Зареждане...
1300mAh оригинална Eleaf Mini iJust eGo VV батерия - стоманена
  • 1300mAh оригинална Eleaf Mini iJust eGo VV батерия - стоманена

1300mAh оригинална Eleaf Mini iJust eGo VV батерия - стоманена

*****

КОД: PV-Eleaf-13S-TWIST


Цена по списък: 44.99 лв.  

Цена: 34.99 лв.

(с ДДС) Спестявате: 10.00 лв. (22%)
-22%
няма на склад
Уведоми ме при наличностЗатваряне
1750 т.

Новата батерията на Eleaf с капацитет 1300mAh позволява да променяте напрежението, а с това и количеството пара, което атомайзерът/картомайзерът произвежда. Възможно е да регулирате мощността на батерията в границите 3.3V до 5.0V със завъртане на колелото около бутона.          

                          

Естествено, използването на по-високa мощност ще доведе до по-бързо намаляване на капацитета на батерията, освен това трябва да внимавате да не изгорите атомайзера/картомайзера си, тъй като не всички изпарители (особено тези с понижено съпротивление, които вече греят достатъчно) понасят добре повишеното напрежение. Функцията е изключително полезна с цел "удължаване" на живота на изпарителите, които вече са с твърде високо съпротивление, макар че това е по-скоро страничен ефект. на долната графика може да видите каква е зависимостта между използваното напрежение и броя активации (в случая направени от по 4 секунди, колкото трае едно нормално дърпане от цигарата):

                                                                                   

Както при повечето Li-ion батерии, и при тази няма изискване за определен начин на зареждане - достатъчно е да имате предвид, че капацитетът на батерията на електронната цигара ще намалее, ако я претоварвате постоянно. Най-добре е да редувате две батерии, по възможност и повече. Можете да зареждате батерията с USB кабел за зареждане, който се закупува отделно.

Ако не използвате батерията за по-дълго време е препоръчително да я махнете от атомайзера, за да не се задейства случайно, и да я съхранявате наполовина заредена на хладно място далеч от пряка слънчева светлина.

Капацитет: 1300 mAh
Номинално напрежение: 3.3V-5.0V
Цвят: Сребрист

Размери:

Диаметър: 14mm

Дължина: 136mm

Гаранция: 6 месеца, не включва естественото намаляване на капацитета на батерията с времето и механични дефекти. Повече информация - на страницата "Рекламации и гаранция". 

 

Изхвърляйте батериите само на предназначените за целта места!