Зареждане...

1000mAh батерия Microcig - стоманена

КОД: PV-MiT-1000SS


Цена: 14.99 лв.

(с ДДС)
няма на склад
Уведоми ме при наличностЗатваряне
750 т.

1000-милиамперчасовата батерия за електронни цигари eGo-T осигурява достатъчен капацитет, за да използвате цигарата си в продължение на цял ден. Може да се използва с почти всички достъпни модели изпарители и картомайзери с "510/eGo" резба (eGo, eGo-T, eGo-C и 510 атомайзери; G4, Kanger, CE4, CC картомайзери).  Батерията на Microcig може да се зарежда с обикновеното USB зарядно устройство за Joye еGo или 290 мА зарядно (съответно с преходници за автомобил или електрическа мрежа).

Батерията се активира/дезактивира с петкратно натискане на бутона.

Както при повечето Li-ion батерии, и при тази няма изискване за определен начин на зареждане - достатъчно е да имате предвид, че капацитетът на батерията на електронната цигара ще намалее, ако я претоварвате постоянно. Най-добре е да редувате две батерии, по възможност и повече.

Ако не използвате батерията за по-дълго време е препоръчително да я съхранявате наполовина заредена на хладно място далеч от пряка слънчева светлина.

Капацитет: 1000 mAh
Номинално напрежение: 3.6V
Цвят: стоманена
Гаранция: 1 месец, не включва естественото намаляване на капацитета на батерията с времето. Повече информация - на страницата "Рекламации и гаранция".

Изхвърляйте батериите само на предназначените за целта места!

Промо цена.Важи до изчерпване на количествата!