Jump to content

Photo
- - - - -

Какво да си купя?

• Please log in to reply
265 replies to this topic

#101 dechovek

dechovek

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 15 posts

Posted На 14.12.12 г. в 16:29

92.14 лв. крайна цена с безплатна доставка. Поръчах си допълнителна течност, защото иначе ставаше 84 лева и нещо а поръчки над 85 лева са безплатни...

Това е цена с една или две батерии? Според мен почти е задължително батериите да са две. Какво ще правим докато едната се зарежда? Аналогова ли трябва да пушим?

Една батерия, но със зарядно USB което може да се зарежда когато пожелаеш до колкото разбирам. За в бъдеще бих си зел резервна втора, но моля те сподели ако имаш друга по-добра алтернатива от текущия ми избор.

#102 зенит-е

зенит-е

млад изпарител

• Участници
  • PipPipPip
  • 79 posts

Posted На 14.12.12 г. в 16:43

Една батерия, но със зарядно USB което може да се зарежда...

Лично за мен по-добрия избор е с две батерии защото аз не работя в канцелария или в автомобил и варианта с една батерия е крайно не рентабилен за мен. А ако си в заведение или на купон в приятели? :smiley_emoticons_joint:

Edited by зенит-е, На 14.12.12 г. в 16:43.

#103 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 14.12.12 г. в 16:58

Една батерия, но със зарядно USB което може да се зарежда...

Лично за мен по-добрия избор е с две батерии защото аз не работя в канцелария или в автомобил и варианта с една батерия е крайно не рентабилен за мен. А ако си в заведение или на купон в приятели? :smiley_emoticons_joint:

Е, тоагава взимай две. Аз посочих при какъв вариант е възможно само с една.

Иначе това с купона и заведението е така.

#104 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 14.12.12 г. в 17:29

Да разбрах не е най-добрият избор . Благодаря за отговора. Абсолютно съм неука на тази тема прочетох началото, но нямам елементарни познания и още повече се обърках. Само разбрах че тази не най-удачната и най-добре да си поръчам от тук , но каква да е . Моля ви кажете ми модел , или ако не е комплект на какви части . Аз съм активен пушач от много години пуша оме или шарена карелия , ако това ще ви помогне. Реших да ви попитам , защото от прочетеното и от админа на страницата разбирам че сте много запознати. Затова ви моля за съвет.

Цвети, за правилният избор на батерия е важно по колко цигари на ден си пушила. И размерът има ли значение.
За мен най-правилният избор е:
2бр eGo Twist. Цвят - личен избор. Имай предид, че черните са по приятни на допир. Капацитет - според броя цигари, които пушиш. За Twist-а е необходимо и зарядно.
Картомайзер- Vision mini Vivi Nova. На пръв поглед е по-скъп, но в дългосрочен план, не е точно така. Разбира се и декоративен пръстен за Vivi-то.
Течност- опитваш различни,докато не попаднеш на правилната. Опитай Shade. Никотиново съдържание- 18мгр., но само едно шишенце. Има голяма вероятност, скоро да ти стане силно.

ПП: Всичко това е ако вече си решила да изпаряваш. Ако е само за проба, може и нещо по-евтино.

Edited by asiyaolo, На 14.12.12 г. в 22:55.

#105 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 14.12.12 г. в 20:27

Здравейте , нова съм и за форума и за ел.цигарите. Много искам да си купя , не съм чела и съм "боса" на тази тема днес посетих магазин на Joyetech понеже моя позната ме посъветва да си купя от там . От магазина ми препоръчаха най-новият модел "Joyetech eRoll"- казаха че е дамска, малка , зарежда се в джоба, пуши се без да се натиска копче...

Какво объркване?! Вече знаеш къде е магазина на Joyetech, вземаш eRoll, останалото е... Нирвана.
Извинявам се за сарказма! Довери се на мнението на потребителите.
Ледът се пука, господа съдебни заседатели!

#106 LxD

LxD

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 235 posts

Posted На 15.12.12 г. в 00:24

E-roll e 90 mAh батерията която се равнява на около 3-4 цигарки и трбява да я слагаш да се зарежда в табакерата и. Аз не виждам смисъл от такава батерия, но все пак парите са си твой и ти си решаваш, но няма да збъркаш ако послушаш потребителите от форума какво ти предлагат да си вземеш.
Ихаааааа... от последната ми аналогова цигара е минало ... и съм спестил ...

#107 цвети

цвети

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 15.12.12 г. в 01:45

Какво объркване?! Вече знаеш къде е магазина на Joyetech, вземаш eRoll, останалото е... Нирвана.
Извинявам се за сарказма! Довери се на мнението на потребителите.

Тц тц опаснии сте , не пропускате да захапете . Ами нали точно това правя , искам мнение защото до сега не съм се интересувала и споделих до къде съм стигнала и колко съм не запозната на тази тема и моля за съвет от запознати ... нямам думи - не изказвате мнение, не давате съвет - но се заяждате . Браво , е дано се чувствате по-добре.
Поне се радвам , че повечето не са като вас. Изключително много благодаря за отговорите на asiyaolo и зенит-е

Цвети, за правилният избор на батерия е важно по колко цигари на ден си пушила. И размерът има ли значение.
За мен най-правилният избор е:
2бр eGo Twist. Цвят - личен избор. Имай предид, че черните са по приятни на допир. Капацитет - според броя цигари, които пушиш. За Twist-а е необходимо и зарядно.
Картомайзер- Vision mini Vivi Nova. На пръв поглед е по-скъп, но в дългосрочен план, не е точно така. Разбира се и декоративен пръстен за Vivi-то.
Течност- опитваш различни,докато не попаднеш на правилната. Опитай Shade. Никотиново съдържание- 18мгр., но само едно шишенце. Има голяма вероятност, скоро да ти стане силно.
ПП: Всичко това е ако вече си решила да изпаряваш. Ако е само за проба, може и нещо по-евтино.

Решила съм , по принцип пуша по кутия на ден , много благодаря :)

Edited by цвети, На 15.12.12 г. в 01:42.

#108 Lambo

Lambo

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 9 posts

Posted На 21.12.12 г. в 11:27

Здравейте!
Защо след като всички казват "не си купувайте комплект"... в готовите комплекти няма това което хората харесват? :)

Каква е разликата между изп. глава 1.8 ома. или 2.2 ома.?

На ден пуша по 2 кутии (най-) леки цигари. Какво да купя? Може би това:
- Преходник от ел. мрежа към USB 1200 mAh - подходящ за USB зарядни за Joye eGo 10.99 лв.
- 5бр. изпарителни глави за картомайзери T2/Kanger CC (Coil Changeable) 2.4 мл за eGo - 1.8 ома. 9.90 лв.
- Картомайзер Kanger T2 CC (Coil Changeable, дълъг фитил) 2.4 мл за eлектронни цигари с eGo резба 9.90 лв.
- USB 1000mAh оригинална Joyetech eGo-C 2 Upgrade батерия - стоманена 44.99 лв.

И примерно: GOLD DUCAT - никотинова течност Inawera 10мл/1.2%

От вчера не пуша, та въпросът ми е спешен! :))

#109 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 21.12.12 г. в 11:39

това което си си избрал е добре но моя съвет е да си вземеш още една течност с друг аромат :smiley_emoticons_joint:

и ако си от софия най-добре отиди на място

Edited by vladimirh, На 21.12.12 г. в 11:40.

#110 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 21.12.12 г. в 11:41

Конфигурацията си е добре за начинаещ.
Глави 1.8Ом се очаква да работят малко по-добре от 2.2Ом на стабилизирана батерия.
С вкусовете - няма кой да те посъветва, всеки си има вкус.
Аз бих пробвал Шейд ФА първо, силата... колкото ти пасне.
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#111 Lambo

Lambo

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 9 posts

Posted На 21.12.12 г. в 11:42

това което си си избрал е добре но моя съвет е да си вземеш още една течност с друг аромат :smiley_emoticons_joint:

Избора е от това което прочетох малко по-назад. В анкетата видях, че Shade се предпочита, но я няма в наличност... Пак ще огледам. Благодаря!!! :)
Да, от София - отивам на място да си я взема след час-два :)

Edited by Lambo, На 21.12.12 г. в 11:43.

#112 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 21.12.12 г. в 11:46

Избора е от това което прочетох малко по-назад. В анкетата видях, че Shade се предпочита, но я няма в наличност... Пак ще огледам. Благодаря!!! :)
Да, от София - отивам на място да си я взема след час-два :)

да ти е честито :) там може да ти препоръчат и някоя течност

#113 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 21.12.12 г. в 12:06

За да избегна и малко лични съобщения - ей тук човекът добре е написал какво е взел, и е обяснил защо. Според мен дали Redux или Kanger T2, или Tabac BC, картовете все си струват парите и са на що-годе сходни цени.

http://www.pv-bg.com...dpost__p__14675

#114 Lambo

Lambo

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 9 posts

Posted На 21.12.12 г. в 16:08

Пак благодаря за експресните напътствия и за хубавата тема. Вече и аз си имам ел. цигара. Първите ми впечатления... не са лоши (нямам база за сравнение), т.е. добри са :) ... Приятелката ми и тя е впечатлена... май спомена, че ще си търси вариант в розов цвят :-D

Засега си мисля 2 неща, защото ел. цигара е по-голяма, предполагам никой не я държи хоризонтално (както нормална цигара):
1) мундщукът ако е с леко закривяване на 45 градуса в края (като лула или подобно), би бил по-удобен
2) батерията в края има капачка и вход за USB зареждане - ако там може да се завинтва "поставка", може би, би било удобно

geniusloci - мерси. Аз набързо бях прочел и за Smoktech има една забележка написана (леко негативна)... Но нали картомайзера е малко или много "консуматив" - като се счупи, като видя как работи, тогава ще мисля за други варианти.

Препоръчаха ми Tobacco-C 6 (още по-лек от това което мислих аз). Харесва ми, досега пуших булгартабак... Вероятно трябва да мине малко време за да преценя по-добре.

Весели празници на всички.

#115 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 21.12.12 г. в 16:14

Пак благодаря за експресните напътствия и за хубавата тема. Вече и аз си имам ел. цигара. Първите ми впечатления... не са лоши (нямам база за сравнение), т.е. добри са :) ... Приятелката ми и тя е впечатлена... май спомена, че ще си търси вариант в розов цвят :-D

Засега си мисля 2 неща, защото ел. цигара е по-голяма, предполагам никой не я държи хоризонтално (както нормална цигара):
1) мундщукът ако е с леко закривяване на 45 градуса в края (като лула или подобно), би бил по-удобен
2) батерията в края има капачка и вход за USB зареждане - ако там може да се завинтва "поставка", може би, би било удобно

geniusloci - мерси. Аз набързо бях прочел и за Smoktech има една забележка написана (леко негативна)... Но нали картомайзера е малко или много "консуматив" - като се счупи, като видя как работи, тогава ще мисля за други варианти.

Препоръчаха ми Tobacco-C 6 (още по-лек от това което мислих аз). Харесва ми, досега пуших булгартабак... Вероятно трябва да мине малко време за да преценя по-добре.

Весели празници на всички.

да ти е честита ел цигарката и да си изпаряваш без проблемно с нея .
относно това как се държи не се държи хоризонтално :)

#116 Sisq0

Sisq0

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 302 posts

Posted На 21.12.12 г. в 17:35

Защо? Аз държа мода хоризонтално, хем фитилът се обмокря по-добре.

#117 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 21.12.12 г. в 17:38

Защо? Аз държа мода хоризонтално, хем фитилът се обмокря по-добре.

аз пък го държа вертикално мода :smiley_emoticons_joint: пък и не е флейта че да го държа хоризонтално

Edited by vladimirh, На 21.12.12 г. в 17:41.

#118 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 21.12.12 г. в 20:35

Що бе, ако се направи мундщук като на флейта, може да е готино. Примерно картомайзер Smoktech Flute със специална система за оттичането на конденза.
:smiley_emoticons_joint:

#119 Botman

Botman

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 23.12.12 г. в 02:09

Здравейте,

искам да купя ел. цигара на приятелката, понеже е доста мераклийка. От това, което прочетох досега разбрах само, да не купувам комплект, а поотделно нещата. До тук добре.

Какво бихте ми препоръчали на обща стойност до 100-120лв. като начало?

Малко за нея:
Пуши по 1 кутия на ден;
Лилава Ева - 0.3мг никотин;

Спрях се на батерия "USB 1000mAh оригинална Joyetech eGo-C 2 Upgrade батерия - черна" - 45лв, като гледам е най-добрата и ще издържа по 1 ден на темпото с което пуши, предполагам.

Какъв картомайзер ще ми препоръчате, нямам никаква представа кой ще свърши най-добра работа?
За каква течност да гледам, като имате в предвид какви цигари пуши 0.3мг никотин.

И последно: сайта има ли магазин на живо или са само офиси? Подаръка бих искал да го получи на 24дек. вечерта, така че е малко спешно да се занимавам с доставки и т.н.

Поздрави и весели празници!

#120 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 23.12.12 г. в 05:56

Здравейте,

искам да купя ел. цигара на приятелката, понеже е доста мераклийка. От това, което прочетох досега разбрах само, да не купувам комплект, а поотделно нещата. До тук добре.

Какво бихте ми препоръчали на обща стойност до 100-120лв. като начало?

Малко за нея:
Пуши по 1 кутия на ден;
Лилава Ева - 0.3мг никотин;

Спрях се на батерия "USB 1000mAh оригинална Joyetech eGo-C 2 Upgrade батерия - черна" - 45лв, като гледам е най-добрата и ще издържа по 1 ден на темпото с което пуши, предполагам.

Какъв картомайзер ще ми препоръчате, нямам никаква представа кой ще свърши най-добра работа?
За каква течност да гледам, като имате в предвид какви цигари пуши 0.3мг никотин.

И последно: сайта има ли магазин на живо или са само офиси? Подаръка бих искал да го получи на 24дек. вечерта, така че е малко спешно да се занимавам с доставки и т.н.

Поздрави и весели празници!

има магазин така че може да отидеш на място