Зареждане...

650mAh VapeOnly eGo батерия - зелена

КОД: PV-VO-650GREEN


Цена по списък: 19.99 лв.  

Цена: 15.99 лв.

(с ДДС) Спестявате: 4.00 лв. (20%)
-20%
няма на склад
Уведоми ме при наличностЗатваряне
800 т.

Оригиналната VapeOnly eGo 650-милиамперчасова батерия за електронни цигари осигурява достатъчен капацитет, за да използвате цигарата си в продължение на почти цял ден. Може да се използва с почти всички достъпни модели изпарители и картомайзери с "510/eGo" резба (eGo, eGo-T, eGo-C и 510 атомайзери; G4, Kanger, CE4, CC картомайзери). Батерията VapeOnly може да се зарежда с обикновеното USB зарядно устройство за Joye еGo или 290 мА зарядно (съответно с преходници за автомобил или електрическа мрежа).

Както при повечето Li-ion батерии, и при тази няма изискване за определен начин на зареждане - достатъчно е да имате предвид, че капацитетът на батерията на електронната цигара ще намалее, ако я претоварвате постоянно. Най-добре е да редувате две батерии, по възможност и повече.

Ако не използвате батерията за по-дълго време е препоръчително да я махнете от атомайзера, за да не се задейства случайно, и да я съхранявате наполовина заредена на хладно място далеч от пряка слънчева светлина.

Капацитет: 650 mAh
Номинално напрежение: 3.7V
Цвят: зелен
Гаранция: 3 месеца, не включва естественото намаляване на капацитета на батерията с времето. Повече информация - на страницата "Рекламации и гаранция".

Изхвърляйте батериите само на предназначените за целта места!