eGo-T Защо не свети бяло копчето ?
Posted На 1.03.13 г. в 00:46
Здравейте! От месец съм със ЕГО-Т.На мой познати копчето на техните цигари свети бяло(всички са със eGo-C),а на моита свети синьо...Защо е така.Само защото са с друг модел или... ?
Батериите са им с индикатори за заряда. Бял - 80-100 % Светло син -30-80% и тъмно син- под 30%. Твоята е в синьо, такъв е модела. Всичко е наред
Posted На 1.03.13 г. в 01:39
30567_joye-ego-t-e-cigarette-battery-stainless-steel-1000-mah-bateriq-za-elektronna-cigara-stomanena.jpg 78.23KB
48 downloadsТова е батерията 650 mah е ...Ами от магазин в Пазарджик...Не му помня името...
Edited by Doshkov89, На 1.03.13 г. в 01:40.
Posted На 1.03.13 г. в 11:56
ВАЖНО!!! - ако гаранцията вече е изтекла или ако не си сигурен дали ще ти я признаят по-добре изобщо не пробвай това, което съм написал, защото има реален шанс да останеш без батерия. Също така ако се скапе батерията и решиш да си търсиш гаранцията по никакъв начин не обяснявай, че нарочно си я давал накъсо.
P.S.: Дори да се активира защитата при късо вероятно ще трябва да сложиш батерията за малко на зарядно за да тръгне отново.
Posted На 1.03.13 г. в 17:14
Мерси за информацията.Имам гаранция,но ще се въздържа от експерименти.Работи добре.Няма да насилвам нещата
Ходиш в магазина и казваш на продавача да я даде на късо. Все пак трябва да знаеш дали има защита
Posted На 1.03.13 г. в 18:06
Мерси за информацията.Имам гаранция,но ще се въздържа от експерименти.Работи добре.Няма да насилвам нещата
Ходиш в магазина и казваш на продавача да я даде на късо. Все пак трябва да знаеш дали има защита![]()
Това не го виждам как ще стане. Откъде-накъде продавача ще си дава батериите накъсо, да не е луд. Ако изгори нали после гаранция ще трябва да поема. Ако никъде в описанието на батерията не е написано, че има защита от късо съединение никой търговец не ти е длъжен да се занимава с теб и да ти демонстрира накъсо батериите. В случая би се водило дори неправилна експлоатация
Posted На 1.03.13 г. в 18:12
Ходиш в магазина и казваш на продавача да я даде на късо. Все пак трябва да знаеш дали има защита![]()
Съдейки по гаранцията, продавача сигурно е продаваЧка и най много да го изгледа тъпо и да го пита "Какво?"
А сега сериозно. Дано да си попаднал на читава батерия ,но може би ще ти е от полза да знаеш ,че " според КЗП имаш право на 6 месеца минимум гаранция за това устройство"-цитирам last_hope от друга тема.Така че ако нещо стане след 3те месеца, които те ти дават, можеш да си търсиш правата.
Edited by cvet4o, На 1.03.13 г. в 18:30.
Posted На 2.03.13 г. в 11:55
Edited by Doshkov89, На 2.03.13 г. в 12:03.
Posted На 2.03.13 г. в 12:43
1. Mini Vivi Nova (na Vision);
2.Redux ;
3.Kanger T2.
Само дето Mini Vivi в момента няма никъде, а другите два можеш да си поръчаш от тук(не забравяй да поръчаш и резервни глави).
Posted На 4.03.13 г. в 20:59
Posted На 4.03.13 г. в 22:30
Те са единствените които дават една година гаранция на въпросното произведение и ще си спазват гаранцията при всички положения!
Не се затормозявай да смяташ транспорта като разход! Другия вариант е да отидеш във въпросния магазин и да искаш окъсяване на батерията която си си харесал пред теб! И не я купуваш докато не се падне такава която държи на въпросното посегателство ( ако ще и да свърши наличността в магазина, преди да си намерил твоята)!
Иначе ще ти излезе доста по-скъпо от един транспорт.
Edited by last_hope, На 4.03.13 г. в 22:31.