Зареждане...

Новини и статии

Добавено на: 31.01.2011 Е-цигари Joye eGo - Type A/B или 510 изпарители?

Тъй като неколкократно получаваме запитвания за различните атомайзери на Joye eGo, решихме да опитаме да обясним основната разлика между тях. Трите изпарителя - Type A, Type B и тези на Joye 510 се различават по размерите си (сравнение може да видите на снимката по-долу) и размерите на пълнителя, който могат да ползват. Joye eGo-T ще използва различни изпарители и специални пълнители, които не са съвместими с никой от гореспоменатите.

Различни размери електронни цигари Joye eGo

Както се вижда, размерите се различават значително. Най-големи са цилиндричните изпарители Type B, пак те използват и най-големите пълнители, събиращи най-много течност - засега не се предлагат в комплекти, само като аксесоари, макар да планираме скоро да променим това. По-малките конусовидни Type A атомайзери за електронни цигари Joye eGo, които може да намерите в предлаганите от нас комплекти са с малко по-малък пълнител, но пък по-разумни размери.

Най-малки са атомайзерите за Joye 510, които се предлагат в комплект и с е-цигари Joye eGo. Тъй като дебелината им е като за обикновена мини електронна цигара, отгоре са покрити с допълнителна декоративна капачка, която се навива на по-голямата резба на батериите за eGo. пълнителите им са относително малки, но пък при използване на капачка за накапване на течност (така наречените drip tip, каквито има в комплектите eGo) няма голяма опасност течността да протече от долната страна на атомайзера, защото ще остане в декоративната капачка. Освен това и самите атомайзери и пълнители са по-евтини като консуматив.

Съветът ни, ако не може да се ориентирате - ако искате да ползвате пълнителя си по-дълго - вземете Type A/B атомайзери или комплекти с Type A. Ако планирате да ползвате капачка за накапване на течност (което означава да капете често, но за сметка на това ще получите по-приятен вкус), или просто искате малко по-евтини консумативи - купете комплект eGo с 510 атомайзери.

 

Коментари

Няма намерени мнения

Ново мнение

Напишете символите, които виждате на изображението.