Какво да си купя?
Posted На 8.01.13 г. в 20:41
Та значи след като исхабих сума си батерии тип Его реших да си взема нещо по сериозно.
Какво бихте ми препоръчали до към 200 лева. лаватуба или eVic или пък нещо друго в този клас.
Мога да си пазарувам практически от всеки сайт през PayPal така че нямам притеснения с това.
Та какво е най доброто според вас до към 200 лева.
Изпарявам със ego-c тип B изпарители. Опитвах и някакви це4 но не ми допада да ми влиза течност в устата постоянно.
макар, че ще опитам и някои друг картомайзер със сменяем изпарител.
Posted На 8.01.13 г. в 21:40
Я сега и аз да досадя малко.
Та значи след като исхабих сума си батерии тип Его реших да си взема нещо по сериозно.
Какво бихте ми препоръчали до към 200 лева. лаватуба или eVic или пък нещо друго в този клас.
Мога да си пазарувам практически от всеки сайт през PayPal така че нямам притеснения с това.
Та какво е най доброто според вас до към 200 лева.
Изпарявам със ego-c тип B изпарители. Опитвах и някакви це4 но не ми допада да ми влиза течност в устата постоянно.
макар, че ще опитам и някои друг картомайзер със сменяем изпарител.
до към 200 лева някой хубав мод
http://sincemylastci...R_3_default.png
)) bravo na men
Posted На 9.01.13 г. в 11:07
Иначе и за Вамото също са добри отзивите, но моето така и не пристигна и не мога да кажа нищо. Там Топпера и Байзер (
Posted На 9.01.13 г. в 18:11
Подобни на Zmax модове от различни производители (Sigelei Zmax, Sigelei Smax, Uniq Omax, Anyvape CVI или CVI II, ...).Какво е клонинг?
Posted На 15.01.13 г. в 17:51
Взел съм вече твърдото решение да мина на електрони цигари, истинските вече не ми понасят. Пуша от около 8-9 години по поне кутия на ден, последните 2 Бяло Марлборо (Голд). Въпроса ми е какво да си взема. В сайтовете за групово пазаруване има много изгодни оферти, но ме притеснява, че на всякъде пише eGo-C eGo-T а Joye(tech) не се споменава никъде и ми мирише на менте. Иначе офертите са страхотни, 1100 батерия CE4 картомайзери (така ли се казваха?) и то 2 броя за около 50 лева, а в този магазин или пушком за тези пари не мога да си взема и зарядно. Спешно се нуждая от препоръки, тъй като двучасово ровене из теми/форуми не ми помогна грам. Благодаря предварително
Posted На 15.01.13 г. в 19:10
Какво не можеш да си купиш - Батерия, карт?!? Какво? Това е по-скъпо от две ментета?!
Прочети първия пост в темата!
Едит: За тази батерия не е необходимо зарядно и освен това се ползва и по време на зареждане.
Edited by Jenevus, На 15.01.13 г. в 19:13.
Posted На 22.01.13 г. в 05:39
Много мразя първото ми мнение във форум да е въпрос, но в конкретният случай нямам избор...
Темата е доста подробна и придобих някаква представа, но като всеки начинаещ имам нужда от индивидуален подход
Пуша по кутия Davidoff Gold на ден. Обичам усещането на истинска цигара и не съм съвсем убеден дали ще направя пълен преход, затова ми трябва някакъв бюджетен вариант на този етап.
Мислех да си взема някой комплект от ментаците, които се продават навсякъде за да пробвам. Идеята ми беше да ги ползвам само при нужда, а през останалото време да си пуша нормални цигари. Но в същото време не обичам да правя половинчати работи. Зачетох се в чичо Гугъл, намерих сайта и форума, прочетох основните неща и реших да се допитам да вас. Та препоръчайте ми нещо за малко пари, за да не ме е яд ако спра да го ползвам. И в същото време имайте предвид, че съм абсолютен грийнхорн и ще ми трябва нещо елементарно като мен
Като батерия ми прави впечатление, че всички залагат на това, така че го приемам като вариант. Остава картомайзер и течност ... Резервни глави ще ми трябват ли ?
Posted На 22.01.13 г. в 08:02
Posted На 22.01.13 г. в 15:15
Само искам да вметна в раздела за видовете течности, че аз бих препоръчал и течностите на Hangsen. Доколкото съм запознат химикът на Dekang след като напуска фирмата основава конкурентната марка Hangsen. Аз лично ги ползвам от около година (тогава зарязах стандартните цигари). Но, както се казва "вкус приятел няма" и всеки решава какво да си купува. Най-важното, независимо каква течност позлвате, е да изисквате от търговеца да ви предостави лиценз или сертификат, че предлаганите течности са безвредни за здравето ви. Всички читави магазини трябва да разполагат с такъв сертификат.
Posted На 23.01.13 г. в 18:19
Posted На 24.01.13 г. в 11:32
След дълго проучване, и събиране на смелост реших да си взема електронна цигара.
Първоначално мислех да си взема комплект, но след като попаднах на форума, реших да си сглобя от отделно купени артикули.
Виждам че всички предлагат ТАЗИ батерия, но в сайта пише че не е налична, можете ли да ми препоръчате подобна на тази и каква е разликата между обикновената и Upgrade батерията?
Иначе за Картомайзер съм избрал Kanger T2 CC, също доста препоръчван тука.
Освен тези две неща и Никотинова течност, ще ми трябва ли друго...?
Мерси предварително