Jump to content

Photo
- - - - -

Китайски доставчик на е-течности

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#1 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 21.11.11 г. в 09:19

Здравейте,
Започнах да търся (и аз ;)) разни доставчици на никотинови концетрати и попадам на фирма, която доставя направо концентрирани разтвори, в пожелателна концетрация, разтворени в PV или PG. Цените са повече от атрактивни - напр. 100mg/ml 81USD/kg. Фирмата е: http://www.jgherb.com/index.asp
Някои има ли впечатления случайно?
А желаещи да разделим някой литър концетрат ;)
Ако ли някой е пробвал и тествал алтернативна фирма, моля да сподели.
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#2 Leny

Leny

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 26 posts

Posted На 21.11.11 г. в 18:07

Здрасти аз съм навит да делим.Само ми кажи какви вкусове предпочиташ и колко парици :)

#3 MERLIN

MERLIN

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 111 posts

Posted На 22.11.11 г. в 17:52

Встщност на мен ми се видя интересен сайта. Видях, че няма цени а трябва да им испратиш писмо със запитване и те според клиента сигурно си определят цена.

Струва ми се, че това е само за на едро саит и не е за краини клиенти.

#4 Topper

Topper

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 22.11.11 г. в 21:36

Не знам да не наруша правата тук, но все пак:
Specification Mixed with VG/Per KG Mixed with PG/Per KG
24mg/ml USD30.00 USD24.00
36mg/ml USD37.00 USD32.00
48mg/ml USD47.00 USD41.00
60mg/ml USD66.00 USD61.00
и т.н.
Доставят от 500ml нагоре, но доставните са като за килограм, така че...
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D

#5 Leny

Leny

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 26 posts

Posted На 23.11.11 г. в 12:24

То си е евтиния.Хайде казвай как и да правим пяоръчката :smiley_emoticons_joint: :Koshechka_08:

#6 Topper

Topper

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 23.11.11 г. в 12:42

55$ доставка до EU.
Да почваме записвания ?

#7 gogo63

gogo63

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 275 posts

Posted На 23.11.11 г. в 13:24

55$ доставка до EU.
Да почваме записвания ?

Ще се запишем и още как. Кога ще плащаме?

#8 amji

amji

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 176 posts

Posted На 23.11.11 г. в 14:06

Тази фирма от линка никога не съм я срещнал из форумите.Гледам имат някакви казани ,но какво слагат вътре е под въпрос.Обърнете внимание на качеството,а не на евтиното.От Кrтай най-доверените и с добра репутация са Dekang / Boge Dekang

#9 Topper

Topper

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 23.11.11 г. в 14:29

И как да проверим качеството, без да поръчаме?
Иначе съм съгласен с вас (не, че имам високо мнение за Деканг, ама....)

#10 plambi

plambi

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 222 posts

Posted На 23.11.11 г. в 16:00

Колеги, очевидно из форума все още има местенца, където не сте допрочели.
Ще бъде жалко да се хвърлите в подобна авантюра, да заръчате и платите и накрая да разберете, че чистият никотин присъства в едни особени списъци на контролираните вещества (прекурсори) и да се почнат едни неприятности...

Ако всичко вървеше така гладко, както шаренко и веселко е нарисувано по разните сайтове, за тези няколко години, откакто се изпарява - всички щяха да предлагат с тубите...

p.s. Нарочно съм употребил термина "чист никотин" - от 50 милиграма на милилитър, без значение в какво е разтворен, попада в тази графа, а за 100 милиграма на милилитър, в някои държави направо арестуват...

Edited by plambi, На 23.11.11 г. в 16:03.

In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »

#11 Topper

Topper

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 23.11.11 г. в 16:13

Ето този коментар чаках :)
Знаех, че има граница, но "митничарите" не знаеха точно какви са нормите ;)

#12 pioneer 306c

pioneer 306c

Ветеран

• Участници
  • PipPipPip
  • 406 posts

Posted На 23.11.11 г. в 22:51

Има граници при положение че пратката е с точно описание.
Ако е записано примерно тоалетна вода или течност за чистачки, като съдържание си го получаваш.
Зависи какво пише на пакета подателя.

#13 plambi

plambi

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 222 posts

Posted На 25.11.11 г. в 21:57

Драги приятели, с риск да ви стана досаден, имам едно изгодно за вас предложение - нека тук за пратки, митнически проблеми и подобни наистина да пишат хора, които редовно получават "рискови" стоки и такива, които редовно имат проблеми с митница.

Към настоящия момент, отговорно твърдя, че ВСИЧКИ пратки от Китай, особено онези от няколкото десетки добре познати и нам и на службите податели ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отиват на митница и там се почва.

Доказателство:

Последната ми поръчка от Рая:

Posted Image

В текста се вижда трекинг-номера на пратката, виждате и смешната й сума, отстъпки - всичко.
Пределно ви е ясно и как работят нашите хора в Рая - на всяка пратка пише - "Подарък, обявена стойнст - 5/10 долара"...

Вижте сега какво се случва с тази пратка, вече пристигнала у нас:

http://www.bgpost.bg...N&Submit=Submit

Тъй като определено ще ми е гадно, точно в нашия приятелски форум, да почна да виждам изнервени и препатили хора, щото мразя да виждам себе си в другите, си позволявам накрая и конкретен съвет:

1. Не се залъгвайте с "супер яки" оферти - било от Китай, САЩ, Обединеното Кралство или Конго;
2. Никога не забравяйте, че от началото на ноември, митниците са в бойна готовност - всичко под ножа! (трябва да се преизпълни плана, че да има 13-та и т.н. заплата);
3. Подобни рискови сделки правете чак след януари - тогава летаргията се връща :)

Надявам се вече леко по-убедително да съм успокоил духовете.
Единствено съжалявам, че не пазя никаква документална следa от първата ми и последна такава сделка - точно копие на описаните мераци за тубите. Въпреки, че сделката естествено не се състоя и дълго време си носих последствията, можеше да запазя картинки или поне разписката от ПейПал...
Ще се радвам, ако приемете дружеските ми предупреждения на сериозно.

А дотогава - keep on vaping, folks! Posted Image
In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »

#14 Topper

Topper

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 25.11.11 г. в 22:05

Сърдечно благодарим за информацията.
Да разбирам, че пратката е била попиляна, вероятно част от нея - недоставена?
След случая Норвегия са на нож, сигурно и заради събираемост на всяка цена, бюджета куца...
Лично моите подбуди са не да ударя кьоравото, не сме на 15 да решим: ще ударим всички в земята с един варел концентрат или че никой не се е сетил.
Идеята бе за собствени рецепти, защото например при Италианците може да си направиш нещо "по твой вкус" но не знаеш точно какво се слага, плащаш и за глицерина и за гликола (всички знаем колко струват) и чакаш с нетърпение 2 седмици, вместо да забъркаш 5мл, четейки рецепти от форумите.
Но Пламене, отново благодаря за предупреждението.
Повечето сайтове предупреждават, като се регистрираш от България, други направо са ни зачеркнали.
За съжаление.

#15 MERLIN

MERLIN

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 111 posts

Posted На 11.12.11 г. в 00:22

Като ви чета и се плаша. Гледам 5 дена се мотае пратката само в БГ митниците. Ужас :( Свикнал съм днес поръчвам утре е при ме на пратката. Поръчвал съм и от Щатите и от Китай и времето за доставка беше 5 работни дни.
Говоря за 54 милиграмови течности.

Последното което получих по пощата е това чудо. 99мг на милилитър . Още не съм го ползвал мисля си да си капвам по една две капки когато объркам и направя прекалено слаба някоя течност.
тук си се продават такива комплекти за да си направиш желаната течност.

Полипропилен Гликол

Какъв е проблема в България? Някакви закони ли са измислили?

Edited by MERLIN, На 11.12.11 г. в 00:25.

#16 WebDevil

WebDevil

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 122 posts

Posted На 11.12.11 г. в 09:41

Plambi,всичко е много относително и явно зависи от кефа на служителите,или кой е на смяна.Аз получих пратка от Рая на стойност 90$ направо в пощата,поръчана на 17.11.11,на 28.11.11 беше в ръцете ми.До сега не бях получавал пратка от Китай толкова бързо.Помня,че първата ми поръчка от там в началото на годината отиде на митница.

#17 Topper

Topper

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 11.12.11 г. в 10:59

Ето това е проблема Мерлин, зависи кой как чете закона, ако обаче има такъв.
Българския манталитет....защо някой митничар да не вземе да си попуши от нашите цигари?
Колкото и да бях патриот, тук сме на нивото на аборигени.
Иначе до сега всички да сме си поръчали от Китай и цигари, и консумативи.
Радвам се, че като купувам от български фирми наливам пари в нечий български джоб (или в икономиката ни, малко или много)
Но като знам какво влиза, а какво излиза от българския джоб....
Факт е, че без наредби и закони, пратки съдържащи e-juice направо се конфискуват.
Кой да ти направи разлика, че едното е 24мг/мл коцентрация, а не забранената 99.9% концетрирана течност.
Българско правило - аз съм сложен тук да спирам и да създавам проблеми!

#18 evilution

evilution

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 59 posts

Posted На 11.12.11 г. в 13:22

Plambi,всичко е много относително и явно зависи от кефа на служителите,или кой е на смяна.Аз получих пратка от Рая на стойност 90$ направо в пощата,поръчана на 17.11.11,на 28.11.11 беше в ръцете ми.До сега не бях получавал пратка от Китай толкова бързо.Помня,че първата ми поръчка от там в началото на годината отиде на митница.

В Рая са бавни, вероятно имат доста поръчки и доста време им отнема да приготвят пратките. Обикновено получавам пратки от Китай в рамките на 8 календарни дни, като един път пратка, поръчана в петък, дойде в четвъртък следващата седмица. От Рая половината ми пратки ги пращат на митница. Като пишат надлимитна стойност на пакета, те хората искат да ги обмитят, логично е. Пратките съм си ги вземал неотворени от митница. В момента покрай Коледа вероятно им отнема седмица в Рая да приготвят пратка, то не само в България е Коледа.
Ако се поръчва от Totally Wicked от UK няма да има никакви проблеми, ама аз нещо не мога да се впечатля от техния асортимент.
Проблеми има не само в България.

August 29, 2011: After gathering information from our Germany customers, we will proceed the orders to Germany as follows:

1. Put the paypal bills outside the package, mark the same values as paypal bills in customs declaration. Please be advised that Germany customs will charge duty for up to EURO 22 or EURO 25 orders, EURO 22 & EURO 25 are quoted from our customers' information.

2. Declare the hardware order as "spare parts", declare all orders containing e-liquid as "fragrance lamp oil".

3. We will not send the package list with the package.

According to our customers' feedbacks, Argentina, Canada, Denmark, Germany, Malaysia, Mexico ,South Korea, South Africa and Switzerland customs pay attention to parcels containing e-juice and prefilled cartridges. We also have orders seized by those customs. Customers from the other listed countries, please do not purchase many e-juice and prefilled cartridges in one shipment.

И това са само част от примерите.

В България:
Apr 06, 2011: Since 01.01.2011 in Bulgaria we have to pay tax for all goods sent from abroad, which exceeds EUR15 - :( Too bad).

Трябва да убедиш митниците, че пратката ти струва до 15 Евро, или да платиш ДДС.

Edited by evilution, На 11.12.11 г. в 13:27.

#19 WebDevil

WebDevil

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 122 posts

Posted На 11.12.11 г. в 14:57

Това е ясно,но според мен пратките се получават на абсолютно случаен принцип,независимо от тегло и цена.Имам пратки,които са били на реална цена под 30лв,и отиват на митница,както и такива за над 100лв със декларирана по-ниска цена и пристигат в пощата.Не говоря за пратки със декларирана цена над 30лв,те задължително си отиват на митница.Жив пример е със колегата plambi,от един и същ град сме,поръчките са от един сайт,неговата отива на митница,а моята в пощата,а и като обем беше доста голяма.А това със бързата доставка от Рая,доста ме изненада.Само за справка от Грийнхауз чаках около 60дни,вече бях пуснал диспут в Пей пал.

#20 evilution

evilution

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 59 posts

Posted На 11.12.11 г. в 16:46

Това е ясно,но според мен пратките се получават на абсолютно случаен принцип,независимо от тегло и цена.Имам пратки,които са били на реална цена под 30лв,и отиват на митница,както и такива за над 100лв със декларирана по-ниска цена и пристигат в пощата.Не говоря за пратки със декларирана цена над 30лв,те задължително си отиват на митница.Жив пример е със колегата plambi,от един и същ град сме,поръчките са от един сайт,неговата отива на митница,а моята в пощата,а и като обем беше доста голяма.А това със бързата доставка от Рая,доста ме изненада.Само за справка от Грийнхауз чаках около 60дни,вече бях пуснал диспут в Пей пал.

И аз съм чакал 50 дни от сайт, който няма общо с електронни цигари, ама вероятно зависи от сайта. Писах, че Рая са бавни, от друг сайт, който също няма общо с цигарите съм получавал много бързи пратки, ама там ги пращат наистина в рамките на деня, и вероятно в техния клон на тяхната поща не е толкова натоварено, защото пратката излиза адски бързо от тяхната поща.
В провинцията отнема още два, три дни примерно. Аз съм от Хасково, и като съм поръчвал за приятели там, си ги виждам как чакат няколко дни повече. Аз обикновено не чакам известие, пощата ми е под носа и отивам и питам има ли нещо на мое име. И да, прав си, пратките се проверяват на случаен принцип, и шанса да идат на митница, ако деклариранта цена е по-висока е доста голям. В момента в Рая вероятно отнема седмица за да ти приготвят поръчката, и няма как да стане бързо.