Зареждане...

1100mAh VapeOnly vCat батерия - сребриста

КОД: PV-VO-1100SS


Цена: 27.99 лв.

(с ДДС)
На склад
1400 т.

Оригиналната VapeOnly vCat 1100-милиамперчасова батерия за електронни цигари осигурява достатъчен капацитет, за да използвате цигарата си в продължение на цял ден. Може да се използва с почти всички достъпни модели изпарители и картомайзери с "510/eGo" резба (eGo, eGo-T, eGo-C и 510 атомайзери; G4, Kanger, CE4, CC картомайзери). Батерията VapeOnly може да се зарежда с обикновеното USB зарядно устройство за Joye еGo или 290 мА зарядно (съответно с преходници за автомобил или електрическа мрежа).

Както при повечето Li-ion батерии, и при тази няма изискване за определен начин на зареждане - достатъчно е да имате предвид, че капацитетът на батерията на електронната цигара ще намалее, ако я претоварвате постоянно. Най-добре е да редувате две батерии, по възможност и повече.

 

Батерията има индикатор за оставащия заряд - Зелено: >3.9V, Синьо: 3.6~3.9V, Червено: <3.6V


Ако не използвате батерията за по-дълго време е препоръчително да я махнете от атомайзера, за да не се задейства случайно, и да я съхранявате наполовина заредена на хладно място далеч от пряка слънчева светлина.

Капацитет: 1100 mAh
Номинално напрежение: 3.7V
Цвят: сребриста

Дължина: 110 мм.

Дебелина: 14 мм.

Гаранция: 6 месеца, не включва естественото намаляване на капацитета на батерията с времето. Повече информация - на страницата "Рекламации и гаранция".

Изхвърляйте батериите само на предназначените за целта места!