Естествено, бях от първите, коит оси взеха eVic, след като го получихме. Дали е по-хубав или по-лош от други модове ми е абсолютно все тая, ползвам стандартни картове на между 3 и 3.6V и рядко ми трябва повече. Ползвам един кабел за телефона, мишката, цигарата, киндъла и (понякога, понеже него го забравям) втория телефон, което е голямо удобство - ако ми трябва бързо зареждане - включвам на зареждачката на телефона (Samsung Galaxy Note II, не ми се налага да го зареждам през по-малко от 2 дена, най-често - на три и отгоре), ако не - стоят си на бюрото да се зареждат докогато се сетя за тях.
Същото и в колата, но напоследък се улавям, че ми писва от размера на eVic-а, а в малкото топли дни досега - а ще стават повече, ми писва да нося каквото и да е, по-голямо то цигара. Миналата година по това време бях започнал да попушвам пак някоя друга "аналогова", основната причина - като си взема чаша кафе/капучино/кен кола/нещо друго за пиене и ходя нанякъде, ми е далеч по-приятно като усещане. Не, че каквото и да ми допада в аналоговите, просто разликата в размера. От началото на зимата не ми се и помирисва тютюнева цигара, даже напоследък ми неприятно гадно като ми замирише отнякъде, обаче пак идват топли дни и смученето от "чибука" пак ще започне да ми писва.
Има ли някой наистина читав "малък" вариант освен eRoll (щото там имам чувството, че батерийката ще я приключа по-бързо, отколкото може да се зарежда, дори да е за половин часово пътуване нанякъде с колата)? Въобще - струва ли си пак да опитвам по-малките модели? Жена ми има eCab - ако се сети къде е, понеже спря дори нея да ползва, мога да я взема, но честно казано - и тя не ми се струва достатъчно малка като за разходки навън.
И така до днес, стоя и се чудя, да си търся друг мод, карт или нещо, което да ми чеша крастата, или да взема eRoll и да се разочаровам от живота на батерията за пореден път.
Темата е чисто философска, просто ми е чудно има ли други, които със затоплянето започват да виждат недостатъци в големите електронни цигари. не е проблем, не е проблем, ама онзи захват между показалеца и средния пръст си е класика, неоспорима класика...
Хайде на спама