Jump to content

Photo
- - - - -

Странен CE4

• Please log in to reply
29 replies to this topic

#1 oborotniq

oborotniq

ентусиаст изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted На 3.01.13 г. в 21:13

Надявам се поне на тази ми тема да отговори някой :D.. Не намерих нищо по въпроса. ТА- използвам CE4v2 с дългите фитили. Всичко е точно - вкуса е страхотен обаче имам чувството че парата не е нещо наред, смисъл в сравнение на същите картомайзери (едно към едно) на няколко приятели моя е малко различен. Значи чувствам че по-трудно се дърпа и на първите дръпки не прави толкова обилна пара ами трябва да го попомпя за да изкара. На техните като се дърпа някакво по шумно е и се чувства сякаш по бързо парата влиза и изкарва повече.. Моя се дърпа някак странно - по бавно. Незнам дали се разбира закакво говоря но се надявам. Не ми пречи толкова но на предната ми це4-ка (тя беше с късите фитили) беше като техните. Пак се чуваше по силно и повече пара. Дано да има решение. Ако трябва нещо да се мие, чисти...

П.П Карта си е чистак бърсак.. Вчера сутринта го взех

Edited by oborotniq, На 3.01.13 г. в 21:22.

Joyetech eGo-C Upgrade 1000mAh + 650mAh + Vision Mini Vivi Nova

#2 kolio78

kolio78

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 5 posts

Posted На 3.01.13 г. в 21:22

Според мен си го "удавил" ...изразни го , измий го и го подсуши или направи едно фитилче от салфетка и го мушни отгоре за минута да попие излишната течност

#3 oborotniq

oborotniq

ентусиаст изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted На 3.01.13 г. в 21:25

смисъл да го напълня с вода направо от чешмата ? четох че и в спирт се слагало, трябва ли... страх ме е малко да не го пре*ба

Edited by oborotniq, На 3.01.13 г. в 21:26.

#4 RoSS

RoSS

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 167 posts

Posted На 3.01.13 г. в 21:29

Решение: Зае.баваш ЦЕ4, вземи си нещо поне като Виви нова :smiley:

#5 oborotniq

oborotniq

ентусиаст изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted На 3.01.13 г. в 21:33

по-нататък може да си взема но сега питам за най-бързо решение(ако има) на този проблем.. забелязах че на самиа карт централната дупка като се отвори мундщука не е точно в средата.. не знам дали има значение (отстрани около главата където се стича течноста като се налива - от едната страна е по голямо растоянието от главата до края )

Edited by oborotniq, На 3.01.13 г. в 21:38.

#6 RoSS

RoSS

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 167 posts

Posted На 3.01.13 г. в 21:39

Не е от това,няма перфектни картове. Най-вероятно си го "удавил"

#7 kolio78

kolio78

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 5 posts

Posted На 3.01.13 г. в 21:44

еее под удавил имах в предвид , че е сипал течност в централната тръбчка :)

#8 oborotniq

oborotniq

ентусиаст изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted На 3.01.13 г. в 21:46

сигурен съм че не съм сипвал там.. винаги го накланям и гледам да не сипвам.. с предни картомайзери ми се е случвало и ако си сипал там би трябвало да има пукащ звук поне.. при мене няма такова нещо

#9 RoSS

RoSS

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 167 posts

Posted На 3.01.13 г. в 21:50

Добре колега, дефектен карт! Взимай нов !

#10 oborotniq

oborotniq

ентусиаст изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted На 3.01.13 г. в 21:52

ще покарам още малко с тоя пък ще видя.. просто след 3-4 яка препомпана дръпка парата е нормална, после пак като се успокои пак е така.. не е нищо дразнещо ама.. може и нов да взема

Edited by oborotniq, На 3.01.13 г. в 21:55.

#11 RoSS

RoSS

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 167 posts

Posted На 3.01.13 г. в 21:56

CE4 поне според мен не е за предпочитане, но все пак това си е мое лично мнение.

#12 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 3.01.13 г. в 22:00

Я кажи, какво му е съпротивлението на този карт.

#13 oborotniq

oborotniq

ентусиаст изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted На 3.01.13 г. в 22:01

има и хубави.. просто трябва да улучиш.. виждал съм и чисто нов да изгаря на 4тия ден и друг който и при 20 последователни брутални дръпки без почивка вкуса и удара са еднакво хубави и парата е УНИКАЛНА.. а относно друг- в магазина който е до нас (който е на elec*rosmoke - дано не се счете за реклама) има само це4 и це5(и с це5 имам опит вече - изгоря на 5тия ден а чудно в магазина продават такъв а нямат глави за него - викам си е*ал съм го в г*за и го метнах в коша) апък в сайта им имат и kanger t3 - ако го има в магазина може да го пробвам.. Има още поне 5 магазина в Бургас ама са далече.. Може и в тях да проверя по нататък

За съпротивлението - къде ще да го пише тва ? На предния ми карт (це5) го пишеше под бялата гумена тапичка на металната трабичка а тука го огледах целия никъде не пише

Edited by oborotniq, На 3.01.13 г. в 22:07.

#14 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 3.01.13 г. в 22:04

Сега... Картовете не са космическа наука. еГо батериите - и те не са космическа наука. Субективното усещане: "парата не е нещо наред" Е космическа наука! Колегите са дали добри съвети, само искам да допълня: Виви (голям/малък) се "разгъва" на вариволт/ват, т.е. поне "Твист". Добрите решения за еГо са 2-3 пъти по-евтини. Виви на еГо е хубав карт, но не може да се очакват чудеса.
Ледът се пука, господа съдебни заседатели!

#15 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 3.01.13 г. в 22:12

За съпротивлението - къде ще да го пише тва ? На предния ми карт (це5) го пишеше под бялата гумена тапичка на металната трабичка а тука го огледах целия никъде не пише

Никъде не го пише. Вчера мерих съпротивлението на такъв карт, от същият магазин, но на центъра. 2,9Ω. Струва ми се много за eGo.

#16 oborotniq

oborotniq

ентусиаст изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted На 3.01.13 г. в 22:22

Аз не купувам от центъра а от магазина във Възраждане до Младежкия. Тея приятели за които споменах в 1вия пост са им от магазина на Богориди картовете... Може би има някъв филм с тия от elec*rosmoke. Следващия ми карт ще го взема от друг магазин пък да видим

Edited by oborotniq, На 3.01.13 г. в 22:25.

#17 Mitazi

Mitazi

е-сталкерче

• Участници
  • PipPipPip
  • 239 posts

Posted На 3.01.13 г. в 22:25

има и хубави.. просто трябва да улучиш.. виждал съм и чисто нов да изгаря на 4тия ден и друг който и при 20 последователни брутални дръпки без почивка вкуса и удара са еднакво хубави и парата е УНИКАЛНА.. а относно друг- в магазина който е до нас (който е на elec*rosmoke - дано не се счете за реклама) има само це4 и це5(и с це5 имам опит вече - изгоря на 5тия ден а чудно в магазина продават такъв а нямат глави за него - викам си е*ал съм го в г*за и го метнах в коша) апък в сайта им имат и kanger t3 - ако го има в магазина може да го пробвам.. Има още поне 5 магазина в Бургас ама са далече.. Може и в тях да проверя по нататък

с/у кафе Малибу - редукс, т2, виви и др. подобни
Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина…

#18 oborotniq

oborotniq

ентусиаст изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted На 3.01.13 г. в 22:26

Малибу не е ли до S-line (дето дават вътре ел. цигари за 20ст.)? Кога пък там направиха магазин

#19 Mitazi

Mitazi

е-сталкерче

• Участници
  • PipPipPip
  • 239 posts

Posted На 3.01.13 г. в 22:32

Малибу не е ли до S-line (дето дават вътре ел. цигари за 20ст.)? Кога пък там направиха магазин

S-line? Не ми е познато.
Но пък като си от Бургас надявам се знаеш къде е кафе Малибу (на Дупките, изхода на бившето кино Септември)
Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина…

#20 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 3.01.13 г. в 22:36

Младежкият си е в центъра. А в радиус 10 минути от Триата, пеша, се сещам за 11 магазина.