Здравейте,
днес си взех 2 шишенца 11-ки - едното на Flavor Art - Virginia Medium, другото на Деканг /надявам се да е оригинално, защото не е от този сайт, подари ми го колежка, която не го харесва/ - Flue Cured Tobacco 11mg. Та с 24-ката Марлборо на Деканг до момента се получава следното:
Пуша с удоволствие 24-ката, а когато ми дойде нанагорно, минавам на Виржиния 11 от италианския - много ми харесва, супер ми е на вкус, само дето ми е малко слаб, така че отново сте прави, че като си взема една 18-ка, ще си е точно за мен.
Бях се настроила много да харесам Flue Cured Tobacco, ама нещо не мога да го усетя. Пак казвам, има вероятност да не е точно онова, което пише, защото е в бяла картонена кутийка с надпис на нея, а на шишенцето - ни етикет, ни срок, ни нищо. Иначе е купуван от голям бг сайт на цената на оригиналните, с претенция да е.
Сега се чудя - мога ли да смеся в един пълнител от него и от 24-ката Марлборо на Деканг - ще се получи точно 18-ка, което явно е оптималният за мен вариант.
Малко отклонение: И още нещо - аз си взех електронната цигара не за да отказвам истинските, а за да ги ползвам, когато се усетя, че съм задръстена, а карам по навик. Имам изцяло положително и дори сантиментално отношение към класическото пушене - само присъствието на кутия хубави цигари с кибрит и/или усещането на цигара между пръстите ми създава някакъв уют и удоволствие.
Но днес за пореден път доказах, че съм един от най-странните пушачи - в продължение на години пуша много и никога не съм се ограничавала, никога цигарите не са ми създавали грам проблем и са били голямо удоволствие за мен, но от ден и половина, откакто си купих комплекта, не съм запалила нито една истинска цигара и дори през ума ми не мина да го направя. Нося си в мен, имам пръснати кутии навсякъде - не съм запалила нито една. Не твърдя със сигурност, че и за в бъдеще ще е така, но има голяма вероятност, очевидно

Освен това усещам 510-Т много по-наситено от Его-тата на колегите, които днес сравних неколкократно с еднаква течност /повечето хора тук твърдят обратното/. Комплектът ми е със стандартни изпарители, а не с LR, и въпреки това ми е по-добре.
Да си купя ли и един LR за проба?
И един уточняващ въпрос - криво ляво ми се изясни какво е картомайзер /онова, което аз наричам пълнители от затворен тип с вата, а моето предполагам е картомайзер тип танк/. А атомайзер изпарителят ли се нарича? Малко се обърках щото.
Да смеся ли Flue Cured Tobacco 11 с MLB 24? Ще се получи ли някаква прилична 18-ка?
Edited by nar, На 1.03.12 г. в 21:42.