Jump to content

Photo
- - - - -

Какво да си купя?

• Please log in to reply
265 replies to this topic

#161 MERLIN

MERLIN

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 111 posts

Posted На 8.01.13 г. в 20:41

Я сега и аз да досадя малко.
Та значи след като исхабих сума си батерии тип Его реших да си взема нещо по сериозно.
Какво бихте ми препоръчали до към 200 лева. лаватуба или eVic или пък нещо друго в този клас.
Мога да си пазарувам практически от всеки сайт през PayPal така че нямам притеснения с това.
Та какво е най доброто според вас до към 200 лева.
Изпарявам със ego-c тип B изпарители. Опитвах и някакви це4 но не ми допада да ми влиза течност в устата постоянно.
макар, че ще опитам и някои друг картомайзер със сменяем изпарител.

#162 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 8.01.13 г. в 21:40

Я сега и аз да досадя малко.
Та значи след като исхабих сума си батерии тип Его реших да си взема нещо по сериозно.
Какво бихте ми препоръчали до към 200 лева. лаватуба или eVic или пък нещо друго в този клас.
Мога да си пазарувам практически от всеки сайт през PayPal така че нямам притеснения с това.
Та какво е най доброто според вас до към 200 лева.
Изпарявам със ego-c тип B изпарители. Опитвах и някакви це4 но не ми допада да ми влиза течност в устата постоянно.
макар, че ще опитам и някои друг картомайзер със сменяем изпарител.

до към 200 лева някой хубав мод

#163 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 8.01.13 г. в 22:04

Zmax или клонинг.

#164 Missing

Missing

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 161 posts

Posted На 9.01.13 г. в 00:55

До 200 лева зимаш 1 Sigelei Zmax-че + някой хубав обслужваем изпарител например с МЕШ и си ти човека. :)
Joytech eGo-C upgrade 1000mAh + Mini Vivi Nova + SmokeTech Redux

#165 MERLIN

MERLIN

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 111 posts

Posted На 9.01.13 г. в 04:53

За испарителите не го мисля много. Значи Zmax или Клонинг Какво е клонинг. Zmax мисля че съм срещал в youtube сега ще погледна пак.

Според вас наистина ли е по добърот джиджаната играчка eVic

Edited by MERLIN, На 9.01.13 г. в 04:54.

#166 Sisq0

Sisq0

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 302 posts

Posted На 9.01.13 г. в 05:25

За тази измишльотина eVic не знам как Joyetech не са ги напънали с оплаквания. Уж си купуваш мод който качва до 15W, после с 1.1 фърмуер "ъпгрейда" го лимитираха на 11W ама май и толкова не може...

Edited by Sisq0, На 9.01.13 г. в 05:26.

#167 NiOOH

NiOOH

Silver потребител

• Супер потребители
  • PipPipPip
  • 477 posts

Posted На 9.01.13 г. в 09:24

Sigelei Zmax някой внася ли го в България или само на кооперативни начала?

#168 gstavrev

gstavrev

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 160 posts

Posted На 9.01.13 г. в 11:07

За Сигелея питайте ласт хоуп, дали са му останали евентуално. Иначе някой друг да е внасял повече бройки не съм чувал.
Иначе и за Вамото също са добри отзивите, но моето така и не пристигна и не мога да кажа нищо. Там Топпера и Байзер ( :smiley_emoticons_joint: ) трябва да се изкажат :)

#169 NiOOH

NiOOH

Silver потребител

• Супер потребители
  • PipPipPip
  • 477 posts

Posted На 9.01.13 г. в 11:17

Пълна му е кутията май и не може да получава ЛС. Ако го види да я поразчисти за да се свържа с него.

#170 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 9.01.13 г. в 12:06

Драсни ми един меил или се регни в нашият форум.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#171 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 9.01.13 г. в 18:11

Какво е клонинг?

Подобни на Zmax модове от различни производители (Sigelei Zmax, Sigelei Smax, Uniq Omax, Anyvape CVI или CVI II, ...).

#172 Pencheff

Pencheff

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 1 posts

Posted На 15.01.13 г. в 17:51

Здравейте :)

Взел съм вече твърдото решение да мина на електрони цигари, истинските вече не ми понасят. Пуша от около 8-9 години по поне кутия на ден, последните 2 Бяло Марлборо (Голд). Въпроса ми е какво да си взема. В сайтовете за групово пазаруване има много изгодни оферти, но ме притеснява, че на всякъде пише eGo-C eGo-T а Joye(tech) не се споменава никъде и ми мирише на менте. Иначе офертите са страхотни, 1100 батерия CE4 картомайзери (така ли се казваха?) и то 2 броя за около 50 лева, а в този магазин или пушком за тези пари не мога да си взема и зарядно. Спешно се нуждая от препоръки, тъй като двучасово ровене из теми/форуми не ми помогна грам. Благодаря предварително :)

#173 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 15.01.13 г. в 19:10

По отношение на зарядните!
Какво не можеш да си купиш - Батерия, карт?!? Какво? Това е по-скъпо от две ментета?!

Прочети първия пост в темата!

Едит: За тази батерия не е необходимо зарядно и освен това се ползва и по време на зареждане.

Edited by Jenevus, На 15.01.13 г. в 19:13.

Ледът се пука, господа съдебни заседатели!

#174 Naughty

Naughty

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 8 posts

Posted На 15.01.13 г. в 23:49

Съветвам те да отидеш в специализиран магазин за ел.цигари а не някви си пуш, иновейшън или разни такива . Оня ден бях в магазин до Мол София , на ул.Одрин и останах приятно изненадан от обслужването и избора ;)

#175 topdawg

topdawg

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 1 posts

Posted На 22.01.13 г. в 05:39

Здравейте колеги.
Много мразя първото ми мнение във форум да е въпрос, но в конкретният случай нямам избор...
Темата е доста подробна и придобих някаква представа, но като всеки начинаещ имам нужда от индивидуален подход :D
Пуша по кутия Davidoff Gold на ден. Обичам усещането на истинска цигара и не съм съвсем убеден дали ще направя пълен преход, затова ми трябва някакъв бюджетен вариант на този етап.
Мислех да си взема някой комплект от ментаците, които се продават навсякъде за да пробвам. Идеята ми беше да ги ползвам само при нужда, а през останалото време да си пуша нормални цигари. Но в същото време не обичам да правя половинчати работи. Зачетох се в чичо Гугъл, намерих сайта и форума, прочетох основните неща и реших да се допитам да вас. Та препоръчайте ми нещо за малко пари, за да не ме е яд ако спра да го ползвам. И в същото време имайте предвид, че съм абсолютен грийнхорн и ще ми трябва нещо елементарно като мен :)
Като батерия ми прави впечатление, че всички залагат на това, така че го приемам като вариант. Остава картомайзер и течност ... Резервни глави ще ми трябват ли ?

#176 jordan

jordan

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 14 posts

Posted На 22.01.13 г. в 06:04

Остава картомайзер и течност ... Резервни глави ще ми трябват ли ?

Вземи си от Тезиили Тези поне 2 броя

#177 NiOOH

NiOOH

Silver потребител

• Супер потребители
  • PipPipPip
  • 477 posts

Posted На 22.01.13 г. в 08:02

Най-евтино е това: http://www.pv-bg.com...10-stomana.html плюс един Редукс и 10 мл течност. Всичко излиза под 55 лв или колкото стек от твоите любими цигари. Ако пък не ти потръгне, можеш да продадеш батерията и да си върнеш около половината от тази сума.

#178 Bismarck

Bismarck

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 1 posts

Posted На 22.01.13 г. в 15:15

Много подробна тема. Благодаря за полезната информация.
Само искам да вметна в раздела за видовете течности, че аз бих препоръчал и течностите на Hangsen. Доколкото съм запознат химикът на Dekang след като напуска фирмата основава конкурентната марка Hangsen. Аз лично ги ползвам от около година (тогава зарязах стандартните цигари). Но, както се казва "вкус приятел няма" и всеки решава какво да си купува. Най-важното, независимо каква течност позлвате, е да изисквате от търговеца да ви предостави лиценз или сертификат, че предлаганите течности са безвредни за здравето ви. Всички читави магазини трябва да разполагат с такъв сертификат.

#179 dangersbg

dangersbg

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 23.01.13 г. в 18:19

Аз съм доста приятно изненадан от магазин на "" в близост до защото на улицата по нагоре срещу училишето има и на но там не мисля да стъпва кракът ми. Та в този другия магазин продават само Joyetech и течности на Dekang и на Joyetech но момчето ми каза че ще зареждат и на Inawera. Цените са наи добрите поне за течностите на които съм попадъл и качеството си е оригиналното качестево така че от сега на татък това е моя магазин. Съветвам всички да отидат да видят за какво става въпрос. Магазина е в София забравих да спомена. Та това е от мен приятно изпаряване на всички желая :)

#180 borbo

borbo

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 1 posts

Posted На 24.01.13 г. в 11:32

Здравейте и поздрави за хубавия форум.
След дълго проучване, и събиране на смелост реших да си взема електронна цигара.
Първоначално мислех да си взема комплект, но след като попаднах на форума, реших да си сглобя от отделно купени артикули.
Виждам че всички предлагат ТАЗИ батерия, но в сайта пише че не е налична, можете ли да ми препоръчате подобна на тази и каква е разликата между обикновената и Upgrade батерията?
Иначе за Картомайзер съм избрал Kanger T2 CC, също доста препоръчван тука.
Освен тези две неща и Никотинова течност, ще ми трябва ли друго...?
Мерси предварително :)