 батерия е от ноември... 2010-а обаче. другата от март 2011. От януари ползвам 1000mAh - също не е мръднала, а последния месец дори не съм я свалял, просто дозареждам.
.... може би някой използвал тази комбинация ще сподели.
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 6.04.12 г. в 23:41
Сигурно ще чуя фразата, която е стара колкото мен - в другите форуми дават отговори, тук те навикват. Което си е една басня. Може би трябва да потърсиш отговора в себе си. Аз така и не разбрах каква ти е идеята с толкова писане, но моето мнение е, че на повечето хора тук това е кауза! А сигурно ще се съгласиш, че с тези имитации ефекта е тотално обратен.В никакъв случай не твърдя че НЕ оригиналните са по-добри. Просто не е чак толкова страшно човек да си купи такива (ако не греша именно това имаш предвид с призива "ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ИМИТАЦИИ"). Със сигурност има защо да са патентовани, но в крайна сметка важното е батерийката да държи ток, реотанчето да "светва" и нещото да прави вкусен пушек.. Моля да ме извинят феновете на оригиналните продукти, но мисля че няма нужда това удоволствие да струва 100 лева, че и повече. И понеже всеки преценява по своему за какво и как да похарчи парите си - аз не призовавам всички да си купуват т. нар. "имитации". И всъщност смятам че е неуместно ти да призоваваш за обратното. Нямам намерение да споря с теб кое е по-добро.
А забелязал ли си каква е основната разлика между българските форуми и чуждите такива (не става дума само за електронните цигари, а изобщо - примерно форумите за смартфони, за автомобили и каквото се сетиш)? Предполагам че си забелязал че почти всички бг форуми си имат аналогични такива в русия, щатите и къде ли не. Сигурен съм че си чел и чужди форуми - нещо направи ли ти впечатление там?
"И аз пробвах с една, цели 30лв дадох в Метро, пълен ташак" "Така така, аз се набутах с една от 52лв и й потъна USB-то при третия заряд" Мога и още примери да ти дам.
Всеки има правото да се учи от грешките си, ние се стремим да ги спестим на другите.
Вярно, работата е гениално проста: батерия и жичка. Може да опиташ да си направиш и сам една цигара. Тогава може да поговорим дали е толкова проста работата, защото аз съм опитвал, не веднъж и дваж, сменил съм поне 4 поколения цигари, даже са 5, че и продължавам да си търся "точката V".
Успех
ПП:То от вреден навик става кеф и хоби, повечето изпарители-модъри им става и страст